آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۲۵۸
در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه مطرح شد؛

اظهارات اژه‌ای در مورد بیانیه خانواده هاشمی و فوت وبلاگ نویس

محسنی اژه‌ای گفت: خانواده هاشمی با صدور بیانیه‌ای چند مطلب را مطرح کرده و گلایه‌هایی داشتند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، دادستان کل کشور در نشست خبری با حضور خبرنگاران که عصر امروز در محل دفتر سخنگوی دستگاه قضا برگزار شد گفت: خانواده هاشمی با صدور بیانیه‌ای مطالبی را مطرح کرده و گلایه‌هایی داشته‌اند.
 
 
وی افزود: یکی از این گلایه‌ها مربوط به مهدی هاشمی است که از نحوه بردن وی از زندان به بیمارستان، نحوه برخورد رسانه‌ها و اقدامات بازجو در پرونده گلایه‌هایی مطرح شد.
 
 
اژه‌ای تاکید کرد: به مهدی هاشمی امتیازاتی داده شد که به خیلی از خانواده‌های زندانیان این امتیازات داده نشده است.
 
دادستان کل کشور ادامه داد: اگر مقدور بود به هر زندانی باید این امتیازات داده شود اما برای مهدی هاشمی تمام امتیازات از جمله دیدار چندین باره با خانواده لحاظ شد.
 
 
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه نباید اتهاماتی را به کسی تا زمانی که جرمش ثابت نشده داد گفت: بازپرس مستنداتی دارد و اوایل آبان ماه بود که مهدی هاشمی اعلام کرد ناراحتی قلبی دارم و بلافاصله بازپرس دستور معاینه پزشک زندان از مهدی هاشمی را صادر کرد. 
 
وی افزود: پزشک با معاینه نسبی هاشمی به این نتیجه رسید که وی مشکل خاصی ندارد اما با این وجود با دعوت از متخصص قلب خواستیم تا مهدی را معاینه کنند که او هم اعلام کرد چیز خاصی نمی‌بینم.
 
وی افزود:‌ با تمام این تفاسیر و اصرار خانواده، از پزشک معتمد خانوادگی هاشمی خواسته شد تا او را معاینه کند و دکتر ایرج ناظری را با نظر خود فرستادند و روز دهم آبان ماه از وی معاینه به عمل آورد.
 
 
اژه‌ای ادامه داد: ‌نظر پزشک بر اساس معاینات ناراحتی قلبی نبود اما بر اساس توضیحات خود بیمار پزشک اعلام کرد ضروری است مهدی هاشمی بستری شود.
 
 
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه انتخاب بیمارستان وی برای بستری شدن مهدی هاشمی انتخاب خانواده هاشمی بود افزود: مهدی هاشمی روز دوشنبه به بیمارستان دی اعزام شد و با نظر پزشکان مقرر شد روز پنجشنبه از او آنژیوگرافی به عمل آورند و پس از آن ملاقات‌هایی از سوی نزدیکان وی انجام شد.
 
 
وی ادامه داد:‌ پس از آنژیوگرافی اعلام شد که مهدی هاشمی از لحاظ قلب و عروق مشکلی ندارد و بر اساس نظر پزشک باید 24 ساعت بعد مرخص می‌شد.
 
 
اژه‌ای در ادامه نشست خبری به وبلاگ‌نویس مرحوم ستار بهشتی اشاره کرد و گفت: پرونده ستار بهشتی در دادسرای جرایم یارانه‌ای بر اساس گزارش ضابطین تشکیل شد و او در 19 آبان ماه در منزل شخصی خود در رباط‌کریم دستگیر شد.
 
 
وی افزود: سپس قرار وثیقه 100 میلیونی صادر شد و او در اختیار پلیس قرار گرفت تا وثیقه را بسپارند.
 
 
دادستان کل کشور افزود: ‌طبق اعلام پلیس در روز 13 آبان ماه برای بردن نهار ستار بهشتی، متوجه شدند که او فوت کرده است و بر این اساس پرونده جدیدی برای فوت او تکمیل شده است.
 
 
محسنی اژه‌ای با بیان اینکه ستار بهشتی در اوین گفته بود احساس خستگی می‌کنم و قلبم سنگین است افزود: پزشک وی گفته بود مشکلی نمی‌بینم.
 
