به گزارش خبرنگار «خبرگززاری دانشجو» از مشهد، در نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی و پیام نور نیشابور به ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا آمده است: شما برخلاف ما در پیام نوروزی خود برای ملت ایران تهدید را درون مایه تبریک خود قرار دادید و درون خود را آشکار کردید و گفتههای شما به صراحت اعتراف می کرد که شعاری بیش نیست.
متن این نامه در زیر آمده است:
جناب آقای باراک اوباما
در ابتدای سال 1392، سال «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» سخنرانی پرشکوه رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی(ع) حماسه آفرین شد؛ حماسهای که دشمنان جمهوری اسلامی ایران را به وحشت فرو برد؛ بیان صریح و آشکار موضع جمهوری اسلامی ایران؛ «اگر اسرائیل غلطی بکند تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد». ولی برخی به اشتباه این فرمایش رهبر انقلاب را تهدید تلقی کردند. تهدید در ادبیات مقاومت جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری اسلامی و صلح طلب نقشی ندارد؛ بلکه در ادبیات زورگویی و زورگیری مستکبران و استعمارگران ظهور و بروز دارد. تبیین سیاستهای نظام جمهوری اسلامی ایران در حرم مطهر رضوی در ابتدای سال نو، در نوع خود بینظیر بود؛ چرا که منجر به نقش برآب شدن توطئه تبلیغاتی دشمنان ایران شد. برخی گمان کردند که تحریمها و پیشنهاد مذاکره با ما از سوی ایالات متحده آمریکا به تازگی رخ داده؛ در حالیکه این عادت شماست.
این رسم قدیمی شماست که در باغ سبز نشان میدهید و از طرفی دندان های خود را از روی کینه و دشمنی می فشارید؛ پیشنهاد مذاکره می دهید و از سویی تحریمهای به قول خودتان فلج کننده را اعمال می کنید و باز هم ادعای گفتمان صلح و حقوق بشر و دوستی با ملتها را می کنید. شما برخلاف ما در پیام نوروزی خود برای ملت ایران تهدید را درون مایه تبریک خود قرار دادید و درون خود را آشکار کردید و گفتههای شما به صراحت اعتراف می کرد که شعاری بیش نیست.
جناب آقای باراک اوباما
اگر جنابعالی بر گفته خود مبنی بر رابطه با ایران صادق هستید، چرا آنگونه که ادعای دوستی با ملت ایران دارید عمل نمی کنید.؟! رهبر انقلاب ایران با مذاکرات ایران و آمریکا مخالفتی ندارند، ولی خوش بین نیستند؛ چرا که شما در عمل خوب نشان ندادید و علی رغم فرمایش صریح رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم استفاده نظامی از انرژی هسته ای همواره اقدام به تبلیغ خطر هستهای ایران برای جهانیان می کنید، من جمله نقاشی سخیف هم پیمان خود نتانیاهو در سازمان ملل و با هیاهوی رسانهای چهره ایران را خشن جلوه می دهید، در حالیکه تنها ایالات متحده آمریکا بوده است که از سلاح هستهای برای پیشبرد اهداف خویش استفاده کرده است. (جنگ جهانی دوم؛ جنایت تاریخی در هیروشیما و ناکازاکی) این یعنی شما صرفا از مذاکره با ایران هدف تبلیغی برای خود و در نهایت پایمال کردن حق ملت ایران در بحث هستهای را دنبال می کنید.
جناب آقای باراک اوباما
شما اگر نگران امنیت و آسایش خاطر بشریت هستید (که فقط دغدغه شما ساکنین فلسطین اشغالی است) بد نیست جوابی هم برای این سوالها هم داشته باشید که؛ چرا در میانمار مسلمانان بیگناه توسط بوداییان افراطی قتل عام می شوند؛ ولی شما رئیس جمهور این کشور را دعوت می کنید و به او مدال شجاعت می دهید؟، سوریه به خاک و خون کشیده میشود، مخالفین بشار اسد مسلح به سلاحهای شیمیایی شده و دست به جنایت می زنند و شما همچنان از آنان حمایت می کنید؟!؛ مردم مظلوم بحرین به راحتی خونشان ریخته میشود و شما در دفاع از این ملت بیصدا چه کردید؟، در پاکستان نسلکشی شیعیان همچنان ادمه دارد، اما یکبار هم در این مورد حرفی به میان نمیآورید؟، البته خوش خدمتی شما به نظام سرمایهداری صهیونیستی و ادعای دفاع از حقوق بشر بر همگان روشن است؛ ولی این را خوب بدانید که مستضعفین عالم به حق خود خواهند رسید هر چند که شما چشمهای خود را ببندید و گوشهای خود را بگیرید.
