رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به راهاندازی مرکز مجهز تصویرنگاری (MRI) در شرق هرمزگان گفت: یک دستگاه ماموگرافی خریداری شده که به دستگاه تصویرنگاری در این مرکز افزوده میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری امروز در نشست خبری با اعلام احداث ساختمان مرکز مجهز تصویرنگاری (MRI ) میناب تا پایان امسال، تصریح کرد: شرق استان هرمزگان یکی از نقاط بسیار مهم است که علاوه بر ارائه خدمات به مردم خود، به مردم جنوب کرمان نیز خدمات درمانی ارئه می دهد؛ بنابراین راه اندازی مرکز تصویرنگاری در این منطقه اهمیت دارد.
وی افزود: در حال حاضر موضوع غربالگری در سرطان سینه بسیار مهم است و از آنجاییکه درحال حاضر فقط یک دستگاه ماموگرافی در بیمارستان شریعتی بندرعباس وجود دارد، دومین دستگاه از این نوع نیز در بیمارستان میناب راه اندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: افزایش 16 تخت ویژه نوزدان و بزرگسالان در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب به همراه 10 تخت سطح 2 از اقداماتی است که این دانشگاه برای ارتقا سطح سلامت مردم در حوزه شرق هرمزگان و تبدیل این منطقه به قطب کاملا تخصصی درمانی تلاش می کند.
شکاری راه اندازی مرکز دیالیز سیریک را از دیگر اقدامات این دانشگاه در حوزه شرق برشمرد و افزود: دستگاه مورد نظر خریداری شده و در حال جانمایی آن هستیم.
پایان سال؛ جشن اتمام بازسازی بیمارستان شهید محمدی
وی در ادامه سخنان خود به پروژه مهم بازسازی بیمارستان شهید محمدی اشاره کرد و گفت: در حال تجهیز بخش های تخصصی این بیمارستان هستیم و حداکثر تا اسفندماه امسال، هشت اتاق عمل مجهز اضافه خواهد شد که به غیر از بخش آنژیو و قلب باز، تعداد اتاق های عمل به 15 اتاق می رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: در ادامه گسترش فضاهای درمانی این بیمارستان، با افزایش 20 تخت سی سی یو و 10 تخت آی سی یو و هشت اتاق عمل کار بزرگی انجام خواهد شد که با تکمیل این بخش ها و دستگاه های مجهز، جشن پایان بازسازی بیمارستان شهید محمدی نیز با حضور مسئولان وزارت بهداشت صورت می گیرد.
شکاری ادامه داد: ساخت مرکز پرتو درمانی و شیمی درمانی امید واقع در این بیمارستان با اعتباری نزدیک به شش میلیارد ریال نیز به اتمام رسیده است و در حال حاضر دو متخصص انکولوژی و سرطان در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این مرکز، اساس کار برای 50 سال آینده گذاشته شده است، گفت: تمام تلاش ما این است تا قبل از شروع سال جدید، خدمات دهی این مرکز درمانی مهم به مردم آغاز شود.
نماینده وزیر بهداشت در هرمزگان راه اندازی مرکز پیوند کلیه با بیش از 250 بیمار دیالیزی و همچنین راه اندازی بخش پیوند کبد در سه ماهه اول سال 92 را از برنامه های در دست اقدام این دانشگاه برشمرد.
شکاری گفت: متاسفانه دو عامل فشار خون و دیابت عامل اصلی نارسایی کلیه است؛ بنابراین مزمن بودن این بیماری و وجود 250 بیماری دیالیزی اهمیت راه اندازی این بخش را دو چندان کرد.
وی خاطرنشان کرد: بخش مرکز پیوند کبد تنها در شیراز، کرمان و تهران دایر است.
راه اندازی دومین دستگاه MRI در بیمارستان شهید محمدی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تا آخر اسفندماه دومین دستگاه MRI نیز در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان نصب خواهد شد و از سال آینده آماده خدمات دهی به مردم است.
وی از آمادگی این دانشگاه با مدیریت بیمه درمان اجتماعی برای راه اندازی 200 تخت بیمارستان خلیج فارس و تامین نیروهای متخصص و فوق تخصص خبر داد و با بیان اینکه مشکل اصلی تامین اجتماعی وجود نیروهای متخصص و فوق تخصص است، خاطرنشان کرد: توافق اولیه انجام شده و ما آمادگی داریم مجوزهای لازم را برای ارتقا بخش های متخلف در اختیار این بیمارستان بیمه اجتماعی قرار دهیم و نمونه بیمارستان لبافی نژاد تهران را در این استان پیاده کنیم.