وزیر سابق ارشاد مهم ترین دلیل ایجاد فاصله میان مردم و برخی خواص را برآوردهای غلط و ارزیابی نامناسب این افراد بیان کرد و افزود: قطعا جنگ اصلی امروز، میان برآوردهای غلط است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، محمد حسین صفار هرندی در همایش«بصیرت سیاسی حماسه 9 دی» که به همت بسیج اساتید استان گیلان در تالار شهید کریمی دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان برگزار شد ضمن گرامیداشت حماسه 8 دی گیلانیان و 9 دی ملت ایران اظهار کرد: 9 دی، انقلابی دیگر در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به چرایی حماسه 9 دی و مردود شدن برخی از خواص در این امتحان گفت: مهم ترین دلیل مردود شدن خواص بی بصیرت در این حماسه برآوردهای غلط و پیش فرض های نادرست آنان از وقایع سال 88 بود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی مهم ترین دلیل ایجاد فاصله میان مردم و برخی خواص را برآوردهای غلط و ارزیابی نامناسب این افراد بیان کرد و افزود: قطعا جنگ اصلی امروز، میان برآوردهای غلط است.
هرندی با بیان اینکه برآوردهای غلط از رویداها و اتفافات انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد گفت: اتفاقات مربوط به انتخابات 88 و مردود شدن برخی خواص نمونهای از برآورد غلط است.
وی با اشاره به انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان جانشین امام خمینی (ره) گفت: عده ای در اواخر دوره حیات امام خمینی (ره) برای جانشینی آیت الله منتظری سرمایه گذاری کرده بودند و براساس برآوردها و باورهای غلطشان مبنی بر اینکه اگر در تاثیرگذاری بر امام(ره) موفق نبودند اما با روی کارآمدن آیت الله منتظری می توانند به خواسته های خود دست یابند تلاش کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برآورد غلط این افراد مبنی بر اینکه نظام در دست آیت الله منتظری است به وی نزدیک شدند گفت: در این نزدیکی برخی از گروههای منافقین و لیبرال ها که پیش از این آیت الله منتظری را مسخره می کردند خود را بوسیله واسطه هایی به وی نزدیک کردند.
هرندی افزود: برآورد آنها زمانی خطی بطلان بر آن کشیده شد که امام خمینی (ره) معادلات و مناسبات این افراد را برهم زدند و مقام معظم رهبری به عنوان جانشین امام معرفی شدند.
وی با بیان اینکه پس از رحلت امام خمینی (ره) هیچ وقت در باور این افراد نمی گنجید که این نظام با سکان داری مقام معظم رهبری راه اصلی خود را طی کند گفت: براساس باور غلط آنان سرعت باز تولید نظام و ولایت توسط مقام معظم رهبری برایشان غیرقابل هضم بود لذا با کژتابی ها بدنبال خدشه زدن به اصل نظام بودند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بسیاری از این افراد از شاگردان امام خمینی (ره) بودند گفت: این افراد پس از مدتی منکر اصل و زمامت ولایت فقیه شدند و به این طریق به مخالفت علیه ولایت فقیه پرداختند.
هرندی با بیان اینکه در تحلیل وقایع، ما دو نوع آیت الله منتظری می شناسیم گفت: ابتدا آیت الله منتظری که یکی از بانیان اصل ولایت فقیه بودند و در جای دیگر آیت الله منتظری که با عدم رسیدن به کسوت رهبری جایگاه ولایت فقیه و رهبری دینی را به گونه ای تنزل می بخشند که با دیدگاه های قبل از جانشینی مقام معظم رهبری کاملا متفاوت است.
وی برآورد غلط این افراد را در نتیجه تهی بودن از معرفت شان بیان کرد و گفت: برآورد این افراد آگاهانه نبوده بلکه اشتباه در محاسبات آنها بوده است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی عمده طلایهداران تجدیدنظر طلبی در راه امام (ره) کسانی بودند که در دورانی از دهه60 بر سر میزان وفاداری به امام (ره) با دیگران درگیر میشدند اما با ارتحال آن حضرت، این فکر و وسوسه در آنها نفوذ کرد که دیگر نمیتوان در مقابل این دنیا مقاومت کرد.
هرندی با بیان اینکه این افراد هیچ گاه به طور علنی اظهار بازگشت از مسیر گذشته نمیکردند ، بلکه از پشت بر نظام ولایی خنجر می زدند گفت: این جماعت در عین پشتکردن به راه اصلی امام(ره) همچنان خود را مشعلدار راه ایشان معرفی و حتی در برخی مجالس عنوان فراکسیون خود را با نام امام(ره) تعیین میکردند.
وی با اشاره به خطرات انحرافی در انتخابات سال آینده گفت: این خطرات را نمی توان یک جریان تلقی کرد زیرا عقبه فکری ندارند بلکه هر زمان و متناسب با ضرورت ها به میدان می آیند و تنها بدنبال ثروت و قدرت هستند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه منافقان فکر میکردند تا مردم دست به اسلحه نبرند، پیروز نمیشوند، گفت: آنها میگفتند که 40 تا 45 هزار مستشار آمریکایی محافظ رژیم شاه هستند و نمیشود به این سادگی آنها را از بین برد.
هرندی به فرمایشات امام راحل اشاره کرد و افزود: امام (ره) معتقد بودند انقلاب بدون توسل به اسلحه و با امواج مردمی به پیروزی میرسد که برآورد امام راحل کاملا صحیح بود و مسیر انقلاب طوری که ایشان برآورد کرده بودند، پیش رفت.
وی با تصریح بر اینکه «جنگ مشت و درفش کجا به نفع مشت است» عنوان محور فکری منافقان بود، گفت: آنها شهادت در تظاهرات را حرام شدن میدانستند و در نشریات خود و ... پس از پیروزی انقلاب نیز بر مسیر قبلی پافشاری داشتند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: پرچمداران فتنه آینده کسانی خواهند بود که به حقانیت راه شریعت اسلامی باور ندارند و اظهار میکنند دوران اسلامگرایی به پایان رسیده و امروز دوران انسان است و حتی با مردم اسرائیل نیز اظهار دوستی میکنند.