کد خبر:۲۲۶۱۸۴
حجتالاسلام ذوالنور:
بُرندهترین حربه برای براندازی نظام اسلامی، نفاق است
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: بُرندهترین حربه دشمن برای براندازی جمهوری اسلامی حربه نفاق است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور عصر امروز در سلسله همایشهای تخصصی ویژه جوانان در سالن همایشهای نمایشگاههای آستان قدس رضوی گفت: مقوله نفاق یک امر جدید و نوظهور در انقلاب و فرهنگ دینی ما نیست، نفاق چیزی است که همزاد با بشر و نهضت پیامبر(ص) بوده است و خطر منافقین در صدر اسلام کرراً در قرآن مورد توجه قرار گرفته است و همیشه جریان حق جریانهای برانداز را در کنار خود داشته است.
وی ضمن اشاره به خیانت و قدرت نمایی منافقین در قرآن افزود: نفاق از ابتدا بوده و در انقلاب اسلامی نیز یک امر طبیعی بود ویژگی منافقین دو چهرگی آن ها است زیرا اگر بخواهند اینگونه ظاهر نشوند دفع خواهند شد، در اوایل انقلاب با استفاده از همین نقاب، رجبی سرکرده گروهک منافقین برخی از جوانان این کشور را گرد خود جمع کرد.
جانشین سابق حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: در این زمینه بصیرتدهی بسیار مهم است در زمان ورود امام منافقین تریبوندار استقبال امام بودند مطهری از این امر ابراز نارضایتی کرد زیرا از همان ابتدا پی به دو چهرگی آنها برده بود باید بصیرت مطهری باشد تا این دوچهرهگیها تشخیص داده شود.
ذوالنور با تأکید بر اینکه نفاق از اوایل انقلاب وجود داشته است عنوان کرد: امروز با نفاق جدید مواجه هستیم بازشناسی دهههای گذشته آیینه ای است تا شگردها و زاویهها را بررسی کنیم تا مشخص شود اگر کسانی از مسیر مردم و انقلاب جدا شدهاند جرقه جدایی از کجا زده شده است.
جانشین سابق حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: امروز منافقین نقش ستون پنجم را برای امریکا بازی میکنند و امریکا برای شیعهکشی در بحرین از آن ها استفاده میکند.
ذوالنور بیان کرد: امروز برای تخریب نظامهای سیاسی دنیا ویروسهایی از جنس خود نظام را مورد استفاده قرار میدهند امروز برای ضربه زدن به نظام از چهرههای گیریم شده و عامل نفوذ استفاده میکنند منتهی باید بصیرتی باشد تا بتوان آن ها را تشخیص داد.
وی ادامه داد: امروز برای تخریب نظام های سیاسی به دنبال این هستند تا بدانند بار نظام بر روی چه ستونهایی قرار گرفته است آنگاه با محاسبات دقیق انفجاری بر روی این ستون ها انجام میدهند که به آن انقلاب رنگین میگویند آن ها با وارد کردن جریانی به داخل نظام پایهها را از درون نشانه میروند.
ذوالنور ضمن اشاره به واقعه عاشورا گفت: به چه علت عمر بن سعد را به عنوان فرمانده سپاه بن زیاد گماشتند به این دلیل که اگر مردم دچار تردید شدند پاسخی برای این تردید داشته باشند، بنابراین منافقین برای براندازی نظام باید از کسانی استفاده کنند که زیر پرچم امام باشند و مُهر امام بر پرونده آنها زده شده باشد در غیر این صورت دفع خواهند شد.
وی ادامه داد: جنگ زمان پیامبر(ص) راحتتر از زمان علی (ع) بود زیرا در زمان پیامبر گردنی زده میشد و نخی پاره میشد بتی بر زمین میافتاد اما در زمان حضرت علی (ع) زمانی که گردنی زده میشد قرآن بر زمین میافتاد که همین امر سبب تردید مردم میشد در زمان پیامبر منافقین ستون نداشتند اما در زمان علی (ع) ستونی به نام پیامبر داشتند بنابراین برای مقابله با نظام چشم بصیرت لازم است اگر جنگ خیابانی باشد باید با مهمات وارد شد و زمانی که جنگ نرم است و دشمن از راه فتنه وارد میشود باید از سلاح بصیرت و آگاهی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است استفاده کرد.
جانشین سابق حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه منافقین سر به زنگاه مشخص میشوند بیان کرد: یکی از دلایلی که برخی خواص دچار مشکل میشوند این است که جنسشان متفاوت است و در بزنگاهها و ایستگاههای متفاوت از نظام جدا میشوند و زمانی که نتوانستند فرمان انقلاب را به آدرس خود ببرند اینجاست که ریزش میکنند و چهره واقعیشان نمایان میشود.
ذوالنور در زمینه ملاکهای بصیرتافزایی گفت: بصیرت ملاکهایی دارد که عبارتاند از شناسایی حق، شناسایی باطن، شناسایی حال فعلی؛ زیرا بصیرت متناسب با هر عرصه تعریف میشود و همچنین شناسایی نفاق جدید.
ذوالنور در پایان گفت: کسانی که در فتنه شرکت کردند باید پاسخگوی ملت باشند و باید با آنها برخورد شود منتهی این برخورد نباید موجب شود که آنها به قطب تبدیل شوند برخورد قضایی آنها را تبدیل به بت میکند امروز سران فتنه مردگان سیاسیاند و کاری از آنها برنمیآید پس باید با تدبیر با آنها برخورد شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.