به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام وافی روز گذشته در چهارمین دوره از اردوی طرح بصیرت دانشجویان دختر دانشگاه های فارس که در شهر مقدس قم برگزار شد، با اشاره به موضوع «شلیک بی صدا»، تصریح کرد: دشمن روی مخاطب شناسی کار می کند که در این خط مخاطب شناسی، با دو نوع خط اصلی تعلیق و خط فرعی تعلیق رو به رو هستیم.
وی خط فرعی تعلیق را همان فیلم های ضداسلامی همچون «سنگسار ثریا» دانست و افزود: هدف دشمن بدبین کردن جامعه بین المللی به اسلام است که در این خط فرعی، خط اصلی جای دارد.
این راوی دوران دفاع مقدس با بیان اینکه خط اصلی در این فیلم ها می خواهد حتی ارتباط های به ظاهر ساده را مانند ارتباط بین زن و مرد و اینکه چه حکمی دارد، بیان کند، خاطرنشان کرد: 12 سال پیش، یک جلسه محرمانه در آمریکا برگزار شد که خانم آلبرت، وزیر امور خارجه وقت آمریکا در آن جلسه مطرح کرد که در 30 سال گذشته، اسلام دین سوم دنیا بوده و در دو دهه اخیر، دومین دین و در 10 سال آینده دین اول جهان می شود.
وافی ادامه داد: خانم آلبرت به بوش گفت که شما برای این اتفاق چه رایزنی انجام می دهید؟ که بوش در پاسخ به وی گفت: باید فضای سایبری را طوری طراحی کنیم که هر فردی بخواهد وارد این فضا شود با تبلیغات ضد اسلامی رو به رو گردد و باید صدها یا هزاران شبکه ماهواره ای فارسی زبان با تبلیغ ضد اسلام راه اندازی شود و ما باید بازی های رایانه ای را برای کودکان مسلمان طراحی کنیم که در این بازی ها به طور شرطی به مرور زمان از دین اسلام خارج شوند.
وی با اشاره به اینکه اولین شخصی که در مقابل این سخنرانی واکنش نشان داد، امام خامنه ای (مدظله العالی) بود، تصریح کرد: اولین بازی رایانه ای که با این ایده وارد بازار شد به نام «سام ماجراجو» در پرسپولیس بود که در این بازی، مکان به گونه ای طراحی شده که یک کشور اسلامی را نشان می دهد و فرد بازی کننده باید افرادی را بکشد که دارای ریش، چفیه و لباس خاکی است و سپس غولی را که در مقابل درب ورودی از جمله «انا مدینه العلم و علی بابها» محافظت می کند، از بین ببرد که در همین حین، ناخواسته باید به سمت این جمله هم تیراندازی کند.
این راوی شهدا اضافه کرد: تصور آن ها این بود که این امر باعث می شود که به مرور زمان فرزندان مسلمانان از مسجد و دین و چهره های مذهبی زده می شوند و آن ها را مسائلی ترسناک تلقی کند.
وافی در پایان سخنان خود با اشاره به این مهم که دشمنان در حال حاضر مشغول به ساخت فیلم هایی با هدف اسلام گریزی هستند، گفت: تاکنون موفق نبوده اند که در یکی از همین همایش های هنری، بعد از سخنرانی رابرت مورداخ، مدیر شبکه «فارسی وان» که یک افغانی فارسی زبان است، گفت: تا پنج سال آینده مفهوم حیا را در ایران از بین خواهیم برد که البته این فیلم ها از خود افراد موفق تر عمل کرده اند.