آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۷۲۲
ابوترابی:

شایسته نیست دولت در انتخابات کاندیدی معرفی کند

کاندیدای دور یازدهم انتخابات با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور یکی از ارکان مهم و کلیدی نظام است که انتخاب آن توسط مردم نشان‌دهنده مردم‌سالاری دینی است، گفت: شایسته نیست دولت به عنوان مجری انتخابات، در جریان انتخابات کاندیدی را معرفی کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد امروز در جمع دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه آزاد مشهد بیان داشت: مقوله مردم‌سالاری دینی، نماد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و بنیانگذار هوشمند انقلاب نقش مردم را در ایفای وظایف و رسالت اجتماعی و سیاسی براساس فطرت انسانی و مسئولیت دینی به شایستگی تبین کرده اند.

 

وی با اشاره به اینکه نقش مردم در شایسته‌سالاری به معنای عام و قرارگرفتن شایسته‌ترین بر مسند ریاست جمهوری نقش تعیین‌کننده‌ای است، افزود: رئیس جمهور یکی از ارکان مهم و کلیدی نظام است که انتخاب آن توسط مردم نشان‌دهنده مردم‌سالاری دینی است و چنانچه اینگونه نباشد مردم سالاری دینی رخ نخواهد داد.


 کاندیدای دور یازدهم انتخابات بیان داشت: با توجه به اینکه مردم سالاری دینی از دو رکن ایفای نقش مردم و گزینش فرد شایسته برخوردار است؛ بنابراین در نظام جمهوری اسلامی ایران، نقش مردم به شایستگی در قانون اساسی تبیین شده است.


 با هوشمندی تمامی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده‌ایم

 

ابوترابی‌فرد تصریح کرد: چنانچه با نگاه واقع بینانه دنیای اسلام و صحنه جهانی را رصد کنید مشاهده خواهید کرد در این 30 سال با چالش‌ها و رویدادهای مهم و تأثیرگذاری مواجه بوده‌ایم، چالش‌هایی که هرکدام برای سقوط یک نظام سیاسی کافی بود؛ اما به لطف خدا و ایستادگی ملت ایران و رهبری هوشمندانه مبتنی بر آمیزه‌های دینی تمام تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم.


وی بیان داشت: امروز با دستاوردهای ارزشمندی مانند نظام سیاسی مقتدر، با سطح فاخری از امنیت، همبستگی ملی و مشارکت سیاسی مواجه هستیم.

 

نائب رئیس مجلس ادامه داد: با توجه به چالش‌هایی که در مقابل ما ایجاد کرده‌اند مانند دفاع مقدس که مسیر حرکت ملت ایران را در عرصه سازندگی و ارتقای اقتصادی با موانع جدی مواجه کردند؛ اما با توجه به ظرفیت‌های بسیار بالا مانند سرمایه نیروی انسانی، تجارب مدیریتی و منابع فراوان مادی که در دست داریم در کنار این ظرفیت‌ها، زیرساخت‌ها در اندازه قابل قبولی به سامان رسیده است و دهه چهارم انقلاب را می‌توان دهه پیشرفت انقلاب تبیین کرد.

 

سیاست‌گذاری مناسب عامل پیشرفت تولید است 


ابوترابی‌فرد با اشاره به اینکه چنانچه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و دیگر دستگاه‌ها را با نظارت و سیاست‌گذاری صحیح به کار بگیریم به پیشرفت خواهیم رسید، خاطرنشان کرد: با مدیریت و کاهش هزینه‌های جاری و همچنین کاهش وابستگی به نفت، سوق دادن درآمد به صندوق توسعه ملی و هدایت منابع هنگفت شبکه بانکی که بیش از 400 میلیارد تومان است به سمت تولید، در زمانی کوتاه شاهد رونق تولید و اشتغال خواهیم بود و همچنین نرخ تورم را تک رقمی و ارزش پول ملی را بالا خواهیم برد.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز در همه حوزه‌ها، آمریکا در موضع انفعال است، گفت: با توجه به اینکه آمریکا در سوریه گفت نقش خاورمیانه را تغییر خواهم داد؛ اما تغییر به نفع ایران تمام شد، بنابراین مشاهده می کنیم که امروز در همه نقاط این آمریکاست که در موضع انفعال قرار دارد و ما نیز باید با مدیریت صحیح راه را برای خود هموار کنیم.


 (استکبار استقلال سیاسی ایران را بر نمی‌تابد)


کاندیدای احتمالی انتخابات با اشاره به اینکه استکبار استقلال سیاسی ایران را بر نمی‌تابد، تصریح کرد: آنچه می‌تواند استقلال را تضمین کند هوشمندی و مدیریت صحیح است؛ بنابراین هیچ ملتی نمی تواند بدون استقلال از منافع ملی خود دفاع کند.


 ابوترابی ادامه داد: زمانی که در مذاکره شرکت می‌کنیم تمامی قدرت‌ها را در یک طرف میز و ایران به تنهایی در طرف دیگر قرار دارد، این نشان‌دهنده وزن سیاسی ایران است؛ بنابراین افزایش اقتدار در اهداف سیاسی مهم است.


 وی افزود: با یک دیپلماسی قوی و با نفی سیاست‌های سلطه مانند سیاست‌های تهاجمی غرب، در مسیر افزایش سطح اقتدار سیاسی و کاهش و مدیریت تحریم‌ها حرکت خواهیم کرد.

 

کاندیدای احتمالی انتخابات ادامه داد: امروز شرایط برای گفت‌وگو مناسب است و با خلق برگ زرین در عرصه سیاسی در گفت‌وگوهای دو جانبه از منافع خود دفاع می کنیم.

 

 مسئله تورم در تولید نهفته است

 

ابوترابی فرد گفت: آنچه ارزش پول ملی را افزایش می‌دهد، تولید است؛ همچنین راه برون رفت از این تنگناهای اقتصادی افزایش تولید می‌باشد که مدیریت حجم دولت و افزایش درآمد غیرنقدی دو راه دستیابی به این امر هستند.


وی بیان داشت: با توجه به اینکه دستیابی به درآمد نفت آسان است؛ بنابراین نفت اجازه عرض اندام به دیگر منابع را نمی‌دهد و برای حل این مشکل باید به سمت تولید و اقتصاد دانش بنیان پیش برویم.

 

دستیابی به اهداف انقلاب در گروی توجه به بیانات رهبری است

 

نائب رئیس مجلس با اشاره به اینکه از دید قانون اساسی بالاترین اختیارات در اختیار دستگاه اجرایی است، تصریح کرد: زمانی که دستگاه اجرایی بودجه سالانه کشور را تنظیم می‌کند با سه یا چهار درصد تغییر اجرایی می‌شود؛ بنابراین نقش دستگاه اجرایی در کشور بسیار بالاست.

 

ابوترابی فرد افزود: با توجه به اینکه رهبری نظام، سیاست‌های کلی نظام را تبیین می‌کند، وظیفه دستگاه اجرایی است که این بیانات را مدنظر قرار دهد و همچنین چنانچه خواهان رسیدن به اهداف انقلاب هستیم، باید گفتمان امام(ره)، رهبر معظم و انقلاب را در دستور کار قرار دهیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که دولت مجری انتخابات است، شایسته نیست در صحنه انتخابات کاندیدایی از خود داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار