به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، باقری لنکرانی شب گذشته در سلسله نشست بصیرت که در مسجد اهل بیت برگزار شد، با اشاره به اینکه برای تعیین کاندیداهای ریاست جمهوری باید روی مصداق های آن تاکید کرد، تصریح کرد: اساس حضور مردم در صحنه به نمایش گذاشتن شاخص ها بر مبنای معیارهای اساسی مسئولان است.
وی با بیان اینکه یکی از لایه های توطئه دشمن حضور کمرنگ مردم و ایجاد فضای پرچالش در جامعه می باشد، گفت: دشمنان به دنبال این هستند که هر کس که رئیس جمهور شد، خودشان برنامه های او را کنترل کرده و وی را به سمت خواسته های خود به پیش ببرند.
وزیر سابق بهداشت با تاکید بر اینکه عده ای برای انتقاد، نظام را زیر سوال برده و مشکلات و کمبودها را به گردن نظام می اندازند، بیان داشت: طبق تجربه 34 ساله انقلاب هر جایی که نظام با اعتماد به نیروهای کارآمد و مومن و جوان حرکت کرد، به توفیقات بزرگی دست یافت.
لنکرانی با انتقاد از روحیه مصلحت اندیشی های بی جا و نادرست افزود: برخی از مسئولان در پایان جنگ فضای وظیفه مداری را به فضای مصلحت اندیشی تبدیل کردند و با نامه های خود این مطلب را به گوش مردم رساندند.
وی با بیان اینکه روحیه جهادی و مومنانه در عرصه های علمی باعث شگفتی و پیشرفت های فراوان شده است، افزود: جوانان مومن و مخلص با سعی و تلاش خود و با اعتمادی که به آنان شد، توانستند عرصه های بزرگی را فتح کرده، و برای کشور افتخار کسب کنند.
کارآمدی کشور با تعهد به آرمان ها تحقق می یابد
سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه می توان بین آرمان گرایی و کارآمدی تلفیق ایجاد کرد، گفت: یگانه راه کارآمدی در کشور، تعهد مومنانه به آرمان های امام و انقلاب می باشد و این روحیه می توان آینده کشور را تضمین کند.
وی با تاکید بر اینکه اگر از آرمان عدالت خواهانه کوتاه بیاییم، نمی توانیم به پیشرفت های بزرگ برسیم، گفت: طبق مطالعات جامعه شناسی در صورتی که اختلاف طبقاتی در جامعه ای زیاد شود، مشکلات طبقات ثروتمند همچون طبقه فقیر افزایش می یابد.
وزیر سابق بهداشت افزود: اگر فردی با شعار برطرف کردن مشکلات اقتصادی به میدان بیاید، نمی تواند با شعارهای انقلاب خود را همراه کند و کشور را از سر منزل مقصود حرکت دهد.
شعار اقتصادی با رویکرد جذب سرمایه منافع کشور را تضمین نمی کند
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه برخی سوء عملکردها با شعار عدالت انجام شده است، بیان کرد: بدون حرکت به سمت عدالت نمی توان حافظ منافع اصلی کشور و جامعه بود، با توجه به اینکه حافظ بقا جامعه عدالت اجتماعی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید به خاطر سوء عملکرد برخی در خصوص عدالت اجتماعی این مسئله مهم را زیر سوال ببریم، گفت: عده ای با پر رویی به میدان آمده اند که عدالت را زیر سوال برده و با شعار مباحث اقتصادی با رویکرد جذب سرمایه به میدان آمده اند که رویکردی اشتباه و نادرست می باشد.
بزرگترین اشتباه دوری از آرمان عدالت است
وزیر سابق بهداشت در ادامه افزود: آرمان های اسلامی با محوریت عدالت مطرح می شود، حتی اگر پرچمدار آن از مسیر صحیح حرکت نکرده و از آن تبعیت کامل نکند.
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه عده ای به جای نحوه انجام عدالت، آرمان عدالت را زیر سوال می برند، ادامه داد: بزرگترین اشتباه این است که آرمان عدالت زیر سوال برود و به جای آن مباحث اقتصادی با راهکار جذب سرمایه مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه مردم ما بسیار هوشمند و صبور می باشند، بیان داشت: انتخابات سال 92 مهمترین بحث گفتمانی آرمان گرایی در دفاع از آن و بحث کارآمدی در مبحث عدالت اجتماعی است.
وزیر سابق بهداشت با اشاره به اینکه فضای معرفی کاندیداها اقتضایی و نسبت به شرایط می باشد، گفت: اصلاح طلبان خودشان بنایی برای حضور ندارند و درصدد معرفی هاشمی می باشند.
جبهه پایداری به لیست 4 نفری کاندیدای ریاست جمهوری رسیده است
باقری لنکرانی تصریح کرد: با بیان اینکه عده ای اعلام حضور در انتخابات ریاست جمهوری را کرده اند، افزود: برخی افراد صحبت هایشان تفاوت مبنایی با هاشمی ندارد و فقط نوع بیان شان فرق می کند.
وی با بیان اینکه عده ای در دولت بنایی برای معرفی کاندیدای منتخب خود را دارند، بیان داشت: جبهه پایداری به تصمیمی رسیده است که در انتخابات کاندیدای خود را معرفی کند که 70 نفر بررسی شده اند که در نهایت به فهرست چهار نفری رسیده ایم که در زمان مقتضی معرفی خواهد شد.
جبهه پایداری برنامه ای برای دولت آینده تدوین کرده است
وزیر سابق بهداشت با اشاره به اینکه اصلی ترین حرکت جبهه پایداری تدوین برنامه دولت است،گفت: برنامه ای مطلوب کشور تدوین شده که در آن به موضوع اقتصاد و در عین حال به مباحث فرهنگی و اجتماعی به عنوان امور زیربنایی جامعه توجه شده است.
باقری لنکرانی با تاکید بر اینکه عدم توجه به منویات مقام معظم رهبری نقطه ضعف در جامعه تلقی می شود، خاطرنشان کرد: توجه به مبانی، بسیار مهم می باشد و شخصیت ها چندان مهم نیست.
وی افزود: برخی شخصیت هایی در دولت تمایلی برای معرفی کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری با توجیهاتی وجود دارند که راهبردشان این است که خود را یک قطب و سایرین را در قطب دیگر قرار دهند.
عضو جبهه پایداری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سفر خراسان از سکولاریسم پنهان نام بردند، بیان داشت: برخی از مسئولان در صحبت های خود از مشکلات و لزوم حل کردن آن صحبت می کنند؛ ولی برخلاف آن عمل می نمایند که مصداق بارز سکولاریسم پنهان است.
باقری لنکرانی خاطرنشان کرد: اگر بنده به جای مسئولان تفرقه افکن در یکشنبه سیاه مجلس بودم، به درگاه الهی توبه کرده و کفاره آن را خدمت بیشتر به مردم قرار می دادم.