کد خبر:۲۱۷۴۲۱
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
نهضت جنگل و لشکر قدس گیلان از نشانههای پایبندی مردم استان به ارزشهای ملی است.
رضایی با اشاره به فعالیت و خدمات مردم گیلان در طول تاریخ برای مبارزه و دفاع از کشور، نهضت جنگل و پس از آن لشکر کشی لشکر قدس گیلان در دوران دفاع مقدس را از مهمترین نشانههای پایبندی مردم این استان به ارزشهای ملی دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، محسن رضایی شب گذشته در مراسم «گرامیداشت نهضت میرزا کوچک جنگلی» در مسجد جامع بخش گوراب زرمیخ شهرستان صومعه سرا با بیان این که میرزا کوچک، قهرمان فداکار ملت ایران بود گفت: میرزا کوچک فردی ارزشی و مؤثر در کشور بود اما به تصور بسیاری از افراد داخلی و خارجی نهضت جنگل پس از شهادت میرزا کوچک خاموش شده است.
وی انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی را دلایل اصلی پابرجایی قیام میرزای جنگلی برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی با پایهگذاری نهضت جنگل در راستای مبارزه با استکبار بنا گذاشته شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فعالیت و خدمات مردم گیلان در طول تاریخ برای مبارزه و دفاع از کشور، نهضت جنگل و پس از آن لشکر کشی لشکر قدس گیلان در دوران دفاع مقدس را از مهمترین نشانههای پایبندی مردم این استان به ارزشهای ملی دانست.
رضایی گفت: حضور مقتدرانه گیلانیها در دوران دفاع مقدس بار دیگر مبارزات نهضت جنگل را تجلی بخشید.
وی، میرزا کوچک را انسانی ارزشمند و بزرگ خواند و افزود: در مقوله فیلمسازی و کتابنویسی حق واقعی درباره مبارزه و قیام جنگل ادا نشده است و کتب و فیلمهای کنونی درباره سردار جنگل کافی و شایسته نیست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: میرزا کوچک فردی متدین، متواضع و اخلاقمدار، عدالتخواه و مسلط بر اوضاع جهان بود که این مشخصات وی را از بسیاری افراد دیگر متمایز کرده بود.
رضایی با بیان اینکه گوراب زرمیخ پایتخت مبارزاتی میرزا کوچک جنگلی بود گفت: میرزا در آن زمان از سیاست و تاکتیک قوی و پختهای برخوردار بود.
وی در آخر خاطر نشان کرد: نهضت جنگل نیازمند توجه بیشتر و مطالعه گستردهتر است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.