جناب آقای باراک اوباما
شما رئیس جمهور ملت خود هستید نه رئیس دولت رژیمی غاصب خونخوار؛ حال چه شده است که سنگ اسرائیل را به سینه می زنید؟! هر چند که برادری شما با جنایتکاران صهیونیسم اخوتی دیرینه است و حتما حس بزرگتری شما سبب شد به نمایندگی اسرائیل که درقواره دشمنی با ما نیست، نگرانی خود را ابراز کنید. البته توجه به اسرائیل به عنوان حامی شما بر مسند قدرت، شما را از ملت خود ربوده و از رسالت اصلی خویش که خدمت به ملت آمریکاست بازداشته است.
جناب آقای باراک اوباما
موافقت رهبر معظم انقلاب ایران، شرط اصلی مذاکرات ایران و آمریکا است و این نکته را شما خوب می دانید؛ پس بهتر است به جای حمایت از ضد انقلاب و جریانات ضد اسلامی همچون فتنهگران سال 88 و ضد انقلاب پ.ک.ک و سایر گروهک های تروریستی به دنبال اقدامی جدی در جهت تغییر ذهنیت ایشان شوید و از دخالت های بی جا و غیر لازم در امور کشوری با نظامی مقتدر همچون جمهوری اسلامی ایران پرهیز کنید.
یادآوری این نکته را بر خود لازم می دانیم که رهبر انقلاب ملت ایران بیش از هر کسی دغدغه رفاه و آسایش مردم را دارند و از سال ها قبل تا به امروز از این مسئله غافل نبوده اند. پس در این امور نیازی به نظرات شما را احساس نمی کنیم؛ چرا که مدیریت و تدبیر رهبر عزیزمان را همواره داشتهایم و خواهیم داشت. شما منتخب ملت آمریکا هستید و اولین قدرت اجرایی در آمریکا؛ آیا از لحاظ سطح رفاه و آسایش در زندگی مردم آمریکا مشکلات را نمی بینید؟ خوب است که از خود بپرسید؛ چرا در زمان ریاست جمهوری شما بزرگترین رکود اقتصادی در آمریکا در حال روی دادن است؟! البته توجه زیاد و همیشگی شما به ایران به عنوان خطری برای نظام تک قطبی مورد نظر شما و اینکه ایران مسئلهای حل نشدنی در سیاست خارجی شماست، کاملا انتظار می رود.
جناب آقای باراک اوباما
بدون شک انقلاب مردم ایران و رشد روزافزون آن و همچنین نفوذ سیاسی ایران در منطقه غرب آسیا و همین طور آمریکای لاتین و ریاست جنبش عدم تعهد و تبدیل ایران به یک قدرت سیاسی برای دشمنان جمهوری اسلامی ایران سخت، ناراحت کننده و دردناک است. از طرفی نهضت بیداری اسلامی در جهان نیز همه آنها را بهت زده کرده است. این ها همه نشان از آن دارد که دشمنی و عداوت 34 ساله شما نه تنها نتیجهای نداشت؛ بلکه شرایط را برای شما و متحدان شما سختتر کرده است و سببی شد برای پیشرفت ما در مسیر آرمان هایمان.
ولی ما برای نزدیکتر شدن شما به شرایطی بهتر در جهت مذاکره با ایران پیشنهاداتی را داریم که در ادامه خواهد آمد؛ امید است که در سال 1392، سال حماسه آفرینی ملت ایران شاهد نگاه نو و به دور از قدرت طلبی شما باشیم:
1- مذاکره با ایران و آمریکا در صورتی پذیرفته شده خواهد بود که طرف مقابل با ذهنیت افزون خواهی نباشد و فقط تعامل و رابطه دو ملت با یکدیگر مطرح باشد.
2- بارزترین مصداق بهرهمندی ملت ما از مذاکره، پیشبرد هر چه سریعتر اهداف صلح آمیز هستهای ایران بدون کارشکنی و دخالتهای بی مورد.
3- مذاکره با آمریکا به سوی تقابل با اهداف و آرمان های امام و شهدای انقلاب و سال های دفاع پیش نرود؛ بلکه فضای گفتمان ارزشهای انقلاب اسلامی ایران در دنیا به عنوان الگویی برای استقلال فراهم شود.
4- عدم کارشکنی در پیشرفت علمی و ارتقای صنعتی و جایگاه ایران در بازار جهانی به عنوان قدرتی مطرح در غرب آسیا
5- تبدیل فعالیتهای رسانهای اسلام هراسی و ایران هراسی آمریکا به بیان واقعیتهای کشورمان ایران برای جهانیان و همچنین دستاوردهای 34 ساله انقلاب به عنوان الگویی از نظام مردم سالاری دینی
6- پرهیز از حمایتهای مادی و معنوی هرگونه جریانات و گروهک های ضد اسلام و ضد انقلاب در عرصه ای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و نظامی