به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، شعبانی نیا امشب در اولین همایش فصلی بسیج اساتید فارس در دانشکده مهندسی نفت و گاز دانشگاه شیراز پیرامون جریان شناسی انتخابات 92 بیان کرد: اولین گام در بحث های بصیرتی، تصویر سازی، تشخیص و تحلیل است.
وی افزود: تحلیل وضعیت از یک پدیده و شناخت صحیح نسبت به یک پدیده ما را آماده گام بعدی می کند.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: درک و فهم درست از پدیده ها اولین راه مواجهه با یک پدیده است.
شعبانی نیا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مهمترین حماسه در سال حماسه سیاسی و اقتصادی انتخابات است، تصریح کرد: لیله القدر سیاسی خردادماه حماسه واقعی مردم سالاری خلق خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از مزایای جامعه اسلامی داشتن بینش و بصیرت است، گفت: یکی از دستاوردهای این انقلاب این بود که مردم سیاسی شدند و در مقابل نیز سیاست مردمی شد.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور گام دوم و بلند برای یک باور و عمل سیاسی و اجتماعی را تحلیل وضعیت یک پدیده دانست و بیان کرد: سومین گام نیز تعیین وضعیت است.
شعبانی نیا ادامه داد: بررسی نحوه مواجهه با مسائل، موضع گیری در قبال پدیده چه باید کردها و مشخص کردن تکلیف در عرصه عمل و رفتار اجتماعی تعیین کننده وضعیت یک پدیده است.
وی گفت: تصویر، تشخیص و تحلیل به همراه نگرش و باور منجر به تصمیم و رفتار و عمل خواهد شد.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تحلیل راهبردی از موقعیت حمهوری اسلامی ایران در آستانه انتخابات خردادماه بیان کرد: در یک بررسی اجمالی مشاهده خواهیم کرد که امروز نظام در یک موضع آفندی قرار گرفته است.
شعبانی نیا اضافه کرد: امروز مرزهای حمهوری اسلامی ایران از سواحل مدیترانه عبور کرده و عمق استراتژیک نظام ما در آمریکای لاتین به صورت پایه های نفوذی انقلاب جای گرفته است.
وی در بپش پایانی سخنان خود با اشاره به حساسیت انتخابات 92 و ماهیت انتخابات حماسی گفت: پدیده ساز بودن انتخابات ریاست حمهوری با توجه به فتنه های 88، رویارویی اسلام ناب محمدی در مواجهه اسلام وهابی و سکولار، پرچمداری نظام اسلامی در برابر قدرت جهانی آمریکا و مواجهه با فشار های تحریم، تهدید و سناریوی مذاکره دشمن، توسعه مرزهای انقلاب اسلامی فراتر از سواحل مدیترانه تا آمریکای لاتین و چند قطبی بودن آرایش انتخاباتی جریان های سیاسی و پایداری گفتمان انقلاب اسلامی در مواجهه با خرده گفتمان های انقلاب از موارد شاخص انتخابات 92 است.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور همچنین واقعی بودن انتخابات، مشارکت در انتخابات، صلح انتخابات ، فراگیر بودن انتخابات، رقابت انتخاباتی، سلامت انتخابات و قانونگرایی انتخابات موارد مهم و شاخص در تبلور حماسه سیاسی است.
شعبانی نیا با اشاره به جریان های فعال انتخابات خردادماه گفت: جریان اصولگرا شامل اتنلاف سه گانه اصولگرایان، ائتلاف اکثریت اصولگرایان، جبهه پایداری، جبهه پایداری، جبهه ایستادگی، جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی و جریان حامیان دولت می شود.
وی گفت: کاندیداهای مطرح در اتنلاف سه گانه اصولگرایان: آقایان حدادعادل، قالیباف و ولایتی، در ائتلاف اکثریت اصولگرایان: آقایان باهنر، آل اسحاق، متکی، پورمحمدی و ابوترابی، جبهه پایداری: کامران باقری لنکرانی، جبهه ایستادگی: محسن رضایی، جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی: زاکانی و جریان حامیان دولت: اقایان مشایی، علی اکبرصالحی، کامران دانشجو، علی نیکزاد، غلامحسین الهام و مجتبی هاشمی می شوند.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور در خاتمه سخنان خود بیان کرد: جریان اصلاح طلبان نیز شامل: آقایان محمد عارف، اسحاق جهانگیری، محمدعلی نجفی، حسن روحانی، محمد خاتمی، مهرعلیزاده، کواکبیان و هاشمی رفسنجانی می شود.