کد خبر:۲۳۸۳۵۷
امیر دریادار سیاری خبر داد:

ایران دومین کشور در استفاده از بالگرد برای مین روبی دریایی

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ایران دومین کشوری است که به فناوری استفاده از بالگرد برای مین روبی دریایی دست یافته است.
ایران دومین کشور در استفاده از بالگرد برای مین روبی دریایی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه رزمایش تخصصی مین روبی در منطقه دوم دریایی ولایت جاسک گفت: این عملیات برای ارسال پیام صلح و دوستی برای کشورهای منطقه انجام شد.

 

امیر دریادار حبیب الله سیاری به حضور بیگانگان در منطقه خلیج فارس اشاره کرد و افزود: ایران قدرت برقراری امنیت در منطقه را دارد و چنانچه در ادامه طرح ایران هراسی، بیگانگان بخواهند با هر گونه اقدامی چهره صلح طلب جمهوری اسلامی ایران را مخدوش کنند، کشور آماده است با استفاده از جدیدترین تجهیزات نظامی و نیروی انسانی متخصص، طرح آنان را خنثی کند.

 

وی اضافه کرد: عملیات مین شکاری امروز با استفاده از تجهیزات بهینه سازی شده در نیروی دریایی ارتش انجام شد؛ در عملیات تخصصی مین روبی سرلشکر صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشت.

 

رزمایش تخصصی مین روبی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در شرق تنگه هرمز محدوده آبهای دریای عمان، منطقه دوم دریایی ولایت جاسک برگزار شد؛‌ همچنین در این رزمایش از نخستین سامانه مین شکار نیروی دریایی ارتش رونمایی شد.

 

بر اساس این گزارش، در این رزمایش پس از مین ریزی نیروهای دشمن در مجاور یگان های شناوری ایران، یگان های گشت و شناسایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با استفاده از تجهیزات کاوش زیرسطحی از وجود این مین ها اطمینان به عمل آوردند.

 

سپس سامانه جدید و مدرن مین شکار ساخته شده توسط جمهوری اسلامی ایران با بکارگیری یگان بالگردی توانست مین های کاشته شده در دریا را خنثی و منهدم کند.

 

با عملیاتی شدن این سامانه، جمهوری اسلامی ایران در زمره معدود کشورهای جهان قرار گرفت که می تواند نسبت به خنثی سازی و یا شکار مین های قرار گرفته در بستر آبها مقابله کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار