کد خبر:۲۳۷۵۳۹
دستاوردهای نوروزی جهادگران دانشجو- 16

آغاز به کار پروژه آبرسانی به روستای مازرشته

مسئول گروه جهادی دانشگاه خواجه نصیر گفت: با توجه به اینکه آب روستای مازرشته آلوده و گل‌آلود بود نوروز امسال آبرسانی به روستا را از چشمه بالادستی آغاز کردیم.

سجاد زیدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اظهار داشت: نوروز امسال دانشجویان جهادگر دانشگاه خواجه نصیر میهمان مردم روستای مازرشته در شهرستان کوهرنگ از استان چهارمحال و بختیاری بودند.


 وی با اشاره به وضعیت نامطلوب آب روستا گفت: هر چند وقت یکبار با بارش باران آب منبع روستا گل‌آلود و غیرقابل آشامیدن می‌شد به همین دلیل دانشجویان جهادگر تصمیم گرفتند نوروز امسال مشکل آب روستا را حل کنند.


 مسئول گروه جهادی دانشگاه خواجه‌نصیر اظهار داشت: آب چشمه بالادستی روستا آزمایش شده و 90 درصد از آب معدنی تشکیل شده است، به همین دلیل با لوله‌گذاری آب چشمه را به روستا منتقل کردیم.


 زیدی همچنین گفت: لوله‌گذاری و کارگذاشتن لوله در چشمه تا اواسط نوروز انجام شد و بحث کارگذاشتن منبع آب به خود روستائیان واگذار شده است که تا به حال توسط روستائیان در حال انجام است.


 وی در خصوص دیگر فعالیت‌های عمرانی گروه جهادی گفت: نوروز امسال مسجد و سرویس بهداشتی روستا نیز توسط دانشجویان جهادگر ساخته شد.


مسئول گروه جهادی دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به برگزاری جلسات اعتقادی و آموزشی توسط گروه فرهنگی جهادگران گفت: در این اردو مباحث آموزش فرهنگی در فضای اسلام حداکثری و اسلام مبارز و مدل سبک زندگی جهادی در میان جهادگران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


زیدی کمبود بودجه را مشکل همیشگی گروه‌های جهادی عنوان کرد و گفت: در اردوهای قبلی معمولاً بودجه توسط خیرین و یا دانشگاه و یا بسیج دانشجویی تأمین می‌شد اما متأسفانه امسال هیچ بودجه‌ای نتوانستیم جذب کنیم و با هزینه‌های شخصی دانشجویانی که تمکن مالی بیشتری داشتند اردو برگزار شد.


 وی با اشاره به تمرکز سه ساله این گروه جهادی بر روی منطقه کوهرنگ گفت: در طول این سه سال ساخت دو غسلخانه و یک خانه عالم نیز به اتمام رسیده است.


 مسئول گروه جهادی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه فرهنگ زندگی جهادی هنوز در میان مردم نهادینه نشده است، گفت: اگر به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری و تغییر سبک زندگی‌مان هستیم باید صدا و سیما و رسانه‌ها همکاری لازم را داشته باشند.


 وی در ادامه بیان داشت: متاسفانه رسانه‌ها همکاری چندانی درمعرفی سبک زندگی جهادی ندارند به طوری که تنها نشریه تخصصی دانشجویان جهادگر به این مسئله می‌پردازد که آن هم به دلیل انتشار داخلی آن در میان مردم مخاطب چندانی ندارد.


 مسئول گروه جهادی دانشگاه خواجه نصیر تأکید کرد: می‌توان با تعامل بیشتر بین رسانه‌ها و بسیج دانشجویی سبک زندگی جهادی را به مردم شناساند.


 زیدی اظهار داشت: متأسفانه برخی مردم آن قدر با زندگی جهادی ناآشنا هستند که فکر می‌کنند دانشجویان جهادگر در قبال فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی خود پول دریافت می‌کنند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه با گذشت 14 سال از آغاز به کار اردوهای جهادی هنوز کار و نیت جهادگران درمیان مردم ناشناخته است؛ شناسایی فرهنگ جهاد و جهادگری نیازمند عزم جدی رسانه‌ها و بسیج دانشجویی است.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار