حجت الاسلام محمد رجایی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، با برشمردن دوعید فطر و قربان به عنوان دو عید رسمی در اسلام که نماز مخصوص به آن وارد شده است، گفت: هر دو این اعیاد پس از سپری کردن یک سری اعمال دشوار که توسط مومنین به جای آورده می شود، آمده است.
وی افزود: همان طور که عید فطر را پس از یک ماه روزه داری و اطاعت از فرامین الهی در ماه مبارک رمضان و به شکرانه ی توفیق بندگی که خدا به ما داده است عید می گیریم، در عید قربان هم پس از دهه اول ذی الحجه و مراسم عبادی سیاسی حج به شکر خدا می پردازیم.
نماینده مردم گناباد در مجلس با اشاره به این که یکی از جنبه های برگزاری نماز عید قربان اجتماع باشکوه مسلمانان است که این امر تاکید اسلام بر کارهای جمعی را نشان می دهد، اظهار داشت: هنگامی که اسلام پاداش حاضران در نماز جماعت که روزانه برگزار می شود را قابل حساب و شمارش نمی داند و یا حضور در نماز جمعه که هفتگی است و جمعیت بیشتری دارد را مساوی با بخشش همه ی گناهان می کند.
وی در ادامه افزود: در مورد نماز های سالانه عید قربان و فطر ثواب بیشتری نسبت به نماز جمعه برایش قائل می شود، قصد نشان دادن اهتمام خود به مقوله ی جماعت را دارد.