کد خبر:۲۲۰۰۲۴

بازدید دبیر ستاد سلول‌های بنیادی از بیمارستان افضلی‌پور کرمان

دبیر ستاد توسعه فناوری سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز از مرکز پژوهش و کاربرد سلول‌های بنیادی دانشکده پزشکی و بخش پیوند در حال ساخت بیمارستان افضلی‌پور کرمان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمد واسعی، دبیر ستاد توسعه فناوری سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز از مرکز پژوهش و کاربرد سلول‌های بنیادی دانشکده پزشکی و بخش پیوند در حال ساخت بیمارستان افضلی‌پور کرمان بازدید کرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مسئولان مرکز سلول های بنیادی دانشکده پزشکی ضمن نشست با واسعی، درخواست های خود را در راستای ارتقاء و پیشرفت این مرکز بیان کردند.


علیرضا فارسی نژاد، مدیر اجرایی مرکز پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی دانشکده پزشکی در این رابطه با اشاره به تشکیل ستاد پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی در نهاد ریاست جمهوری بیان داشت: این ستاد با هدف تقویت و ایجاد مراکزی در سطح استان ها فعالیت می کند.


وی افزود: در این راستا با تخصیص اعتبار، فعالیت هایی چون مشخص کردن فضا و مکان، خرید تجهیزات و انتخاب پرسنل برای راه اندازی مرکز پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی کرمان در حداقل زمان ممکن صورت گرفت.


مدیر اجرایی مرکز پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی دانشکده پزشکی بیان داشت: امیدواریم با انجام کارهای پژوهشی در این مرکز تا چند ماه آینده اولین خروجی فعالیت بالینی این مرکز را شاهد باشیم.


فارسی نژاد در ادامه با اشاره به انجام پیوند مغز استخوان در بیمارستان افضلی پور کرمان، گفت: این بخش در سال 87 راه اندازی شد و تا کنون 78 پیوند مغز استخوان در این مرکز صورت گرفته است.


وی بیان داشت: پیوندهایی که تا کنون انجام شده موفقیت آمیز بوده است.


مدیر اجرایی مرکز پژوهش و کاربرد سلول های بنیادی دانشکده پزشکی خاطر نشان کرد: پیوندی که در این مرکز انجام می شود از نوع «اتولوگ» است، به این معنی که از فرد بیمار نمونه ای گرفته می شود و مجددا به خود فرد تزریق می شود.


فارسی نژاد خاطرنشان کرد: امیدواریم در فاصله کمتر از شش یا چند ماه آینده بتوانیم پیوند مغز استخوان از نوع آلوژن را در کرمان انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار