به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حجت الاسلام علی توکلی صبح امروز در جلسه دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه های اجرایی کرمان گفت: بسیاری از امر به معروف های امروز از قالب، نظام و ضابطه خاصی پیروی نمی کنند که این امر از اثر گذاری آنها کاسته است و باید با آموزش و تعریف قالب و هدف گذاری، فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را احیاء و تاثیر گذار کرد.
وی افزود: شوراهای امر به معروف ادارات می توانند با شناسایی و احصای 10 منکر اول اداره خود و برنامه ریزی شش ماهه برای رفع آن نقش مؤثرتری را ایفا کنند.
این مقام قضایی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مورد تذکر لسانی خاطرنشان کرد: تذکر لسانی وظیفه همگانی است و چنانچه توسط همه اعمال و تکرار شود بدون شک تاثیرگذار خواهد بود.
توکلی تصریح کرد : چنانچه تذکر لسانی تأثیر نداشته و یا به صورت حضوری مقدور نباشد، می توان با نوشتن نامه، پیام و یا پیامک مطالب را گوشزد کرد.
مدیر کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت : امر به معروف و نهی از منکر باید سبک زندگی افراد را تغییر دهد و لازمه رسیدن به این هدف برنامه ریزی و اجرای دقیق در سایه تعامل و همکاری است.
وی بسیاری از منکرات فضای کاری را ناشی از بی انظباطی اداری دانست و بیان داشت: باید در جهت انضباط اداری گام برداشت و این وظیفه را شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات نیز می تواند عهده دار شود.
مدیرکل دادکستری استان عدم حضور مدیران در ادارات را یکی از عوامل ترویج بی انضباطی اداری ذکر کرد و یاد آورشد : امروز به هر بهانه ای از مدیر یا مسئول اداره دعوت به عمل می آید و این خروج های غیر ضروری و زیاد مسئول و مدیر، عامل بی انظباطی اداری است .
توکلی تکریم ارباب رجوع و گره گشایی از کار افراد را بزرگترین معروف قلمداد کرد و گفت: کارکنان نباید وقت اداری خود را به امور مستحبی دینی و مذهبی مشغول و از ارائه خدمات به ارباب رجوع خود مغفول بمانند.
وی خاطرنشان کرد: هرآمر به معروف و ناهی از منکری اول باید خود را بشناسد و نسبت به عیوب خود اشراف داشته باشد و قبل از دعوت دیگران به معروف، خود در این راه گام برداشته باشد.