کد خبر:۲۳۲۰۸۰
مدیرکل کمیته امدادخراسان رضوی خبر داد:

خودکفایی 6100 خانواده در استان خراسان رضوی

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی از خودکفایی 6100 خانواده محروم در استان خراسان رضوی خبر داد و خاطرنشان کرد: ما از 20 هزار طرح اشتغال و 32 هزار طرح جاری که مربوط به کمیته امداد بوده است یک پنجم آن را در سال جاری در شکل تامین معیشت با همکاری بسیج بوده است.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اصغر حاجی‌نقی، مدیرکل کمیته استان خراسان رضوی  امداد امروز در جمع خبرنگاران در مشهد تنها راه فائق آمدن بر مشکلات را مراجعه به مردم دانست و گفت: مردم جامعه ما برای خدمت و انجام رسالت‌های  خود به هیچ عنوان توقعی ندارند و با احساس تکلیف  در صحنه‌ها حضور پیدا می‌کنند.

 

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی ادامه داد: حضور بسیج به ویژه  بسیج سازندگی  از گذشته تاکنون نقش سازنده‌ای داشته و دارد. کمیته امداد  فقط  با یک  فقر عادی روبه رو نیست بلکه با فقر  رفتاری و فرهنگی نیز مواجحیم.


وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با سپاه امام رضا(ع) فزود: قرار است ما یک تقویم 5ساله تنظیم و آن را محقق کنیم.


وی از خودکفایی 6100خانواده در استان خراسان رضوی خبرداد و خاطرنشان کرد: ما از 20هزار طرح اشتغال و 32هزار طرح جاری که مربوط به کمیته امداد بوده است یک پنجم آن را در سال جاری در شکل تامین معیشت با همکاری با بسیج بوده است.


 مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در خصوص برنامه عیدانه تصریح کرد: ما هرساله در عید نوروز  بسته عیدانه را داشتیم ولی امسال هنوز بودجه‌ای نگرفته ایم.


حاجی نقی با اشاره به کمکهای 2میلیارد تومانی مردمی تاکید کرد: موسسه مالی و اعتباری مهر مبلغ 22میلیارد تومان را به نام وام اشتغال پرداخت کرده است.


وی ظرفیت های دانش آموزی را مهم دانست و اذعان کرد: ما در دبیرستان‌ها سفیر احسان را داریم و با تفاهم نامه‌ای که با آموزش و پرورش بسته‌ایم در تمام مدارس بحث انفاق راداریم هم چنین در مدارس دبستان و راهنمایی توزیع قلک انجام می‌گیرد.


مدیرکل کمیته امدادخراسان رضوی گفت: بدنه بسیج اقشار مختلفی دارد مثل بسج مهندسین، اصناف دانش آموزی ومحلات که ما بیشتر  دربسیج محلات فعالیت داشته‌ایم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار