علیرضا افشار در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه بازدید از نمایشگاه اوقات فراغت و نشاط اجتماعی که در محل نمایشگاه بین المللی مشهد در حال برگزاری است در خصوص بودجه فرهنگی در امسال و سال آینده تصریح کرد: مهم تر از تخصیص اعتبارات فرهنگی، مدیریت بر بودجه های فرهنگی است، اقدامات جزیره ای و پراکنده اشکال موجود است و بایستی مدیریت و انسجامی میان این اقدامات در حوزه فرهنگی اجتماعی کشور به وجود بیاید.
وی ادامه داد: بودجه های فرهنگی خود دستگاه هایی مثل ارشاد، صدا و سیما یا شهرداری ها که بودجه فرهنگی زیادی را هم مصرف می کند، از جمله این اقدامات جزیره ای اند که با برنامه ریزی خودشان و بدون هماهنگی با بخش های دیگر فعالیت می کنند.
قائم مقام وزیرکشور در امور فرهنگی اجتماعی افزود: علاوه بر این ها موسسات مردم نهاد و خیریه بسیاری هستند که در سطح کشور فعالیت فرهنگی می کنند و می بایست یک هماهنگی بین آن ها باشد.
افشار پیوست فرهنگی پروژه ها را نیز اقدام دیگری دانست که در حوزه فرهنگ باید به آن توجه کرد و گفت: این پیوست به عنوان یک قانون برای پروژه های کلان و ملی وجود دارد و حتی پروژه های میانی هم می توانند پیوست فرهنگی داشته باشند که متاسفانه هنوز فعال نشده است.
وی با بیان این که علاوه بر این ها حوزه های دیگری هم وجود دارد، تصریح کرد: اگر همین قدر بتوانیم یک مکانیزم و نظام مدیریتی بر بودجه های فرهنگی دستگاه ها و یک اقدام منسجم ایجاد بکنیم و بر نیازمندی های مباحث اجتماعی، رفتاری، اخلاقی و فرهنگی کارکنیم خودش مسئله بزرگی است.
قائم مقام وزیر با بیان این که بسته شدن بودجه شاخص های فرهنگی در بودجه 91 خبر خوبی نبود بیان داشت: میزان این بودجه نسبت به سایر بودجه ها زیاد نبود امایک روحیه نشاط را در بخش فرهنگ ایجاد کرده بود و استانداران اختیارشان برای مدیریت بازتر بود که متاسفانه این بسته شدن بودجه شاخص های فرهنگی، مقداری این روند را متوقف کرد و امیدواریم در سال 92 جبران شود.