کد خبر:۲۳۷۴۳۶
گنجی:

نگاه عاطفی به کاندیداها، از مهمترین آسیب‌های انتخابات است

این کارشناس مسائل سیاسی نگاه عاطفی به صحنه انتخابات وکاندیداها را یکی از مهمترین آسیب‌ها درصحنه انتخابات دانست و تصریح کرد: آسیب بعدی همطراز دانستن فرد یا جریان با انقلاب و نظام است.
نگاه عاطفی به کاندیداها، از مهمترین آسیب‌های انتخابات است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، عبدالله گنجی روز گذشته در نشست سیاسی با موضوع «انتخابات» در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه دوکار کرد دیگر انتخابات به غیر از برگزیدن فرد به عنوان رئیس جمهور عنوان کرد و افزود: یکی از کارکردهای انتخابات ایجاد تحول در حاکمیت ها است و خاصیت دیگری که انتخابات دارد این است که کسی که رای می دهد به نظام سیاسی مستقر باور دارد یعنی هر رای یک رفراندوم به نظام جمهوری اسلامی است.
 
وی در خصوص حماسه سیاسی به چهار اصلی که مقام معظم رهبری برای ایجاد حماسه سیاسی لازم دانستند اشاره کرد وگفت: مشارکت حداکثری، امنیت قبل وبعد انتخابات، سلامت انتخابات وانتخاب اصلح چهار ستون یک حماسه سیاسی بشمار می روند ودر پیوستگی با هم حماسه ایجاد می کنند.
 
عبدالله گنجی نگاه عاطفی به صحنه انتخابات وکاندیداها را یکی از مهمترین آسیب‌ها درصحنه انتخابات دانست وتصریح کرد: آسیب بعدی همطراز دانستن فرد یا جریان با انقلاب ونظام است.
 
وی ادامه داد: اولین شرط رییس جمهور این است که به انقلاب اسلامی، اسلام سیاسی و جایگاه اسلام و احکام اجتماعی باور داشته باشد .
 
این استاد دانشگاه التزام عمل به احکام، ساده زیستی، صبوری وصعه صدر، کار آمدی، تجربه مدیریتی کلان، داشتن تیم همسو وکار آمد، اعتقاد به صدور انقلاب اسلامی، احترام به سیاست های کلی نظام، داشتن برنامه را از دیگر ویژگیهای یک رییس جمهورعنوان کرد.
 
وی ادامه داد: ما سه چالش جدی در کشور داریم که رییس جمهور آینده باید برای اینها برنامه داشته باشد یکی بحث معیشت وگرانی است که باید رسیدگی شود .
گنجی گفت: مسئله بعدی موضوع هسته ای ایران است که با تحریم ها پیوند خورده ریس جمهوری آینده باید تدبیری اتخاذ کند که ایران را عزت مندانه صاحب فناوری هسته ای نگه دارد ودر حوزه سلبی نیز کمترین  فشار  به کشور ایجاد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار