به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، قره شیخ لو امروز در نشست خبری در یزد با اشاره به ماموریت های سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه قرآن کریم تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان پیشکسوت ترین دستگاه قرآنی کشور که بیش از سه دهه آغاز به کار کرده است، ماموریت های ویژه ای دارد که ترویج همگانی آن از مهمترین فعالیت های این دستگاه است.
وی افزود: با توجه به افقی که مقام معظم رهبری به ما در خصوص حافظان قرآن در کشور دادند، ما باید در چشم انداز خود در چند سال آینده 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم که این امر با هماهنگی دستگاه های مختلف در جامعه و اجرای برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تحقق می یابد.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور بیان داشت: سه ماموریت توسعه آموزش های قرآنی کشور، سازمان دهی مشارکت های مردمی و نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم از مهمترین فعالیت های این دستگاه قرآنی است که در راستای توسعه آموزش های قرآنی ما بیش از 40 دوره آموزشی مقدماتی و تخصصی و تربیت 50 هزار معلم آموزش دیده قرآنی در کشور را انجام داده ایم.
قره شیخ لو ادامه داد: در زمینه مشارکت های مردمی در حوزه فعالیت های قرآنی نیز این فعالیت ها را از سال 83 تحت عنوان موسسات قرآنی مردمی به صورت رسمی آغاز کرده ایم و در کنار آن نیز خانه های قرآنی روستایی که هم اکنون بیش از 2500 مورد آن فعال است را راه اندازی کرده ایم.
وی افزود: تشکیل اتحادیه های قرآنی در استان ها و کشور و راه اندازی انجمن خیرین قرآن نیز از دیگر برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی کشور است.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور ادامه داد: افق برنامه ریزی در حوزه فعالیت های قرآنی و مردمی به نحوی است که امیدواریم همچنان که مردم به صورت خودجوش در ماه محرم به صحنه می آیند و مراسم های عزاداری برپا می کنند، در ماه رمضان نیز به صورت خودجوش برنامه های قرآنی را برگزار کنند.
قره شیخ لو بیان داشت: اعطای مدرک و شناسنامه دار کردن حفاظ قرآن کریم و همچنین آموزش آنلاین قرآن نیز از برنامه های مهم دیگر ما در زمینه فعالیت های قرآنی است که این روش به ما کمک می کند تا افراد قرآنی در سراسر کشور به راحتی شناخته شوند و در فضای مجازی نیز فعالیت های قرآنی بسط و گسترش یابد.
وی تصریح کرد: ما در حوزه رسانه که شامل رسانه ملی، روزنامه ها، جراید و مطبوعات است این حساسیت لازم را در جهت فعالیت های قرآنی نمی بینیم؛ بنابراین هدف ما در این بخش این است که مسئولان را وادار به آشنایی هرچه بیشتر با اطلاعات قرآنی کرده و تصمیم گیری ها را بر اساس قرآن بگیرند.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور خاطرنشان کرد: باید رسانه ها در جامعه اسلامی ما بررسی کنند که آیا در بحث های مختلف جامعه از جمله بخش های اجرایی قرآن چه جایگاهی دارد و باید کاری کنند که قرآن در رسانه های ما نیز اجرا شود.
قره شیخ لو در پایان گفت: ما در حوزه فعالیت های قرآنی در خانواده ها نیز بسیار ضعیفیم و امیدواریم با همکاری دستگاه های مختلف به جایی برسیم که روزی تمام تصمیم گیری های کشور بر مبنای قرآن باشد و با احیای جامعه دینی مشکلات مختلف از جمله مشکلات اقتصادی را از بین ببریم.