کد خبر:۲۲۹۸۴۴
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف:

تجارت فحشا و نگاه ابزاری، رهاورد غرب برای زنان است

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف با اشاره به جایگاه زنان در غرب گفت: تجارت فحشا و نگاه ابزاری به زنان، قاچاق زنان و دختران و بحران خانواده رهاورد غرب برای زنان است.
تجارت فحشا و نگاه ابزاری، رهاورد غرب برای زنان است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، قوی روز گذشته در همایش «نگاه غرب به زنان، از شعار تا واقعیت» که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، در ‌خصوص دیدگاه غرب نسبت به جایگاه زن و خانواده تصریح کرد: در مقوله زنان باید با حالت طلبکارانه با غرب روبه رو شویم و به آنها هجمه کنیم نه اینکه منتظر باشیم آنها به حمله پرداخته و ما دفاع کنیم.
 
وی با بیان این پرسش که آیا در غرب شأن واقعی زن حفظ می‌شود، تصریح کرد: اقدامات غرب نه تنها به نفع زنان نبوده؛ بلکه نگرش آنها به ضرر زنان و جامعه بشری است؛ تجارت فحشا و نگاه ابزاری به زنان، قاچاق زنان و دختران و بحران خانواده رهاورد غرب برای زنان بوده است.
 
این استاد دانشگاه بیان داشت: زیرساخت فکری مغرب زمین اساسا‌ بر اساس سرمایه‌داری است، بر این اساس نظام سیاسی طراحی شده در غرب نظامی لیبرالیستی تعیین شده است.
 
قوی با اشاره به تعریف جایگاه زن و مرد در چنین سیستم اجتماعی بیان داشت: با توجه به چنین وضعیتی، جایگاهی که برای زن در نظام اقتصادی تعریف می‌شود با یک تفکر ابزاری همراه است که پاسخگوی افزایش نیازهای مادی، اقتصادی و تبلیغی باشد.
 
وی ادامه داد: نگاه اسلام به زن متفاوت از نگاه غرب است و آنچه اکنون در غرب شاهد آن هستیم، نگاه ابزارای به زن است، یعنی زن متاعی برای جوامع غربی است که این موضوع ناشی از نگرش نظام سرمایه داری در مورد حضور زن در اجتماع و اشتغال زنان در این نظام است؛ این در حالی است که در نظام اسلامی حضور زن در جامعه بر اساس ارزش ها و اصول اصیل اسلام است و این نگرش بر کرامت و شأن و جایگاه والای زن تاکید دارد.
 
این استاد دانشگاه ادامه داد: تفاوت بنیادی نگرش غرب با اسلام در خصوص مسئله زن این است که غرب زنانگی زن را سرکوب و برای زنان مشاغل مردانه را مطرح می‌کند و تساوی زنان را در رسیدنشان به جایگاه مردان می‌داند، ضمن اینکه مادری و همسری زن، سرکوب و تخریب و از وی برای کارهایی با ویژگی مردانه استفاده می‌شود.
 
قوی با اشاره به اینکه اسلام برای زن و جایگاه زنانگی اهمیت ویژه‌ای قائل است، گفت: اگر جهاد در میدان نبرد بر عهده مرد است، خانه‌داری زن نیز در حد مجاهدت در راه خداوند است؛ شهادت در عرصه نبرد عالی‌ترین مقام برای انسان شمرده می‌شود، زنی که در هنگام زایمان از دنیا برود مانند کسی است که در جبهه نبرد به شهادت رسیده است، یا اینکه زنی که نیمه‌های شب به منظور شیر دادن کودکش از خواب برخیزد مانند کسی است که برای اقامه نماز شب برخواسته است.
 
وی افراط و تفریط در احقاق حقوق زنان را یکی از دلایل انحطاط خانواده در غرب دانست و تصریح کرد: در جامعه غربی مادر بودن و تربیت فرزند تخریب و اشتغال زن در مشاغل مختلف ارزش محسوب می‌شود که طبیعتا در چنین شرایطی زنانگی زن سرکوب می‌شود؛ براساس تفکر بنیادی غرب کسب ثروت به هر شکل، روش و قالبی امکان‌پذیر می‌شود و در این راستا زن از جسم خود برای تولید ثروت استفاده می‌کند و به عنوان جزیی از نیروی تولید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف ادامه داد: به همین منظور زنان در حیطه انحراف کشیده شدند.
 
قوی با تأکید بر اینکه زنان دنیا باید حضرت فاطمه(س) را الگوی خود قرار دهند، خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) راه های چگونه زیستن- چگونه مردن- چگونه بندگی کردن و رستگاری را به زنان می آموزد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار