امیرحسین قاضی زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به تهیه برنامه انتخابات و گزینه های نامزدی جبهه پایداری گفت: این موارد به علامه مصباح ارائه شده است و ایشان هم تذکراتی داده اند که جبهه پایداری به دنبال اعمال این برنامه هاست.
وی در خصوص نتیجه نهایی این اقدامات و معرفی جلیلی یا لنکرانی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری بیان داشت: هر کدام از این افراد آمادگی داشته باشند، اعلام خواهند کرد؛ با این حال تا دقیقه آخر بررسی خواهیم کرد که آیا دعوت ما را لبیک خواهند گفت یا خیر.
چرا جبهه پایداری به جلیلی و لنکرانی اصرار می کند؟
عضو جبهه پایداری در خصوص چرایی اصرار این جبهه و عدم پذیرش از سوی این گزینهها گفت: این خیلی حسن است که لنکرانی و جلیلی دنبال کسب مقام نیستند و درباره هردویشان کار را با اصرار پیش می بریم؛ ذات این رفتار تکلیف مدارانه است.
قاضی زاده ادامه داد: تحلیل من این است که از آن جایی که جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی است و در نظام وظیفهای دارند، گمان می کند نیاز به وظیفه دیگری نیست.
وی با بیان اینکه لنکرانی هم تاکنون جواب مثبت روشنی ندادهاند، گفت: لنکرانی بیشتر علاقه مند است که جلیلی وارد عرصه بشود؛ در واقع این دو نفر برای حضور به یکدیگر اصرار می کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات افزود: وقتی مومنین جامعه بخواهند، این افراد مسئولیت پیدا می کنند؛ باید خودشان بیایند یا اصلح تر از خودشان را بیاورند؛ چرا که در غیر این صورت تکلیف از روی دوششان برداشته نمیشود.
قاضی زاده در خصوص ائتلاف 1+2 نیز بیان داشت: مطابق فرموده مقام معظم رهبری، انتخابات متعلق به هیچ جریان سیاسی نیست و هر کسی که در جریانات اجتماعی تاثیر گذار است هم حق دارد و هم وظیفه تا از آن برای حضور حداکثری استفاده کند.
ائتلاف1+2 برای همه اقناع کننده نیست
وی با بیان اینکه هر ائتلاف مشابه 1+2 وظیفه شان را نسبت به انقلاب ایفا می کنند، در خصوص این تحلیل که حضور افرادی مثل ولایتی و حداد برای اجماع طیفها و سلیقه های مختلف است،گفت: این افراد مردان بزرگ و قابل احترامی هستند و توانایی های جدی دارند؛ اما واقعیت صحنه موجود نشان میدهد که آنها برای همه اقناع کننده نیستند.
عضو جبهه پایداری ادامه داد: حتی ائتلاف در اکثریت اصولگرایان در جبهه پیروان خط امام و رهبری و بخشی از جامعه روحانیت هم شکل می گیرد؛ این نشان می دهد این افراد نه تنها برای سایرین، بلکه برای خود اصولگرایان نیز اقناع کننده نیست.
قاضی زاده ارائه اسامی از سوی جمعیت رهپویان و ایثارگران را هم نشان دهنده این مسئله دانست و ادامه داد: بنابراین در چنین شرایطی باید هرکس به وظیفه خودش عمل کند.
جوانان موتور حرکت و سازنده حماسه سیاسی خواهند بود
وی همچنین در خصوص نقش دانشجویان در حلق حماسه سیاسی گفت: وقتی کلمه حماسه می آید معنیاش این است که یک تغییر و تحول جامع و شگرف است؛ یعنی یک حرکت انقلابی، جهادی، همه جانبه و قدرتمند است.
نماینده مردم مشهد و کلات با طرح این سوال که چه کسانی باید موتور این حرکت باشد، پاسخ داد: قطعا جوانان هستند که با انگیزه، انرژی، عدالت خواهانه و پاکی سرشت می توانند موتور حرکت و سازنده این حماسه ملی باشند.
قاضی زاده دانشگاه را یک اجتماع عظیم از این گونه جوانان دانست و گفت: دانشجویان هم جوان هستند، هم نخبه و حساسیت بیشتری برای ایفای نقش اصلی شان دارند، درست است مبانی حماسه سیاسی را رهبری بیان کردند؛ اما گروهی که باید در میدان این حماسه باشند و آن را مدیریت کنند، جوانان اند.
دانشگاهیان در فتنه 88 خیلی متاثر از فتنه گران نشدند
وی در خصوص احتمال تکرار حوادث فتنه 88 در دانشگاه ها بیان داشت: در مقابل این جریان فتنه آلودی که در سال 88 خودش را نشان داد و شاید تا به امروز هم ادامه داشته و بعضی از جریان های دانشجویی را درگیر کرد؛ جریان های دانشجویی زیاد دیگری بودند که ایستادند و مقاومت کردند.
نماینده مردم مشهد و کلات با بیان اینکه دانشگاه ها خیلی متاثر از رفتارهای فتنه انگیز نشد، گفت: هرچند در بعضی از دانشگاه ها اتفاقاتی افتاد؛ اما در مقابلش جوانان متدین و بسیجی فعالیت جدی داشتند.
قاضی زاده ادامه داد: امروز هم نیاز داریم به همان بصیرت، دشمن شناسی و زمان شناسی که نسبت به نیاز های سیاسی روز کشور است؛ به همه این ها باید آرمان خواهی را نیز اضافه کنیم.
جوانان نگذارند رخوت و سکون بزرگان باعث ضعف آرمان های انقلاب شود
وی با بیان اینکه دشمن تلاش می کند با فشار دانشجویان را از آرمان خواهی منصرف کند، بیان کرد: بزرگان بر خلاف جوانان به محافظه کاری افتاده اند؛ بنابراین باید کسانی باشند که از آرمان های انقلاب دفاع و حراست کنند و این افراد جزء دانشجویان و جوانان نیستند.
نماینده مردم مشهد و کلات تاکید کرد: جوانان نباید بگذارند رخوت و سکون بزرگان بخصوص برخی از مسئولان که به دنبال رفاه مادی دنیا هستند، باعث ضعف تحقق آرمان های انقلاب شود.
فضای فعلی دانشگاهها سنگین است
قاضی زاده در خصوص فضای فعلی دانشگاه برای تحقق حماسه سیاسی گفت: فضای فعلی دانشگاهها سنگین است و باید فضای بیشتری برای فعالیت فراهم شود.
وی در خصوص رفتار ترس گونه مسئولان نسبت به دانشجویان و دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشجویان مستقل از مسئولان هستند و باید وظیفه خودشان را انجام بدهند.