آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۸۱۷
صفار هرندی در یادواره شهدای اطلاعات شیراز:

هر مذاکره ای فقط با جنس عزت قابل قبول است

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه گفت:ایران قله ای نیست که به راحتی بتوان به آن دست یافت؛ اگر قرار است مذاکره‌ای وجود داشته باشد آن مذاکره نیز از جنس عزت قابل قبول است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدحسین صفار هرندی امشب در اولین پیش یادواره شهدای اطلاعات سپاه شیراز که به همت سپاه ثارالله شیراز برگزار شد، با بیان اینکه هنر سپاه و بسیج این بود که مقتدا و مرجعی مانند اباعبدالله الحسین (ع) را مصداق اعلی برگزید، گفت: کسانی که شروع انقلابی داشتند و در میانه راه دچار انحطاط شدند، قله خود را به درستی انتخاب نکرده بود.
 
وی علت ماندگاری جریان تشیع را داشتن قله‌ای به مصداق حضرت ثارالله دانست و تصریح کرد: شیعه با روز واقعه‌ای مانند روز عاشورا هیچ گاه راه را گم نکرد، البته انحراف‌های ریز و درشت همیشه در طول راه بوده است.
 
صفار هرندی ادامه داد: اگر عاشورا نبود و شهادت تفسیری از جنس عصمت و طهارت نداشت، چه بسا مقوله شهادت مایه بسیاری از انحرافات قرار می‌گرفت.
 
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه اضافه کرد:‌ خون اباعبدالله شهادت را بیمه کرده است؛ بسیاری هستند که به اسم ایثار و فداکاری، جان خود را هدیه می‌کنند.در انقلابیون عالم این چنین کسانی کم نبوده اند، اما آن ها را به عنوان مصداقی از شهادت مقایسه کنید؛ شهادت برای تقرب به خداوند است و مقتدای آن مقتدایی همچون امام حسین (ع) است.
 
صفار هرندی خاطرنشان کرد: شهید در مسیر حق قرار گرفته است و کسی نباید به کشته شدگان در راه حق بگوید تلف شد.
 
وی با اشاره به تصاویری که از شهدا به دیوارها نصب می‌شود، گفت:  حس آدمی این‌گونه است که شهدا با ما سخن می‌گویند ولی حقیقت این است که آنها در عالم معنا با ما سخن می‌گویند.
 
صفار هرندی عنوان کرد: ‌هیچ مانعی انسان را محدود نمی‌کند. شهدا با نگاهشان به ما می‌گویند شما را به دنیایی دعوت می‌کنیم که در آن خوف و حزنی وجود ندارد. به معنای دیگر بهشتی که در آن خوف و حزن نیست مربوط به بعد از شهادت نیست، بلکه مربوط به قبل از شهادت است.
 
وی تصریح کرد: هنر شهادت در مکتب امام حسین (ع) این است که به موقعیتی که در آن وارد شده‌ایم نگاه نکنیم، بلکه به دور دست نگاه کنیم و در واقع هنر سپاه و بسیج و نیروهای مسلح ما این است که نگاهی عاشورایی دارد.
 
صفار هرندی اضافه کرد: شهید صیاد شیرازی به موقعیتی که در آن واقع شده بود، بند نبود و تصورش این نبود که این نقطه پایان همه چیز است، بلکه آن را پایانی بر مرحله‌ای می‌دانست که در آن خوف و حزن نبود.
 
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه در ادامه ویژگی‌های شهدای اطلاعات را که آنها را از سایر شهدا ممتاز می‌گرداند، بیان و عنوان کرد: بسیاری از ما به یقین، کاری می‌کنیم که مورد رضایت دیگران است، اما کسی که در اطلاعات کار می‌کند باید قید همه این موارد را بزند؛ این همان گمنامی است، در حالی که پیش مردم است ولی شناخته نمی‌شود.
 
صفار هرندی تصریح کرد: شهدای اطلاعات همه وجود خود را برای خداوند خلاصه کردند.
 
وی افزود: شهدای اطلاعات و تخریب و عملیات از شجاع‌ترین و زاهدترین انسان‌ها بودند، چرا که تا شهدای اطلاعات این‌گونه نباشند نمی‌توانند به اوج گمنامی برسند.
 
صفار گفت: آیا جز با اقتدا کردن به عظمت امام حسین (ع) و شخصیت‌های عاشورایی و کربلایی می‌شود انسان‌های با فضیلتی تربیت کرد.
 
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: این‌گونه محافل برای این است که خط سرخی که موجب دوام این حقیقت‌ها شده است، کور نشود و پیام شهدا برای همه ارسال شود؛ تا اگر ظرفیت فتنه دشمن افزایش پیدا کرد، شوکه نشویم و اگر تحریم‌های آنها پر حجم شد و در زندگی ما ظاهر شد، دچار تجدیدنظر طلبی نشویم.
 
صفار هرندی  بیان کرد: چه شد که هر سرباز اسرائیل در فسلطین شکست خورد و اعتراف به شکست کرد؛ این هنر مجاهد فی‌سبیل الله در لبنان بود که بدون خوف و حزن و دور از هر گونه حب و بغض، آماده شهادت در مکتب امام حسین (ع) شد.
 

این مشاور فرهنگی در پایان گفت: امروز به واسطه شهید همت، باکری،‌ رودکی، علم‌الهدی، دوران و امثال اینها که با تفکر بسیجی در مکتب امام حسین (ع) وارد شدند، انقلاب تضمین شد و باید بدانیم ایران قله ای نیست که به راحتی بتوان به آن دست یافت؛ اگر قرار است مذاکره‌ای وجود داشته باشد آن مذاکره نیز با جنس عزت قابل قبول است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار