معاون دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور فناوری وزارت علوم گفت: امروزه تحقیقات کاربردی به عنوان یک گفتمان در جامعه مطرح است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، محمد صادق خیاطیان پیش از ظهر امروز در افتتاحیه پنجمین جشنواره فکر برتر که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با بیان اینکه این جشنواره ها جنبه نمایشی ندارند، تصریح کرد: این جشنواره با اهداف مشخصی دنبال می شوند و دارای خروجی های خوب و تاثیرگذاری است.
وی تبدیل علم به ثروت را مطالبه ای همگانی در کشور بیان کرد و افزود: عدم دستیابی به محصول و دستاوردهای خاص را یکی از مشکلات اساسی پیش از انقلاب برشمرد.
معاون دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور فناوری وزارت علوم تصریح کرد: امروز تحقیقات کاربردی به عنوان یک گفتمان در جامعه مطرح است.
خیاطیان با بیان اینکه در زمان کنونی گفتمان تولید فکر و ایده به سوی کاربردی شدن در حرکت است، گفت: رویکرد وزارت علوم حمایت از این نوع ایده هاست.
وی فکر و تولید ایده را منشا آثار فراوانی برای جامعه برشمرد و ادامه داد: در این راستا نقش پارک های علم و فناوری و مراکز رشد نیز مهم است.
معاون دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور فناوری وزارت علوم با اشاره به اهمیت علم در آموزه های دینی افزود: در آموزه های دینی به تولید ایده توجه و ارزش خاصی شده است.
خیاطیان پارک های علم و فناوری را به عنوان حلقه مفقوده بین مراکز دانشگاهی و بخش صنعت و تولید معرفی کرد و گفت: با ایجاد پارک های علم و فناوری، خلأ موجود در بین این دو حوزه برطرف شد.
وی با تاکید بر تبدیل ایده پردازی به عنوان یک گفتمان بیان داشت: این گفتمان متعلق به قشر خاصی نیست و همه افراد جامعه می تواند در این زمینه نقش داشته باشند.
معاون دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور فناوری وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: اگر تمام امورات در زندگی مبنای علمی داشته باشند، قطعا منجر به دستاوردهای خوبی برای کشور می شود.