آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۴۲۱
آل اسحاق در یاسوج:

به جمع بندی نرسیدیم جامعتین را فصل الخطاب قرار می دهیم

نامزد احتمالی انتخابات گفت: به دنبال مکانیسمی هستیم که تکثر را به حداقل برسانیم اما اگر به جمع بندی نرسیدیم، جامعتین را فصل الخطاب قرار می دهیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، یحیی‌ آل اسحاق ظهر امروز در نشست خبری در یاسوج، سیاست های اقتصادی دولت اصلاحات را ادامه دهنده و تداوم بخش سیاست های اقتصادی دوران سازندگی دانست و بیان داشت: اصلاحات سیاست اقتصادی خاصی نداشتند و ادامه دهنده سیاست های سازندگی بود؛ به طوری که دولت سازندگی هزینه کرد و دولت اصلاحات از آنها بهره برداری و منافع آنها را نصیب خود کرد.


وی به سیاست های اقتصادی دولت احمدی نژاد اشاره کرد و افزود: احمدی نژاد با توجه به شکاف طبقاتی بوجود آمده در دو دولت گذشته، اولویت هایش را روی طبقه محروم قرار داد و منابع خود را به آن قسمت سوق داد؛ ولی در بخش تولید توجه کمتری نشان داد.


نامزد احتمالی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری خود را از منتقدین احمدی نژاد دانست و ادامه داد: ما از انتقاد از احمدی نژاد دنبال استفاده سیاسی نیستیم، انتقاد ما انتقادی واقعی و منصفانه است.


آل اسحاق به استقلال بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: بانک مرکزی در همه کشورهای دنیا حافظ ارزش پول آن کشور است و علت موفقیت آن استقلالش است و این عدم استقلال بانک مرکزی در ایران، در همه دولت ها وجود داشت و سیاست های پولی و مالی با هم قاطی می شدند.


وی به سیاست های دولت آینده در قبال بانک مرکزی اشاره کرد و بیان داشت: دولت آتی باید بین سیاست های پولی و مالی جدایی بیندازد و نباید دولت اجازه دست اندازی به منابع بانکی را داشته باشد.


عضو حزب موتلفه اسلامی به سیاست اقتصادی دولت احتمالی خود اشاره کرد و ادامه داد: از اول معتقد به اقتصاد دولت- ملت بودم و این شیوه ای است که تمام دنیا به آن رسیده اند.


آل اسحاق افزود: دولت چهار وظیفه حاکمیتی از جمله سیاست گذاری، هدایت، نظارت و پشتیبانی را دارد و وظایف اجرایی باید در دست ملت باشد.


وی مدل اقتصادی احمدی نژاد را بی جواب دانست و گفت: احمدی نژاد با نیت سالمی مدل علمی اقتصاد توزیعی را انتخاب کرد؛ اما جواب نداد و نسبت به بحث تولید و اشتغال کم توجهی ایجاد کرد.


نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مشکل در حوزه مدیریت 30 ساله کشور، این است که همه چیز در همه حوزه های اقتصادی، فرهنگی و غیره سیاست زده شده است.


آل اسحق به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و افزود: از نقاط قوت احمدی نژاد شجاعت و جسارت او بود که از جمله توانست کار بزرگ و ضروری مثل هدفمندی یارانه ها را انجام دهد؛ اما به دلیل اینکه آن چیزی که باید اجرا می شد، اجرا نشد، به هدف مورد نظر نرسید.


وی افزود: به هدف نرسیدن طرح هدفمندی یارانه ها به خاطر نگاه سیاسی به این کار اقتصادی- اجتماعی بود که رنگ سیاسی آن بیشتر شد و به سمت بهره برداری سیاسی از این کار بزرگ پیش رفت.
 

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: حوزه سیاست حوزه قدرت است و حوزه اقتصاد حوزه تولید و بهره وری و  جنس این دو حوزه با هم فرق دارد.


آل اسحاق با اشاره به تکثر نامزدها در جبهه اصولگرا گفت: به دنبال مکانیسمی هستیم که این تکثر را به حداقل برسانیم؛ اما اگر به جمع بندی نرسیدیم، جامعتین را فصل الخطاب قرار می دهیم و به عنوان حکم حرف آخر را می زنند.


وی در پاسخ به سوالی مبنی بر آمدن و یا نیامدن هاشمی در صحنه گفت: هاشمی در شانی هستند که بتواند تصمیم درست را اتخاذ کند و از تشخیص سیاسی و توآن تجزیه و تحلیل بالایی برخوردار است.


نامزد اصولگرای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: خیلی ها علاقه مند به حضور هاشمی در انتخابات هستند و او را تحت فشار قرار می دهند؛ اما احتمال آمدن وی بسیار ضعیف است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار