آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۲۸۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه:

انقلاب اسلامی زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود، بلکه از دیدگاه غرب زلزله‌ای ویرانگر محسوب می‌شد.
انقلاب اسلامی زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود

امیر شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، تصریح کرد: پس از جنگ جهانی دوم نظمی ظالمانه بر جهان حکمفرما بود، مناطق مختلف جهان بین دو قدرت شرق و غرب تقسیم شده بود و سازمان‌های نظامی ورشو و ناتو نگهبانان این نظم ناعادلانه بودند، هیچ حرکت و تحولی در جهان سوم خارج از این چارچوب و بدون وابستگی به یکی از دو قطب حاکم امکان موفقیت نمی‌یافت، اینک انقلابی در جهان معاصر و در منطقه امن غربی ها پیروز شده بود که شعار اصلی آن «نه شرقی نه غربی» بود، نهضت امام (ره) در ایران مستقیماً با امپریالیسم آمریکا درافتاده بود و شکست را بر او تحمیل کرده بود، این واقعیت کمونیست‌ها را در ادعای مبارزات ضدامپریالیستی شان خلع سلاح می‌کرد و برای نخستین بار در عصر حاضر، دین را به عنوان عاملی حرکت‌زا در پهنه مبارزات ملت ها مطرح می‌ساخت.

 

وی با اشاره به اینکه پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی دارد و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزش های معنوی است، افزود: پیروزی انقلاب به معنای صدور پیام و ارزش های آن و به حرکت در آمدن موجی از خیزش های رهایی بخش در کشورهای اسلامی و جهان سوم بود، همزمان با ایران، رژیم وابسته به آمریکا در نیکاراگوئه نیز سرنگون شد، در افغانستان دولت شوروی ناگزیر از کودتای خونین و سپس لشکرکشی و اشغال این کشور شد تا حرکت اسلامی را مهار کند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود، تصریح کرد: اگر چه بسیاری سعی کرده‌اند این انقلاب را در ردیف سایر انقلاب ها و تحولات معمول دنیا بدانند؛ اما در عمل نظرات آنان با واقعیت ها فاصله زیادی دارد؛ زیرا نیروی این انقلاب مردمی و اسلامی بدون هیچ‌گونه مرزبندی طبقاتی و گروهی بوده و ایدئولوژی آن اسلام ناب محمدی (ص) می‌باشد که سازش با نظام های رایج دنیا ندارد و رهبری آن توسط یکی از مردان کم نظیر تاریخ حضرت امام خمینی (ره) با ویژگی های خاص خود بود.

 

شجاعی ادامه داد: اما برای اینکه دید آیا پیام انقلاب که ماهیتی فرهنگی دارد به دانشگاه منتقل شده یا نه، باید متدولوژی امام را بازخوانی کرد، یکی از عرصه های شناسایی آن نحوه  مبارزات امام (ره) در زمان انقلاب است.

 

وی با اشاره به جنبه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: در جبهه فرهنگی انقلاب بیشتر به کسانی تاکید می شود که اهل تولید و آفرینش فرهنگ باشند که این تعریف جبهه فرهنگی را محدود کرده و با خارج کردن جمعیت  وسیعی از مردم انقلابی، ظرفیت مردمی انقلاب را در حوزه فرهنگ از بین می برد، چون در عرصه تولیدات فرهنگی به طور طبیعی به دلیل تخصص و توانایی هایی که مورد نیاز است آحاد مردم نمی توانند حضور داشته باشند که در این صورت دایره عظیمی از آنها از جبهه فرهنگی انقلاب خارج می شوند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه ادامه داد: اگر متدولوژی امام (ره) را سرلوحه کار قرار دهیم در حوزه فرهنگ نیز باید اتفاقات مردمی صورت گیرد که در صورت تحقق، فتح الفتوح را در جنگ نرم پیدا می کنیم.

 

شجاعی با اشاره به اینکه برای مردمی کردن جبهه فرهنگی، تمرکز باید روی مصرف باشد، گفت: چون کاری است که اکثریت جمعیت انقلابی توانایی انجام آن را دارند و نیاز به تخصص و توانایی خاص و سرمایه گذاری مادی جدی ندارد.

 

وی نقش تشکل های دانشجویی در مباحث فرهنگی را تاثیرگذار ارزیابی کرد و گفت: حقیقت این است که هنوز جنبش دانشجویی جایگاه خود را در دانشگاه پیدا نکرده، و آنچنان که باید در  قضیه فرهنگ ورود نیافته است، این جنبش باید در کشاندن قاطبه دانشجو به عرصه مصرف در فرهنگ نقش اساسی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار