کرسی آزاد اندیشی با موضوع «ماهواره آری یا نه؟» عصر دیروز در دانشگاه پیام نور تاکستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، کرسی آزاد اندیشی با موضوع «ماهواره آری یا نه؟» عصر دیروز با حضور دانشجویان موافق و مخالف در دانشگاه پیام نور تاکستان برگزار شد.
در این جلسه سه نفر مخالف، سه نفر موافق و مهدیبیگی، کارشناس امور بانوان سازمان تبلیغات شهرستان تاکستان به عنوان داور حضور داشتند.
در این کرسی 100 نفر از دانشجویان دختر و پسر شرکت کرده و موافقین و مخالفین در چهار مرحله پنج دقیقه ای از نظرات خود دفاع کردند.
یکی از دانشجویان مخالف گفت: ما با نفس رسانه مخالف نیستیم اما با توجه به اینکه کسانی که این ماهواره ها را هدایت می کنند جزو جوامع مرکزی هستند که هیچ وقت این جوامع یافته های خود را صادقانه در اختیار جوامع پیرامون قرار نمی دهند.
وی تصریح کرد: جنگ امروز٬ جنگ نرم است و بر اساس رسانه انجام می شود. تاثیر رسانه از بمب هم بدتر است. کوچک شمردن خود و ارزش ها و هنجارها هدف آن هاست و در جواب اینکه نمی شود با ماهواره مقابله کرد باید بگوییم جوان ها دنبال هویت یابی هستند. حذف کلی ماهواره و جایگزین کردن رسانه ای که ارزش های اسلامی در آن تبلور پیدا کند چاره کار است.
یک دانشجوی موافق نیز ابراز داشت: در هیچ دوره زمانی ابزارها ترور و جنگ و فحشا نشده بلکه این انسان ها هستند که خود برداشت سوء دارند و ماهواره تنها پل ارتباطی بین فرهنگ ها است. وجود رسانه مخرب نیست؛ چرا که به زور نمی شود عقاید را تغییر داد چون ما تنوع طلبیم و ماهواره این نیاز ما را برطرف می کند.
در نهایت نظر داور این بحث این بود که ما در این بحث و گفتوگو بیشتر دنبال درد و دلیم تا راهکار دادن. باید برای هیجانات جوانان برنامه داشته باشیم. باید برای برنامه های دینی کارشناس داشته باشیم. مشکلات ما درمان جوانان است نه درمان دینی و باورهای اعتقاد. ما برای جوان ها نیاز به متخصصین آموزش های دینی داریم و بعد بیاییم و بگوییم ماهواره مشکل ساز هست یا نه؟ باید برای ماهواره جایگزین پیدا کنیم.