معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به استفاده از دانشجویان و اساتید در پای صندوقهای رای، خطاب به مسئولان دانشگاهی گفت: زمینه را برای فعالیت دانشجویان و اساتید در انتخابات ریاست جمهوری هموار کنید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، خواجه سروی امروز در نشست معاونان و فعالان فرهنگی دانشگاه ها در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: وزارت علوم و بویژه بخش فرهنگی آن نگاهش این بود که در بخش های مختلف فرهنگی دانشگاه یک هم افزایی ایجاد شود و در طول این سال ها تلاش شده است که به خنثی سازی نیروهای خودی نپردازیم.
وی افزود: یکی از ثمرات این رویکرد تشکیل شورای فرهنگی دانشگاه ها بود تا از کارهای موازی جلوگیری شود و براساس اعتقاداتمان و سلسله مراتب اداری در دولت و نظام جمهوری اسلامی بر خود فرض داشتیم که خود را مخاطب فرمان مقام معظم رهبری در راستای اقدامات فرهنگی قرار دهیم و تلاش کردیم که در مراکز آموزش عالی منویات مقام معظم رهبری اجرا شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: آموزش عالی در بحث حماسه سیاسی خود را مخاطب شعار سال می داند تا در این راستا برای دانشگاهیان و دانشجویان نقش تعریف کند.
خواجه سروی گفت: وزارت علوم در انتخابات ریاست جمهوری، نقش دانشگاه در این عرصه را مد نظر قرار داد و دائما تلاش می کند که زیرساخت های لازم در جهت مشارکت دانشگاهیان در خصوص دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود.
وی بیان داشت: آموزش عالی با ابتکار عمل وارد انتخابات ریاست جمهوری شد و منتظر نماند تا در این عرصه برایش برنامه ریزی شود؛ بلکه با رویکرد دست بالا به سراغ کار رفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از برگزاری 500 نشست انتخاباتی در مراکز آموزش عالی کشور خبر داد و افزود: بیشترین فراوانی این نشست ها مربوط به دانشگاه های منطقه 1 کشور است و در اکثر این نشست ها نامزدهای ریاست جمهوری نیز مشارکت داشتند.
خواجه سروی ادامه داد: آموزش عالی برای اولین بار در بحث انتخابات به استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در مشارکت حداکثری، فضاسازی انتخاباتی و انتخاب اصلح ورود پیدا کرد.
وی در توصیه به مسئولان دانشگاه ها بیان داشت: باید بیشترین فرصت و زمینه را فراهم کنیم تا دانشجویان و اساتید بیش از پیش در خدمت انتخابات ریاست جمهوری قرار بگیرند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه برآیند نشست های انتخاباتی باید به نفع نظام باشد، تصریح کرد: بهتر است که قالب جلسات به صورت پرسش و پاسخ و یا میزگرد باشد و مجموعه تشکلات باید روی این خط راه بروند.
خواجه سروی ادامه داد: دانشگاه ها در زمان انتخابات تعطیل نمی باشد؛ بلکه امتحانات در این دوران برگزار نمی شود و دانشگاه هایی که قبل انتخابات تعطیل شده اند به این علت است که ترم تحصیلی را زودتر آغاز کرده اند و حدود 82 دانشگاه دولتی از دوم تیرماه به بعد امتحاناتشان برگزار می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طی مکاتباتی که با وزارت کشور و شورای نگهبان داشته ایم، قرار شد که از دانشجویان و اساتید در پای صندوق های رای استفاده شود و دانشگاه ها قرار است که دانشجویان را به استانداری ها و فرمانداری ها معرفی کنند که این کار باعث می شود دانشجویان و اساتید که شاهد انتخابات هستند، بتوانند به شبهات احتمالی بعد از انتخابات در دانشگاه ها پاسخ دهند.
يکي نيس به اين آقاي معاون فرهنگي بگه عريز من آمار رو به صورت تعداد دانشگاه نده؛ آمار تعداد دانشجو رو بده که چند نفر بعد از انتخابات امتحان دارن. دانشگاه پيام نور با حدود يک ميليون جمعيت امتحاناتش قبل از انتخاباته !!!
دانشگاه پيام نور يک چهارم دانشجويان کل کشور رو به خودش اختصاص ميده.
ضمنا بايد عرض کنم که خيلي از کلاس هاي ما عملا از اوايل اسفند و بعضا بعد از تعطيلات عيد شروع شده!!!! فکر نميکنم اين زمان خيلي زود باشه!!!
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
دانشگاه پيام نور يک چهارم دانشجويان کل کشور رو به خودش اختصاص ميده.
ضمنا بايد عرض کنم که خيلي از کلاس هاي ما عملا از اوايل اسفند و بعضا بعد از تعطيلات عيد شروع شده!!!! فکر نميکنم اين زمان خيلي زود باشه!!!