کد خبر:۲۱۶۲۸۶
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری:

نخبگان حوزوی و دانشگاهی نقشه راه سبک زندگی دینی را ترسیم کنند

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نخبگان حوزوی و دانشگاهی باید نقشه راه سبک زندگی دینی را ترسیم و پاسخگوی مسائل جامعه باشند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از رشت، آیت‌الله رمضانی شب گذشته در مراسم عزاداری امام حسین (ع) که در هیئت فاطمیون در مسجد سیدالشهدا (ع) این استان برگزار شد، با بیان اینکه دین شکل و محتوای زندگی را مدیریت می‌کند و مهارت‌های زندگی را به صورت دقیق به انسان آموزش می‌دهد، تصریح کرد: باید برای اجرای دین در زندگی یک تقسیم بندی روزانه در کار، عبادت، خانواده و تفریح داشته باشیم.
 
وی سبک زندگی دینی را نقشه راه برای بشریت نامید و افزود: نخبگان حوزوی و دانشگاهی باید نقشه راه سبک زندگی دینی را ترسیم و پاسخگوی مسائل جامعه باشند.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری خواستار بازنگری نسبت به نیازهای انسان شد و بیان داشت: دین برای نیازهای واقعی انسان برنامه‌ریزی می‌کند و باید بین نیازهای واقعی و غیر واقعی انسان تفکیک قائل شد.
 
رمضانی بر شناخت مؤلفه‌های سبک زندگی غربی تاکید کرد و گفت: در استعمار فرانو با دو آسیب جدی محتوایی و شکلی در سبک زندگی مواجه هستیم.
 
وی با بیان اینکه مولفه‌های سبک زندگی غربی در بعضی از موارد بر مولفه‌های سبک زندگی دینی قالب شده است، افزود: خط قرمزها در سبک زندگی دینی را باید مشخص کنیم و پالایش جدی در این زمینه داشته باشیم.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بشر باید رذیلت‌ها را کنار گذاشته و به فضیلت‌ها آراسته شود؛ چراکه انسان می‌تواند فضیلت‌ها را خلق کند.
 
رمضانی به ایجاد مشکل به دلیل ضعف اراده‌های فردی و اجتماعی برای جامعه اشاره کرد و تصریح کرد: خط قرمزهای سبک زندگی دینی مطالعه حرام‌ها و حلال‌ها است.
 
وی بخشی از افزایش فساد در جامعه را به دلیل بالا رفتن سن ازدواج و طلاق‌هایی که به دنبال آن اتفاق می‌افتد، دانست و افزود: سن ازدواج به دلیل عدم توجه به شاخص‌های این امر که باید حدود 20 سال و کمتر از آن باشد، به حدود 30 سال و بالاتر رسیده است.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به برطرف نشدن مشکل مهریه و جهیزیه سنگین و چشم‌ و همچشمی در جامعه اشاره کرد و گفت: فساد در جامعه به دلیل غفلت از ملاک‌های واقعی و توجه به ملاک‌های ظاهری افزایش پیدا کرده است.
 
رمضانی با اشاره به اینکه در بعضی از شهرهای کشور از هر سه، پنج و شش ازدواج یک طلاق صورت می‌گیرد، افزود: افزایش طلاق در نظام دینی و اسلامی فاجعه است و بیشتر موارد بین جوانان اتفاق می‌افتد.
 
وی تصریح کرد: موارد مذکور نشان می‌دهد جامعه هنوز با آموزه‌های دینی آشنا نیست و این امر اجتماع را آسیب‌پذیر کرده است.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری جهل انسان نسبت به خود را بدترین جهل برشمرد و تصریح کرد: فضیلت‌های اخلاقی هنوز در جامعه رشد پیدا نکرده است.
 
رمضانی دروغ را یکی دیگر از آسیب‌ها در سبک زندگی دینی خواند و گفت: نهادینه شدن دروغ در جامعه موجب ترویج فسادهای مختلف می‌شود؛ چراکه دروغ کلید فساد در جامعه است.
 
وی با اشاره به رفتارهای حرام در جامعه، بیان داشت: فردی که صبحانه خود را در وقت اداری می‌خورد، حقوقی که دریافت می‌کند، حرام است.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: تنها حضور در اداره برای دریافت حقوق کافی نیست و فرد باید در مقابل فعالیتی که انجام می‌دهد، حقوق دریافت کند.
 
رمضانی با تاکید بر سبک زندگی دینی در بروز رفتار فرد مسلمان گفت: تزکیه و تهذیب در سبک زندگی دینی اثرگذار است.
 
وی ادامه داد: نقد در جامعه باید باشد و استبداد رای موجب هلاک فرد می‌شود.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فحش و ناسزا در جامعه مشروعیت ندارد، افزود: در بحث تشکیلاتی مخالف را باید با توجه به خط قرمزها تحمل کرد.
 
رمضانی اسلام را برای بشر آرامش‌بخش توصیف کرد و گفت: مبانی اعتقادی در مجلس عزاداری امام حسین (ع) باید تقویت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار