آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۴۵۳
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور:

جهاد دانشگاهی تا کنون بیش از 200 ثبت اختراع داشته است

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: جهاد دانشگاهی تا کنون بیش از 200 ثبت اختراع داشته و برگزاری کنگره‌های مختلف پزشکی و فنی مهندسی در کشور شاهد فعالیت‌های جهادی است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سعید قاضی مغربی روز گذشته در افتتاحیه سومین کنفرانس ملی زلزله و سازه در دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی با دو ماموریت جهادی و دانشگاهی تاسیس شده است، تصریح کرد: سرعت، کیفیت، اعتقاد به فعالیت های دانشگاهی و دانش بنیان بودن از ویژگی های کار جهاد دانشگاهی است و در حوزه های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت می کند.

 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در واقع بزرگ ترین پارک علم و فناوری کشور محسوب می شود، افزود: ما از پژوهش به فناوری رسیده ایم و کسب ثروت کرده ایم و این نهاد در راستای فعالیتی که دانشگاه ها و شرکت ها دنبال می کنند، گام های اساسی بر می دارد.

 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور بیان داشت: جهاد دانشگاهی تا کنون بیش از 200 ثبت اختراع داشته و برگزاری کنگره های مختلف پزشکی و فنی مهندسی در کشور شاهد فعالیت های جهاد و دارای مراکز تخصصی کشور در زمینه آموزش های تخصصی و مهارت های فوق تخصصی است.

 

قاضی مغربی ماموریت های جهاد دانشگاهی در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی، پیگیری طرح های تحقیقاتی، اجرای دوره های رسمی آموزش های علمی و کاربردی و مشارکت در ایجاد زمینه مناسب برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی عنوان کرد.

 

وی تصریح کرد: در حوزه پژوهش دو پارک علم و فناوری، 12 مرکز رشد و سه پژوهشگاه، 94 مرکز خدمات تخصصی و شرکت تخصصی و 124 گروه پژوهشی تخصصی در سطح کشور فعالیت می کنند.

 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی شامل 138 مرکز آموزش تخصصی و فوق تخصصی و پنج موسسه آموزش عالی، انجام پژوهش های مبتنی بر نوآوری، بومی سازی فناوری و انجام طرح های مبتنی بر نیاز کشور است.

 

وی افزود: مجتمع تحقیقاتی جهاد دارای بخش های مختلفی شامل پایلوت های متنوعی در حوزه های تحقیقاتی، صنعتی و الکتریکی است.

 

قاضی مغربی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای برتر در زمینه سلول های بنیادی، درمان ناباروری و دستیابی به دانش فنی در حوزه های سلول های بنیادی بالغ و همانندسازی حیوانات است.

 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی جهاد دانشگاهی در زمینه سلول های جانوری و بیولوژی گیاهی، بیولوژی مولکولی و میکرو ارگانیسم فعالیت می کند.

 

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه فناوری بازسازی سایت سازمان سنجش، طراحی سیستم های کنترل تردد و دسترسی، سیستم های ردیابی خودکار، بهینه سازی مجتمع مس خاتون آباد و جلوگیری از عارضه های اجتماعی و محیطی آن، طراحی انواع برج های خنک کن، الکتروفیلترها و فیلترهای کیسه ای انجام داده است.

 

قاضی مغربی گفت: در زمینه ژئوفیزیک نیز با انجام مطالعات کاربردی، طبیعی و آزمایشگاهی فعالیت های چشمگیری توسط جهاد دانشگاهی انجام شده است.

 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: مرکز اطلاعات علمی SID دسترسی به متن کامل و چکیده مقالات و سایر تولیدات علمی را آسان می کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار