آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۴۱۶
میزگرد «جنبش دانشجویی؛ استکبارستیزی و مطالبه‌گری» در دانشگاه شیراز-1؛

حسینی مقدم: به دلیل عدم گفتمان‌سازی مطالبات رهبری از جنبش دانشجویی، برخی درصدد استحاله 16 آذر هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: به دلیل اینکه جنبش دانشجویی به سمت گفتمان‌سازی منویات رهبر انقلاب در مطالبات از این جنبش پیش نرفته، برخی در صدد استحاله 16 آذر و رابطه با استکبار می‌باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سیدعباس حسینی مقدم امروز در میزگرد «جنبش دانشجویی؛ استکبارستیزی و مطالبه گری» که به همت این خبرگزاری در استان فارس و با حضور دبیران تشکل ها و فعالان جریان دانشجویی در بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز برگزار شد، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در جنبش دانشجویی وجود دارد وابستگی به بعضی احزاب و جناح های بیرونی است که جنبش دانشجویی را از آرمان های اصیل دور و به سمت وابستگی می برد.

 

وی با بیان اینکه عدم وابستگی، آرمان خواهی و آزاداندیشی از ویژگی های جنبش دانشجویی است، افزود: بعضی جریان های بیرون از دانشگاه در صددگرفتن روح اصالت از جنبش دانشجویی هستند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز با ابراز تاسف از اینکه جنبش دانشجویی به سمت گفتمان سازی منویات رهبر معظم انقلاب در مطالبات از این جنبش پیش نرفته است، بیان داشت: به دلیل عدم انجام این مهم برخی در صدد استحاله 16 آذر و رابطه با استکبار هستند.

 

حسینی مقدم رابطه با آمریکا را از دید امام راحل و رهبر معظم انقلاب نگاه و تصریح کرد: امام (ره) معتقد بودند رابطه با آمریکا مانند رابطه گرگ و میش است و حضرت آقا هم معتقدند آمریکا تنها نقاب خود را عوض می کند و گرنه همان چهره استکباری را دارد و در پشت پرده این مذاکرات تحریم نهفته است.

 

وی در بخش دیگری از این میزگرد به مبحث پیشرفت و عدالت اشاره کرد و بیان داشت: رهبر معظم انقلاب مطرح می کنند پیشرفت زمانی در جامعه اجرایی می شود که عدالت به معنای واقعی در آن اتفاق بیافتد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز با اشاره به مقوله سبک زندگی توسط مقام معظم رهبری در سفر به خراسان شمالی گفت: اگر جنبش دانشجویی بتواند در جهت تحقق این مطالبه گام بردارد قطعا جامعه دچار پیشرفت و عدالت خواهد شد.

 

این فعال دانشجویی با بیان اینکه مصلحت اندیشی آفت آزاداندیشی و آرمان خواهی جنبش دانشجویی است، گفت: دانشجو باید آزاد باشد و آزاد فکر کند و آرمان های انقلاب را مدنظر خود قرار دهد.

 

حسینی مقدم نبود تقوای لازم و عدم برنامه برای معنویت را از آسیب های جنبش دانشجویی دانست و افزود: نداشتن افق دید مناسب و دورشدن از مسیر، درگیری با احزاب و مصلحت اندیشی و سرمایه گذاری احزاب در دانشگاه از جمله مواردی که روح آرمان خواهی از جنبش دانشجویی می گیرد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: چند صدایی عمل کردن تشکل های دانشجویی، عدم گفتمان سازی مطالبات مقام معظم رهبری و حزب گرایی را از آفات جنبش دانشجویی و ناکامی آنها می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار