آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۴۵۴
صفار هرندی در دانشگاه آزاد بروجرد:

اصلاح‌طلبان به تحریم‌ها دلخوش کرده‌اند / شرکت بالای 70 درصد مردم در انتخابات

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اصلاح طلبان در انتخابات گزینه مستقیمی ندارند و دلبستگی آنها به اعمال فشارها و تحریم‌ها علیه کشور است،

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم‌ آباد، صفارهرندی شب گذشته در نشست «بصیرت انتخاباتی و شاخص‌های مورد نظر رهبری» در دانشگاه آزاد بروجرد با طرح این سؤال که آیا در انتخابات سال 92 مانند سال 88 با یک فتنه روبرو هستیم، تصریح کرد: در انتخابات پیش رو چالش امنیتی داریم؛ اما فتنه‌ای به مانند سال 88 روی نمی‌دهد؛ چرا که برای شکل‌گیری فتنه علاوه بر دشمن خارجی عوامل داخلی هم اثرگذار هستند که این مورد وجود ندارد.


 وی با اشاره به اینکه به دلیل فضای باز کشور در برهه‌های انتخاباتی، دشمن همواره تلاش کرده است که برای ضربه زدن به نظام در این فضا خیمه بزند، افزود: طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته تا کنون مشارکت مردم در انتخابات 50 درصد تخمین زده شده است؛ اما پیش‌بینی می‌شود که هر چه به زمان انتخابات نزدیکتر می‌شویم این میزان افزایش یابد و به بالای 70 درصد برسد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال حمله نظامی به ایران را تا 99 درصد منتفی دانست و بیان داشت: یکی از شگردهای دشمن در ایام انتخابات پیش کشیدن گزینه نظامی علیه ایران است که با هدف در خانه نشاندن مردم و کم‌رنگ کردن مشارکت آنان در انتخابات صورت می گیرد، با این حال اگر آن یک درصد احتمال هم محقق شود، بنابر گفته یک استراتژیست آمریکایی در همان لحظات اولیه جنگ 30 هزار سرباز آمریکایی توسط ایرانی‌ها کشته می‌شوند.


اصلاح طلبان گزینه مستقیم ندارند

 

صفارهرندی در ادامه با اشاره به رویکرد اصلاح طلبان در انتخابات آتی ادامه داد: اصلاح طلبان در انتخابات گزینه مستقیمی ندارند و دلبستگی آنها به اعمال فشارها و تحریم‌ها علیه کشور است، به این امید که به مردم فشار بیاید و پای صندوق‌های رای نروند و کار آنها در داخل این است که به مردم القاء کنند که مشکلات اقتصادی زیاد است و دیگر اینکه مدعی می‌شوند که باید در روابطمان با آمریکا و غرب در قالب روابط دیپلماسی متفاوت از روند کنونی ظاهر شویم.


وی با اشاره به اینکه اگر دین با آزادی و دموکراسی وارد تعارض شود، طبق تجربه‌ای که از دولت اصلاحات به دست آورده‌ایم دین از صحنه کنار خواهد رفت و این خطرناک است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: در سال 82 که تعدادی از داوطلبان نمایندگی مجلس رد صلاحیت شدند بیش از 100 نفر از نمایندگان و همزمان اکثر استانداران و معاونان وزارتخانه‌ها استعفاء دادند، با این وجود در آن رئیس جمهور و رئیس مجلس نزد رهبر انقلاب رفته و گفتند که در این شرایط اروپایی‌ها علیه ما اولتیماتوم صادر کرده‌اند که اگر انتخابات بدون حضور افراد رد صلاحیت شده برگزار شود، انتخابات از نظر آنها قابل پذیرش نیست و رابطه خود را با ایران تعلیق می‌کنند، با این حال شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب اصرار آنها را نپذیرفتند و اعلام کردند که اگر نمی‌توانید انتخابات را برگزار کنید خود یک گروه را تعیین می‌کنم تا انتخابات را به گونه ای برگزار کنند.

 

صفارهرندی گفت: در آن زمان انتخابات با مشارکت بالای مردم برگزار شد و بخش قابل توجهی از اصلاح‌طلبانی که در انتخابات حاضر بودند نیز مورد اقبال مردم قرار نگرفتند و گروهی هم رأی نیاوردند.


 وی بیان داشت: در آن زمان شرایط به گونه‌ای رقم خورد که پس از برگزاری انتخابات همان اروپایی‌ها جزو اولین کسانی بودند که برگزاری موفقیت‌آمیز انتخابات را تبریک گفتند و در برابر دموکراسی ایران تسلیم شدند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه حضور خاتمی در پای یکی از صندوق‌های رأی مجلس در یکی از شهرهای تهران با نیت اینکه هنوز جزو نظام است در فضای سایه روشن صورت گرفت، تصریح کرد: خاتمی در تهران رأی نداد تا اینکه اصلاح طلبان از او خرده نگیرند.


صفارهرندی به تشریح ویژگی‌های رئیس‌جمهور اصلح پرداخت و افزود: رئیس جمهور آینده باید با رهبر انقلاب شفاف باشد، نه اینکه در حرف چیزی بگوید و در عمل به‌گونه‌ای دیگر رفتار کند و رهبر انقلاب را دور بزند.


وی گفت: منتخب مردم باید جایگاه دینی رهبر انقلاب را به عنوان نائب امام عصر(عج) به رسمیت بشناسد و رابطه‌اش با رهبر انقلاب یک رابطه متعهدانه باشد، نه اینکه یک رابطه پدر و فرزندی باشد که این به درد نمی خورد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کشور به رئیس جمهوری نیاز دارد که با فکر و اندیشه در جهت تحقق آرمان‌های نظام تلاش کند، ادامه داد: منتخب مردم باید توان انجام کار را داشته باشد.


صفار هرندی در ادامه با اشاره به رویکرد جریان انحرافی تصریح کرد: این جریان مدعی پایان دوره اسلام‌گرایی است و معتقدند که اسلام وجود دارد؛ اما دوره انسانیت آغاز شده است و اگر امام عصر(عج) نیز ظهور کند از اسلام حرف نمی‌زند؛ بلکه با انسانیت دنیا را به سمت صلح و صفا می‌برد که این با قرآن در تعارض است.


 وی دستگیری عوامل BBC در کشور را در راستای پیشگیری از عوامل ایجاد فتنه در انتخابات پیش رو عنوان کرد و گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) برخی از عوامل رسانه‌های فاسد را که در فضای مجازی و حقیقی در راستای ایجاد فتنه برآمده بودند را دستگیر کردند تا به مانند فتنه 88 غافلگیر نشویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار