آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۰۲۷
آیت‌الله علم الهدی:

تردید سیاسی مانند یک ویروس مهلک، جامعه را ساقط می‌کند

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تردید سیاسی با نفوذ در جامعه دینی مانند یک ویروس، جامعه را ساقط می‌کند، گفت: محور قرار گرفتن شعار دموکراسی باعث انحراف مردم جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی شب گذشته در جمع عزاداران حسینی در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد، با بیان اینکه دهه آخر صفر نقطه پایانی عزاداری سید الشهداست، داشتن بصیرت و شناخت نسبت به حادثه کربلا را مهم دانست و بیان داشت: علت به وجود آمدن این همه فجایع در روز عاشورا، در بدنه تاریخ اسلام است و ما باید دلیل مظلومیت عزیزان پیامبر(ص) را مورد توجه قرار دهیم.


وی گفت: در جریان سیاسی اجتماعی اسلام بسیاری از فتوحات و توسعه قلمرو در دل امپراطوری های بعد از پیامبر(ص) بود.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: آنچه در کربلا اتفاق افتاد، تسلط دشمن از بیرون بر جامعه نبود، بلکه این امر در متن اسلام و در دل جامعه دینی و از قدرت های جوشیده از درون جامعه اتفاق افتاد.


علم الهدی با بیان اینکه مجریان حادثه کربلا از بدنه جامعه دینی بودند، گفت: لشکر عمر بن سعد 120 هزار نفر از مردم کوفه، بازاریان، کشاورزان و باغداران بودند که این برنامه را بر سر خاندان پیامبر (ص) اجرا کردند.


وی با طرح این پرسش که ریشه مظلومیت اهل بیت (ع) چه بود، خاطرنشان کرد: وقتی عناصر ناپاک قدرت طلب با مکر بر مردم حاکم شدند، برای حفظ حاکمیت خود باید تبار پیامبر (ص) را براندازی می کردند.


علم الهدی با تاکید بر این مهم که بدنه جامعه با اهل بیت(ع) نبود، علت این امر را کج فهمی مردم از دین دانست و افزود: دشمن با تحمیل قرائت انحرافی از دین بر مردم، باعث شد مردم پشت به تبار پیامبر(ص) کنند.


امام جمعه مشهد با بیان اینکه تردید سیاسی با نفوذ در جامعه دینی مانند یک ویروس مهلک جامعه را ساقط می کند، بیان کرد: اگر بینش سیاسی مردم  نباشد، مردم تکلیف خود را در برابر مظالم نمی فهمند.


وی با تاکید بر این مهم که مردم بینش سیاسی خود را از منابع دینی بگیرند، گفت: اگر این مهم از منابع غیر دینی اخذ شود، آنگاه معاویه بر مردم مسلط می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار