به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد شب گذشته در جلسه بصیرت افزایی تشکل جوانان آرمانگرا، رهروان ولایت در مشهد گفت: امام و ولایت دو ویژگی وحدت و انسجام دارد که مانع از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی جامعه میشود.
وی افزود: یک واقعه تلخی که در تاریخ جامعه اسلامی اتفاق افتاد این مسئله بود که هنوز پیامبر(ص) در حالت احتضار بود که کسانی که بیش از همه سخنان ایشان را شنیده بودند، دنبال ایجاد یک نظام جدیدی رفتند که جان و فکر پیامبر(ص) در آن باشد اما بر طبق سلیقه خود آنها عمل شود.
عضو دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی تصریح کرد: همه علما و بزرگان و مجاهدان تاریخ در بر پا شدن نظام ولایت و اهل بیت(ع) سهیم بوده اند، اما هیچ کدام نتوانستند مانند امام خمینی(ره) در این راه نقش آفرینی کنند و ابتکار امام خمینی(ره) در موضوع ولایت فقیه از آن نکاتی است که نمیتوان از آن به راحتی گذشت.
حجت الاسلام گنابادی نژاد افزود: امام خمینی(ره) بحث ولایت فقیه را از بحث فقهی خارج و به صورت عملی وارد جامعه کردند.
وی بیان کرد: تربیت ولایی امام(ره) در زمانی اتفاق افتاد که همه چیز کشور بر خلاف حرکت جریانهای دینی بود.
عضو دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی افزود: امام راحل توانستند در آن شرایطی که از سال 42 تا 57 که خیلی از مردم شهید و یا در زندان های ستم شاهی شکنجه های سخت را تحمل میکردند و یا عدهای به خارج از کشور متواری شده بودند، خیل عظیمی را وارد این انقلاب کنند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد گفت: انتخابات ریاست جمهوری گذشته کشورمان در حالی برگزار شد که مدت کوتاهی از جنگ 33 روزه لبنان می گذشت و حزب الله لبنان که سرافراز و پیروز از این جنگ بیرون آمده بود، انتظار داشت تا با قدرت تمام در انتخابات پارلمانی لبنان پیروز شود.
وی افزود: البته موفقیت حزب الله در انتخابات پارلمانی بسیار چشمگیر بود، اما نه آنقدر که نیروهای حزب الله انتظارش را داشتند و همین مسئله به اضافه حوادث پس از انتخابات ایران باعث ناراحتی حزب الله و طرفدارانشان از اوضاع پیش آمده شد.
عضو دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در حوادث پس از انتخابات سال 88 کسانی که نتوانستند در انتخابات رای بیاورند، دست به لشکر کشی خیابانی زدند، اما نمیدانم آن بیچاره ای که دو سه میلیون رای آورده بود ،چرا اعتراض داشت.
حجت الاسلام گنابادی نژاد افزود: این بار عرصه اهانت ها، دیگر بسیج و شورای نگهبان نبود، بلکه این بار مستقیما ولایت وفقیه هدف قرار گرفت.
ساکتین فتنه 88 راجع به ولایت کتاب نوشتهاند
وی تصریح کرد: در بین ساکتین پس از حوادث سال 88 کسانی دیده می شوند که راجع به ولایت فقیه کتاب نوشتهاند یا کتاب ولایت فقیه را تدریس کرده اند. اما همین افراد به اندازه سید حسن نصرالله که گفت «ولایت فقیه خط قرمز ماست و اگر این هجمهها ادامه داشته باشد مقاومت مقابله می کند» از ولایت دفاع نکردند. سید حسن این حرف را زمانی زد که وضعیت حزب الله در شرایط پس از جنگ 33 روزه و انتخابات پارلمانی یک شرایط خاصی بود.
عضو دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی همچنین با اشاره به نقش موثر مقام معظم رهبری در حمایت از بنیاد نخبگان کشور و پیشرفت های علمی هستهای و همچنین خودکفایی ایران در تولید گندم و لزوم رفتن به سمت اقتصاد بدون نفت تاکید کرد: هدایت مقام معظم رهبری همیشه سبب پیشرفت کشور شده است.
مهمترین حماسه سیاسی، تبیین موضوع ولایت مداری است
عضو دفتر نظارت شورای نگهبان توضیح داد: وقتی بحث اقتصاد بدون نفت بیان شد آقایان تکنوکرات خندیدند و واردات گندم نیز از همان کشورهای صورت می پذیرفت که بیشترین حمایت ها را از منافقان دارند. این ورود مقام معظم رهبری بود که شرایط را به نفع کشورمان بهبود بخشید.
حجت الاسلام گنابادی نژاد بیان کرد: اگر میخواهیم در موضوع حماسه سیاسی نقش آفرینی کنیم هیچ موضوعی به اندازه تبیین موضوعات ولایت مداری اهمیت ندارد.
وی افزود: موضوع ولایت مداری یک موضوع انتخاباتی نیست که برخی در انتخابات، ولایت مدار و پس از انتخابات نیز به یک دیپلمات تبدیل شوند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد گفت: همان گونه که در دولت فعلی یا رئیس جمهور در ونزوئلا بود یا چاوز اینجا بود، در دولت اصلاحات نیز هر دو هفته یکبار یا جک استراو، وزیر خارجه وقت انگلستان اینجا بود یا خرازی، وزیر وقت امور خارجه ایران آنجا بود و در نهایت یک روزی جک استراو گفت: می خواهیم به افغانستان حمله کنیم و ممکن است برای این حمله از آسمان کشور شما هم استفاده کنیم.
وی افزود: در آن زمان مسئولانی که باید پاسخ میدادند با جرات هر چه تمام تر سکوت کردند و این مقام معظم رهبری بودند که با ورودشان به موضوع کارها را هدایت و مسیر درست را نتخاب کردند.
عضو دفتر نظارت انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی بیان کرد: در دوران دولت سازندگی نیز وقتی صدام به کویت حمله کرد و پس از آن آمریکا به بهانه حمایت از کویت وارد جنگ شد، عدهای گفتند حکم صدام حکم خالدبن ولید است و ما باید در کنار صدام قرار گیریم که در این مورد نیز تصمیم حکیمانه رهبر معظم انقلاب ما را از ورود به یک گرفتاری بزرگ نجات داد.
شکسته شدن پلمپ های توقف غنی سازی یکی از افتخارات دولت نهم و دهم است
حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات دولت نهم و دهم شکسته شدن پلمپ های توقف غنی سازی و تفاوت فضای هستهای ما با گذشته است.
وی گفت: تا روزی که مسئولان به فرمایشات مقام معظم رهبری گوش کردند پیروز شدند و از روزی که گوش دادن به فرمایشان مقام معظم رهبری قطع شد، نتایجش را هم داریم میبینیم.