کد خبر:۲۲۹۰۳۴
رئیس دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی:

نقش تشکل‌های دانشجویی در تعیین سرنوشت کشور تاثیرگذار است

رئیس دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی نقش تشکل‌های دانشجویی را در تعیین سرنوشت کشور مهم و تاثیرگذار ارزیابی کرد.
نقش تشکل‌های دانشجویی در تعیین سرنوشت کشور تاثیرگذار است

علی ظهری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، نقش جنبش دانشجویی در تعیین سرنوشت کشور را مهم و تاثیرگذار ارزیابی کرد و آرمانگرایی و عدالتخواهی را از جمله ویژگی های جنبش های دانشجویی دانست.

 

وی افزود: عملکرد جنبش های دانشجویی قبل از انقلاب به گونه ای بود که تمام فعالیت های آنها برای مبارزه با رژیم ستم شاهی محسوب می‌شد و بعد از پیروزی انقلاب نیز این تشکل‌ها علیه استکبار جهانی و اعتراض بر ظلم هایی که در سایر کشورهای اسلامی می شد، جهت‌گیری‌هایی داشته است.

 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی تشکل های فعال این دانشگاه را بسیج دانشجویی و هلال احمر عنوان کرد و بیان داشت: در کنار این تشکل ها کانون های دانشجویی و انجمن های علمی نیز فعالیت می کنند.

 

ظهری با تاکید بر اینکه فعالیت تشکل های دانشجویی نباید مانع از پیشرفت های علمی- پژوهشی دانشجویان باشد، ادامه داد: وجود جنبش های دانشجویی در متن دانشگاه ها باعث ایجاد نشاط و تقویت روحیه همکاری و مسئولیت پذیری بین دانشجویان می شود.

 

وی با اشاره به اینکه مقدمه هر کاری آگاهی است، افزود: جنبش دانشجویی باید آگاهی و بینش خود را در برابر مسایل سیاسی ارتقا دهد تا بتواند به موقع در برابر حوادث عکس العمل نشان دهد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی تصریح کرد: تشکل های دانشجویی می توانند با در نظر گرفتن ویژگی های یک دانشجوی مسلمان سعی در ترویج و گسترش مبانی غنی اسلام در سطح دانشگاه ها کنند تا بدین طریق گام هایی در جهت اسلامی شدن مراکز آموزش عالی برداشته شود.

 

ظهری تعداد رشته های موجود در دانشگاه پیام نور استان را بالای 300 رشته عنوان کرد و از افزایش این تعداد در سال های آتی خبر داد.

 

وی تعداد اعضای هیئت علمی را نیز 186 نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نیز در حال جذب اعضای هیئت علمی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار