به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی حامد مقدم دیروز با حضور در جمع دانشجویان در محل نمازخانه موسسه آموزش عالی خاوران، به پرسش های آنان در مورد اتهاماتی که علیه شهرداری مشهد وجود دارد، پاسخ داد و گفت: آنهایی که این مسائل را به میان مردم می کشند با فتنه گران سال 88 فرقی ندارند.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری تخلفات احتمالی شهرداری از طریق مراجع قانونی بیان داشت: این مسائل را نباید به میان مردم کشید و جنجال به راه انداخت.
سخنگوی شهرداری مشهد برگزاری مناظره با مخالفین را اشتباه دانست و خاطرنشان کرد: نمی توان برای اختلاف سلیقه ها مناظره برگزار کرد و علاوه بر آن، مردم توانایی شناخت سند را ندارند و تنها باید از طریق مراجع قانونی پیگیر تخلفات بود.
حامدمقدم با اشاره به اینکه بیانات مقام معظم رهبری سرلوحه فعالیتهای شهرداری مشهد است، گفت: بسیاری از صحبتهای مقام معظم رهبری توسط شهرداری مشهد اجرا شده است، ولی هنوز تا وضعیت ایدهآل فاصله داریم.
وی توجه شهرداری مشهد به مناطق کم برخوردار را مطلوب دانست و یادآور شد: حجم عملیاتی که در این مناطق اجرا شده بسیار بیشتر از دوره های قبلی است و این امر در میزان آسفالت، سرانه فضای سبز و غیره مشهود است.
سخنگوی شهرداری مشهد با رد اتهامات وارد شده برای منزل منتسب به شهردار در خیابان فرامرز عباسی گفت: بخش عمده این خانه در قبل از زمان انتساب شهرداری مشهد به پژمان ساخته شده است و همه موارد آن بر اساس کمیسون ماده 100 و با رای این کمیسیون انجام شده است.
حامدمقدم با بیان اقدامات شهرداری مشهد در زمینه مسائل فرهنگی افزود: در سال 86 مشهد مقدس تنها دو فرهنگسرا داشت، ولی اکنون تعداد آنها به عدد 13 رسیده است و چهاردهمین فرهنگسرای مشهد در حال ساخت است.
وی با اشاره قوانین و نبود ضمانت اجرایی برای برخی اقدامات توسط شهرداری بیان داشت: بیش از 30 هزار پرونده جهت تخریب بنای ساخته شده بر خلاف قانون وجود دارد که ضمانت اجرایی برای این اقدام وجود ندارد.
سخنگوی شهرداری مشهد از نبود سندی برای کنترل نماها و مسائل فرهنگی مربوط به آن گفت و ادامه داد: در حال تدوین چنین سندی هستیم که بتوان نماها و ظواهر شهری را از طریق آن کنترل کرد.