رئیس انجمن جراحان قلب ایران گفت: متأسفانه در کشورمان سن بیماریهای قلبی از 70 به 40 سال کاهش پیدا کرده و این یک هشدار جدی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر محمدعلی یوسف نیا در اولین کنگره قلب جراحی در مازندران، گفت: هرگاه جامعه از مسیر طبیعی خود خارج شود و تنشها افزایش پیدا کند بیماریهای قلبی و عروقی نیز به همان نسبت افزایش مییابد.
وی، علت افزایش بیماریهای قلبی عروق را تغذیه نامناسب، دیابت، چاقی و استعامل مواد دخانی از جمله سیگار و قلیان و استرس دانست و تصریح کرد: پیشگیری از این عوامل در کاهش بیماریهای قلبی عروقی تاثیر بسزایی دارد.
یوسفنیا خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشورمان سن بیماریهای قلبی از 70 به 40 سال کاهش پیدا کرده و این یک هشدار جدی است.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت جراحی قلب در کشور گفت: هماینک در زمینه تعداد جراح و متخصص قلب و عروق در کشور کمبودی نداریم و تعداد جراحان قلب در کشور به 200 نفر رسیده است همچنین از نظر کمیت و تعداد تختهای لازم برای بیماران قلب، اوضاع در حد قابل قبولی است.
یوسفنیا تاکید کرد: اما آنچه باید به آن پرداخت، علم و تخصص استفاده از تجهیزات پزشکی جدید است تا در مداخلات تهاجمی و غیرتهاجمی افراد ناوارد وارد درمان نشوند.
به گفته رئیس انجمن جراحان قلب ایران، درخواست مردم برای درمان بیماریهای قلبی در هر سنی رو به افزایش است که اگر مدیریت نشود و انگیزههای مالی سرفصل کار پزشکان قلب و عروق قرار گیرد تبعات زیادی دامنگیر جامعه میشود.
رئیس انجمن جراحان قلب ایران، در بخش دیگری از سخنانش افزود: افزایش آگاهی مردم از نحوه ابتلا و پیشگیری از بیماری ها در کاهش ابتلا به انواع بیماریها موثر است.
وی، بر ارتباطات علمی و به روز رسانی آخرین دستاوردهای پزشکی تاکید و تصریح کرد: تکنیکهای خوبی در جراحی قلب در استان مازندران وجود دارد.
یوسف نیا، با بیان اینکه جراحی ها در حال حاضر به سمت جراحی غیر تهاجمی در حال پیشرفت است، گفت: جراحان قلب خدمات شایسته ای را به مردم ارایه می دهند.
گفتنی است اولین کنگره قلب جراحی در مازندران در روزهای 19 و 20 اردیبهشت در هتل سالار دره ساری در حال برگزاری است.