به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدباقر قالیباف عصر امروز در تالار آیتالله شهید دستغیب دانشگاه شیراز به دعوت انجمن اسلامی این دانشگاه بیان کرد: انقلاب ما انقلاب اسلامی صرف است و انقلاب سیاسی، نیمه سیاسی و عقیدتی نیست و مردم برای اعتقادات خود انقلاب کردند.
وی با بیان اینکه امروز در بخش اجرایی آرمانهای انقلاب، دچار فراز و نشیب بسیاری شده است، گفت: برای کارآمدی بیشتر نیازمند این هستیم که به علم، پژوهش و جامعه اهمیت دهیم.
شهردار تهران با اشاره به اینکه از چالشهای جدی امروز ما این است که نخبگان و دانشگاهیان از متن جامعه به حاشیه کشیده شده اند، تصریح کرد: فاصله بین دانش و علم تا عمل بسیار عمیق و دور است؛ امروز در بخش علمی از دنیا جلو هستیم ولی در اجرا 50-60 سال عقبیم که این فاصله زیادی است.
قالیباف گفت: دانشگاهها امروز به سمت مدرکگرایی حرکت کرده است نه به سمت نیاز جامعه که اگر به این منوال پیش رویم 3- 4 سال دیگر موج جدید بیکاری را در پیش رو خواهیم داشت یعنی به جای بیکارهای دیپلم و زیر دیپلم، بیکاران فارغالتحصیل لیسانس و فوقلیسانس و دکترا افزایش پیدا میکنند.
وی افزود: ما باید استقلال دانشگاه را به رسمیت بشناسیم اگر نشناسیم در جامعه دچار مشکل خواهیم شد.
کاندیدای احتمالی انتخابات 92 با اشاره به اینکه بنده تا لحظه ای که اینجا هستم به هیچ عنوان حتی از ظرفیتهای فردی خودم نیز در عرصه انتخابات هزینهای نکرده و نمیکنم، اضافه کرد: محمدباقر قالیباف از اول زندگی تا امروز فعالیت اقتصادی مباح نیز انجام نداده است و کل سرمایهاش یک ماشین و منزل شخصی نبودهاست.
وی گفت: در سال 84، 3 میلیارد و 400میلیون هزینه ستاد های انخاباتی بنده شده است که سهم جیب من از این میزان 100هزار تومان بوده است.
قالیباف گفت: برنامههای من تحت عنوان پیشرفت و عدالت قریب به هفت سال طول کشید و با حضور بیش از 250 نفر در 24 فصل منطبق با 1404 و برنامه پنجم تدوین شده و در اختیار عموم قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: یکی از ضعفهای کشور تمرکزگرایی است و این سیستم باعث شده فرصت همه ظرفیتهای عظیم کشور از بین برود.
شهردار تهران گفت: در مسئولیت اسلامی دو نکته مهم است یکی اعتقاد و التزام به نظام ولایی و حکومت اسلامی و دیگری کارآمدی و مدیریت و من در هیچجا نگفتهام که یک تکنوکرات هستم.
عضو ائتلاف 1+2 گفت: اگر نامزدی ادعا کند در سیاست خارجی چنین و چنان میکنم و با این کشور و آن کشور مذاکره میکنم یک پروسه حرف ناصحیح است، در سیاست خارجی اولین شرط یک نامزد این است که قانون را رعایت کنید که متاسفانه امروز کشور گریبانگیر عدم رعایت قانون است و رئیسجمهور نمیتواند رأسا تصمیمگیرنده سیاست خارجی باشد و فقط با تقویت دستگاه دیپلماسی در سیاست خارجی تاثیرگذار است چراکه سیاست خارجی در حدود وظایف حاکمیت و رهبری است.
وی در مورد رابطه با آمریکا گفت: تا وقتی آمریکا مقابل با دین ما ایستاده ما هم تا آخرین قوا در مقابل دنیای او میایستیم.
شهردار تهران بیان کرد: مهمترین مسئله ما مدیریت و نیروی انسانی است و اقتصاد و سیاست در اولویتهای بعدی است، من در هر شرایط بد اقتصادی که کشور در آن قرار داشته باشد میتوانم ظرف دو سال ثبات اقتصادی و تثبیت قیمتها را به بازار برگردانم.
قالیباف خاطرنشان گرد: من کاری میکنم که در وزارتخانههای آموزش وپرورش و آموزش عالی جای هیچگونه دغدغه مالی و اقتصادی وجود نداشته بباشد چرا که همه سرمایههای کشور در این وزارتخانهها رشد پیدا میکند.
وی گفت: در کشور به جای سیاست،سیاستزدگی وجود دارد به طوری که هرحرفی که بخواهند میزنند.