به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کمال سرویها امروز در جلسه شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: نیمه دوم سال 90 و 91 بیشترین تخلفات به لحاظ کمیت و کیفیت در شهرداری مشهد انجام شده است.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر فقط در هفته مربوط به آن گرامی داشته می شود، افزود: این مهم در کلام معصومین(ع) به منزله یک دریاست و این در حالی است که جهاد و نفاق مانند یک قطره است؛ امید داریم جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مشخص شود.
نائب رئیس سابق شورای اسلامی شهر مشهد ضمن بیان اینکه گروه های زیادی از من خواستند که تخلفات شهرداری را به شهر نکشانم تا جو فکری و آرامش مردم تخریب نشود، بیان داشت: برخی از مسئولان این سخن رهبر معظم انقلاب را که مشکلات را در میان خودتان حل کنید به عنوان یک سلاح استفاده می کنند، حال آنکه طبق فرمایشات ایشان سال 84 سال پاسخگویی مدیران به مردم بود، حال این سوال مطرح است چرا به این صحبت ها بی توجه هستیم؟
سرویها با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند «مدیر متخلف را نباید در امنیت قرار دهید تا جرات نکند تخلف انجام دهد»، تصریح کرد: ما نمی خواهیم در شهر فضای ناامن روانی ایجاد کنیم، ما به دنبال تخلفات هستیم تا با آن برخورد کنیم. در شورای سوم شهر، چهار سال اول را با شهرداری کنار آمدیم به دلیل اینکه تخلفات محدود و کارهای مثبت بسیار و زمانی که کارهای مثبت بیشتر باشد از خطاهای غیر عمد چشم پوشی می کنیم.
وی ادامه داد: اما از نیمه دوم سال 89 به بعد تخلفات کم نبوده است؛ اما شهردار مشهد معتقد است بالغ بر 90 درصد کارها طبق قانون ها انجام شده که من این را قبول ندارم، گفتم اگر تعداد تخلفات بالغ بر 100 مورد باشد آن وقت چه؟ ما در تخلفات انگشت شمار بحثی نداریم.
نائب رئیس سابق شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: شهردار طبق گزارش بالغ بر 8500 مورد خلاف نرخ نامه شورا داشت که مازاد بر نرخ نامه از مردم پول گرفته اند و در خصوص بحث فروش پارکینگ در تمام مصوبات شورای سوم از سال 86 تا کنون هیچ جا اجازه فروش پارکینگ خلاف قانون را نداریم.
سرویها ضمن اشاره به اینکه طبق قانون در هفت مورد به شهرداری اجازه فروش پارکینگ را داده ایم، گفت: در کوچه های یک متری که ماشین پارک نمی شود، دور میدان و مکان های خاص شهرداری اجازه فروش پارکینگ را دارد؛ اما طبق گزارش 23 میلیارد و 198 میلیون تومان در سال 90 پارکینگ به فروش رسید و شهردار مشهد از رقم 46 میلیارد فروش پارکینگ و کسر جریمه پارکینگ حکایت می کنند.
وی افزود: سوال من این است چرا در یک شورا آمار کمیسیون ها تا این اندازه تفاوت دارد و مرکز آمار معرفی و همه طبق یک مرکز آمار را در اختیار قرار دهند.
نائب رئیس سابق شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر اینکه گزارش های غلط به مردم هیچ مشکلی را حل نمی کند، گفت: کدام یک از گزارشات صحیح است، رئیس شورای شهر باید پیگیر این موضوع باشد؛ آیا رئیس شورای می داند کدام پارکینگ ها طبق قانون فروخته شده و کدام یک به صورت غیر قانونی به فروش رسیده است؟
سرویها با اشاره به اینکه بحث پارکینگ حق الناس است، افزود: بالغ بر 100 هزار متر پارکینگ خلاف قانون در شهر فروخته شده است؛ چرا سکوت می کنیم؟ آیا این حق الناس نیست؟
وی با اشاره به اینکه در 19 دی ماه 90 ریاست شورا ماموریتی با نظارت عالیه به من داد تا در مورد تخلفات شهرداری گزارشی تهیه کنم، تصریح کرد: در 10 ماهه سال 90 بالغ بر 684 هزار متر تراکم مازاد فروخته شد که برای آن 2623 متر پرونده ایجاد شده، 352 هزار متر در سیستم شهرداری ثبت قیمت شده که 2300 پرونده وجود دارد و 332 هزار متر نه فیش و نه قیمت دارد که برای آن 322 پرونده ایجاد شده است.
نائب رئیس سابق شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: شعار شورای سوم این بود که از قسمت های محروم مشهد مدارا و از پولداران بیشتر پول گرفته شود؛ اما شهرداری 129 میلیارد تومان بابت فروش تراکم از مردم پول گرفته که از مردم 103 میلیارد تومان اخذ و از دانه درشت ها 26 میلیارد تومان اخذ شده است.