کد خبر:۲۳۵۷۹۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

یکی از برکات طرح «پزشک خانواده روستایی» و «پزشک خانواده شهری» ساماندهی ارائه‌ خدمات پریناتالوژی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یکی از برکات طرح پزشک خانواده روستایی که در کل کشور اجرا شده و پزشک خانواده شهری که 9 ماه است در فارس به اجرا درآمده ساماندهی ارائه‌ خدمات پریناتالوژی است.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه امروز در پنجمین کنگره‌ سراسری پریناتالوژی در شیراز گفت: در استان فارس تعداد مرگ و میر نوزادان و مادران و کودکان زیر یک سال و کودکان زیر پنج سال که از شاخص‌های مهم سازمان بهداشت جهانی هستند به صورت قابل توجهی کاهش داشته است.

 

وی افزود: تعداد مرگ مادران درسال91 به 11 نفر در صد هزار نفر رسید که در تاریخ فارس بی نظیراست. به رغم اینکه دشمنان ما را مستقیم و غیر مستقیم حتی در مسائل درمانی و نوشتن و چاپ مقالات هم تحریم می ‌کنند، دستیابی یه این پیشرفت‌ها باعث افتخار است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: یکی از برکات طرح پزشک خانواده روستایی که در کل کشور اجرا شده و پزشک خانواده شهری که 9 ماه است در فارس به اجرا درآمده ساماندهی ارائه‌ خدمات پریناتالوژی است.

 

ایمانیه گفت: در مرکز مراقبت‌های عملیات و فعالیت‌هایی که در بیمارستان انجام می‌شود، نرم افزاری برای مراقبت از مادرانی که حاملگی یا زایمان پرخطردارند تهیه شده است.

 

وی تصریح کرد: 70درصد مرگ و میر نوزادان به علت تولد نوزاد به صورت نارس است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: متوسط مرگ و میرنوزادان به علت تولد نوزاد به صورت نارس چند برابر میزان نرمال است و باید راهکارهای کاهش این آمار به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد.

 

ایمانیه بیان کرد: سزارین‌های غیرضروری و چند‌قلوزایی که باعث تولد نوزاد نارس می‌شود، افزایش مرگ نوزادان را به دنبال خواهد داشت.

 

وی گفت: یکی از علل افزایش اخیر چندقلوزایی درفارس روش‌های درمان نازایی است. باید کاری کنیم که این روش‌ها عوارض چندقلوزایی برای نوزادان نداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار