عضو گروه تفحص سیره شهدای قم در جمع دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرکرد خاطرنشان کرد: برای حضور در جلسات مصیبت امام حسین(ع) ربطی ندارد که چه کاره هستیم؛ بلکه باید ظرف وجودیمان پذیرای مصیبت امام حسین(ع) باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، حجت السلام و المسلمین صادقی عصر امروز 9 آذرماه در جمع دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرکرد گفت: یکی از مسائلی که باید به عنوان یک انسان رعایت کنیم درک تجربیات مادی است.
وی افزود: اگرچه این مسأله بسیار پیش پا افتاده به نظر می رسد اما تفاوت اصلی میان انسان و حیوان در این است که خداوند انسان را بر اساس فطرت الهی آفریده است.
عضو گروه تفحص سیره شهدای قم یادآور شد: انسان می تواند مانند خدا شود واگر به جایی برسد که حیوانات به رفتار و عملکرد انسانها بخندند برای انسان کسر شأن است.
صادقی با اشاره به این سخن امام علی(ع) مبنی بر اینکه کسی که از تغییرات این عالم موعظه نمیشود، نباید به آینده خود امید داشته باشد گفت: اگر کسی نتواند از این عالم درس بگیرد از فطرت الهی خود استفاده نکرده است.
وی خاطر نشان کرد: به تعبیر قرآن کسی که به ودیعه الهی که خدا در او نهاده است توجه نکند، از برخی چهارپایان نیز پائین تر است.
عضو گروه تفحص سیره شهدای قم با اشاره به اینکه یکی از فیزیکدانان غربی به نام استیون هاوکینگ معتقد است در عالم پرنفوذتر و بیشتر از پرتوهای مغز انسان آفریده نشده است و این تابش از پرتوهای مغز انسان تمامی تابشهای جمادات در عالم را تحت تأثیر خود قرار می دهد یادآور شد: دو فرشتهی مراقب انسانها که اعمال انسانها را می نویسند، مسئول ثبت نیات و آنچه که در ذهن انسان ها می گذرد هستند.
صادقی افزود: همهی موجودات عالم دارای شعور هستند و ثواب و جزای ما در روز قیامت بر اساس نیات ما برای انجام اعمال است.
وی تأکید کرد: شما جوانان نباید خود را به دست مادیات و دنیا بدهید چرا که انسان اشرف مخلوقات است و باید شأن خود را در این خصوص حفظ کند.
عضو گروه تفحص سیره شهدای قم گفت: برخی از انسانها ظرف وجودیشان آماده دریافت حقایق و پرتوهای نوری عالمتاب هستند که این ربطی به دین و مذهب آنها ندارد.
صادقی خاطرنشان کرد: برای حضور در جلسات مصیبت امام حسین(ع) ربطی ندارد که چه کاره هستیم؛ بلکه باید ظرف وجودیمان پذیرای مصیبت امام حسین (ع) باشد.
وی یادآور شد: عشق و نور امام حسین(ع) به گونهای عالم را فرا گرفته است که مهاتما گاندی یکی از رهبران هند ایشان را معلم خود می داند.
عضو گروه تفحص سیره شهدای قم افزود: حضور چند لحظهای در هیئت و مصیبت امام حسین(ع) خود برای یک عمر زندگی کافی است چرا که هر کس بخواهد نورانیت ایشان شامل حال او می شود.
صادقی با بیان اینکه اشک ریختن برای حسین(ع) بال پرواز ماست افزود: اگر می خواهید از نظر روحی پرواز کنید به ذکر مصیبت امام حسین(ع) بپردازید و برای ایشان اشک بریزید.