 
دادستان کل کشور در ادامه به نظر پزشک قانونی در خصوص ستار بهشتی اشاره کرد و گفت: پزشکی قانونی اعلام کرد که در 5 جا علامت کبودی مشاهده می‌شود و البته آثار شکستگی و یا علائم دیگر در بدن وی دیده نشده است.
 
 
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: پس از کالبدشکافی نکته غیرعادی در بدن ستار بهشتی دیده نشده است هر چند برای اعلام نظر قطعی باید چند کار صورت گیرد که پزشکی قانونی اعلام کرده بین یک ماه تا 45 روز طول خواهد کشید.
 
 
اژه‌ای به نامه‌ای که به نظر می‌رسد از سوی متوفی انتشار یافته اشاره کرد و گفت: این نامه دارای دو سه ابهام جدی است که البته این نامه شکایتی را علیه بازجو متوجه ساخته است.
 
 
وی به نسخه‌های دوم و سوم این نامه اشاره کرد و گفت: نسخ دوم و سوم این نامه در اتاق وی پیدا شد که البته باید گفت نسخه اول همچنان مفقود است و این در حالی است که مسئول بند در جریان این نامه نبوده است.
 
 
دادستان کل کشور متن نامه را سوال برانگیز دانست و گفت: متوفی در این نامه اعلام کرده که بدون حکم بازداشت شده است و مورد ضرب و شتم و توهین قرار گرفته و اکنون در 11 آبان ماه پلیس فتا او را احضار کرده است.
 
 
وی گفت: مواردی از این قبیل که دارای ابهامات فراوانی است در این نامه مشاهده می‌شود.
 
 
اژه‌ای با تاکید بر اینکه جان هر متهمی شریف و قابل احترام است گفت:‌ حتی احتمال اینکه وی به مرگ طبیعی نمرده باشد را تا آخر پیگیری خواهیم کرد.
 
 
دادستان کل کشور خبر از اعدام تعدادی از قاچاقچیان مواد مخدر داد که برخی از آنها دارای سابقه بوده و برخی نیز بیش از 50 کیلوگرم ماده کراک و شیشه قاچاق کرده بودند.
 
 
وی در ادامه با انتقاد به مدعیان حقوق بشر که ادعای مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان‌یافته را دارند گفت: آنها در قبال این اقدام ما را مورد نقد قرار می‌دهند و به جای تشکر از دستگیری افراد تروریست که در چابهار اقدام به شهادت رساندن و زخمی کردن 100 نفر از هموطنانمان ما را مورد نقض قرار می‌دهند.
 
 
اژه‌ای گفت: احکام صادره برای متهمین حادثه تروریستی که در دادگاه و با حضور وکیل انجام شد در دیوان عدالت اداری تایید شده است.
 
 
دادستان کل کشور با انتقاد از تحریم‌های آمریکا علیه ایران به پرونده متهمین ارزی که در حال پیگیری است و در حال حاضر به 47 نفر رسیده‌اند گفت: تلاش می‌شود افراد اصلی که در خصوص بحث اخلال ارزی متهم هستند دستگیر شده و مجازات شوند.
 
 
اژه‌ای با تاکید بر اینکه هیچ کس به عنوان درویش، بهایی و یا مسلمان دستگیر نمی‌شود گفت: ممکن است یک بهایی، درویش و یا حتی یک مسلمان با انجام جرمی مورد پیگرد قرار گیرند.
 
اژه‌ای با اشاره به روشن بودن قانون جرایم انتخاباتی گفت:‌ این قانون کاملا روشن است و چنانچه ثابت شود کسی از اموال دولتی به صورت غیرقانونی برای بحث انتخابات استفاده کرده قابل پیگیری خواهد بود.
 
 
سخنگوی دستگاه قضا گفت: حکم کهریزک قطعی شده و حکم قصاص صادر شد و اگر شکات رضایت نمی‌دادند مورد اجرا قرار می‌گرفت اما شاکیان رضایت دادند بنابراین زندان، حکم انفصال از خدمت، شلاق و زندان اجرا شد.
 
 
وی در خصوص پرونده فساد اقتصادی گفت: این پرونده بسیار سنگین است و در دیوان عدالت اداری در حال بررسی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
پريا
-
۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۸
به نظرمن
حرفهاي ايشون درسته و جاي شک يا ابهامي رو براي من نذاشته با اينکه به اقاي هاشمي ارادت کمي هم دارم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار