آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۸۳۰
معاون سازندگی بسیج دانشجویی خبر داد:

راه‌اندازی ستاد جهاد اقتصادی در سازمان بسیج دانشجویی

معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی از راه‌اندازی ستاد جهاد اقتصادی و اشتغالزایی در این سازمان خبر داد و گفت: این ستاد ...

سیدرضاحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به ترسیم اساسنامه ستاد جهاد اقتصادی و اشتغالزایی در سازمان بسیج دانشجویی گفت: فاز اول راه‌اندازی ستاد که تولید اندیشه است، شکل گرفته و ما اکنون در فاز دوم گفتمان‌سازی و اجرا هستیم.


وی در ادامه تاکید کرد: این ستاد بر اساس یک تفکر سیستمی شکل گرفته و ساختار آن به صورت پویا، دایره‌ای و منعطف است که طبق کار تیمی کمیته‌ها عمل خواهد کرد.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی بانک ایده و فرصت‌های اقتصادی را یکی از کمیته‌های اصیل ستاد جهاد اقتصادی عنوان و تصریح کرد: در این بانک فرصت‌های اقتصادی و ایده‌های کارآفرینی ملی و بین‌المللی جمع می‌شود؛ همچنین ایده‌های خوبی که قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند، به ستاد معرفی می‌شوند.


حسینی همچنین کمیته بازرگانی و بازاریابی را از دیگر کمیته‌های زیرمجموعه این ستاد عنوان کرد و افزود: اعضای این کمیته بر روی مسائلی همچون بازار هدف، استراتژی بازاریابی، قیمت‌گذاری و امکان سنجی و نیازسنجی کالاهای تولیدی توسط مردم مناطق روستایی کشورمان کار می‌کنند.


وی با اشاره به کمیته آموزش‌های راهبردی به عنوان یکی از کمیته‌های اصلی ستاد جهاد اقتصادی بیان داشت: در این کمیته توانمندی‌ها مورد شناسایی قرار می گیرد و در فاز اول آموزش‌هایی برای توانمندی دانشجویان جهادگر ارائه می‌شود و دانشجویان نیز آموزش‌های خود را به مردم مناطق محروم انتقال می‌دهند.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی افزود: به عنوان مثال در منطقه‌ای که توانمندی بالقوه پرورش ماهی یا گیاهان دارویی وجود دارد، از طریق برقراری ارتباط با مراکز علمی و کاربردی، آموزش‌های لازم به دانشجویان جهادگر و مردم ارائه می‌شود تا مردم مناطق محروم بتوانند از استعدادهای بوم و منطقه خود برای اشتغالزایی و کسب درآمد استفاده کنند.


حسینی همچنین گفت: در حال حاضر تعدادی از دانشجویان توانمند دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسئولیت فعالیت در کمیته آموزش‌های راهبردی را بر عهده گرفته‌اند.


وی مسائل فرهنگی را یکی از مشکلات عمده بیکاری در کشورمان عنوان کرد و گفت: مسائلی همچون وجدان کاری، سخت‌کوشی، عدم ناامیدی و پشتکار تا رسیدن به نتیجه نیاز به فرهنگ‌سازی دارد؛ در این راستا کمیته‌ای با عنوان کمیته فرهنگ‌سازی در ستاد شکل گرفته است؛ این کمیته قبل از ورود صنعت یا حرفه به روستا باید بر روی فرهنگ مردم آن منطقه کار کند و ببیند آیا این منطقه پذیرش چنین صنعتی را دارد یا نه.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف سنگر اقتصاد مقاومتی ما هستند، گفت: دانشجویان جهادگر باید تیم‌های قوی تشکیل دهند تا با حضور در کشورهای مختلف زمینه مساعد برای فروش محصولات تولیدی توسط مردم مناطق محروم را فراهم آورند.


حسینی بیان داشت: در این راستا کمیته‌ای بین‌الملل در ستاد جهاد اقتصادی و اشتغالزایی شکل گرفته که این کمیته موظف است کالاها و صنایع دستی را که ممکن است در کشور بازار چندانی نداشته باشد در خارج از کشور به فروش برساند.


وی در ادامه بیان داشت: همچنین کمیته رسانه نیز با حضور تعدادی از فعالان عرصه رسانه شکل خواهد گرفت که وظیفه معرفی فعالیت‌های ستاد از طریق رسانه را بر عهده خواهد داشت.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی دانشجویان جهادی و بسیجی را مخاطبان اصلی گفتمان جهاد اقتصادی و اشتغالزایی دانست و گفت: در همایش‌های شکوه هجرت، ستاد اشتغالزایی و جهاد اقتصادی به طور کامل برای دانشجویان تشریح می‌شود و دانشجویان علاقه‌مند برای فعالیت در عرصه‌های مختلف ستاد جذب می‌شوند.


تولید نشریه الکتریکی گام سوم در معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی


حسینی از تولید نشریه الکترونیکی «گام سوم» خبر داد و گفت: این نشریه به صورت ایمیل برای دانشجویان جهادگر در سراسر کشور ارسال خواهد شد.


وی در خصوص علت نامگذاری این نشریه گفت: ملت ایران در گام اول که همانا دستیابی به انقلاب اسلامی بود، به پیروزی رسید، دفاع مقدس به عنوان گام دوم تلاش‌های ملت مسلمان ایران نیز پایان یافته و حالا در گام سوم بحث سازندگی و آبادانی کشور باید مورد توجه مردم و دانشجویان قرار بگیرد.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی انسجام دانشجویان جهادگر و ایجاد تعامل با دانشجویان جهادی را از مهمترین اهداف راه‌اندازی نشریه «گام سوم» عنوان کرد و افزود: در این نشریه با جهت دهی فکری نخبگان جوان کشور، بر روی مسائلی همچون گسترش فضای مطالبه‌گری دانشجویی و معرفی مناطق محروم کشور تمرکز می‌شود.


حسینی با بیان اینکه این نشریه بزودی از طریق پست الکترونیک برای تمام دانشجویان جهادگر ارسال می‌شود، گفت: در بخش‌های مختلف نشریه مباحثی همچون جهاد اقتصادی و اشتغالزایی، آسیب‌شناسی اردوهای جهادی و معرفی تخصصی عرصه‌های جهادی مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

تشکیل شورای اندیشه‌ورز جهادی با حضور دانشجویان و استادان

 

وی از تشکیل شورای اندیشه ورز جهادی در این سازمان خبر داد و گفت: این شورا که با حضور نخبگان و استادان دانشگاه تشکیل شده، بار مشورتی و حلقه ارتباطی ما با دانشگاه‌های مختلف است.


معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی همچنین گفت: نخبگان و استادان عضو شورای اندیشه ورز جهادی ما را در ترسیم برنامه‌های راهبردی در معاونت سازندگی و کارآمدسازی و تحقیقات استراتژیک یاری خواهند داد.


حسینی با اشاره به شعار عمق‌بخشی و کیفی‌سازی اردوهای جهادی به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت خود بیان داشت: این عمق بخشی نیازمند استفاده از مشارکت فکری دانشجویان و استادان در تولید محتوا و نحوه اجرای برنامه‌های جهادی است.


وی با بیان اینکه در حال حاضر شورای اندیشه‌ورز جهادی در نواحی بسیج دانشجویی سراسر کشور شکل گرفته است، گفت: اعضای این شورا هر دو هفته یک بار تشکیل جلسه داده و نتایج فکری و محتوای جلسات خود را در اختیار معاونت سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی قرار می‌دهند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار