کد خبر:۲۳۸۸۲۷
رئیس انجمن جراحان قلب ایران اعلام کرد:

کاهش سن بیماری‌های قلبی از 70 به 40 سال / در زمینه جراح و متخصص قلب و عروق کمبودی نداریم

رئیس انجمن جراحان قلب ایران گفت: متأسفانه در کشورمان سن بیماری‌های قلبی از 70 به 40 سال کاهش پیدا کرده و این یک هشدار جدی است.
کاهش سن بیماری‌های قلبی از 70 به 40 سال / در زمینه جراح و متخصص قلب و عروق کمبودی نداریم
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر محمدعلی یوسف نیا در اولین کنگره قلب جراحی در مازندران، گفت: هرگاه جامعه از مسیر طبیعی خود خارج شود و تنش‌ها افزایش پیدا کند بیماری‌های قلبی و عروقی نیز به همان نسبت افزایش می‌یابد.
 
وی، علت افزایش بیماریهای قلبی عروق را تغذیه نامناسب، دیابت، چاقی و استعامل مواد دخانی از جمله سیگار و قلیان و استرس دانست و تصریح کرد: پیشگیری از این عوامل در کاهش بیماریهای قلبی عروقی تاثیر بسزایی دارد.
 
یوسف‌نیا خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشورمان سن بیماری‌های قلبی از 70 به 40 سال کاهش پیدا کرده و این یک هشدار جدی است.
 
وی در ادامه با اشاره به وضعیت جراحی قلب در کشور گفت: هم‌اینک در زمینه تعداد جراح و متخصص قلب و عروق در کشور کمبودی نداریم و تعداد جراحان قلب در کشور به 200 نفر رسیده است همچنین از نظر کمیت و تعداد تخت‌های لازم برای بیماران قلب، اوضاع در حد قابل قبولی است.
 
یوسف‌نیا تاکید کرد: اما آنچه باید به آن پرداخت، علم و تخصص استفاده از تجهیزات پزشکی جدید است تا در مداخلات تهاجمی و غیرتهاجمی افراد ناوارد وارد درمان نشوند.
 
به گفته رئیس انجمن جراحان قلب ایران، درخواست مردم برای درمان بیماری‌های قلبی در هر سنی رو به افزایش است که اگر مدیریت نشود و انگیزه‌های مالی سرفصل کار پزشکان قلب و عروق قرار گیرد تبعات زیادی دامنگیر جامعه می‌شود.
 
رئیس انجمن جراحان قلب ایران، در بخش دیگری از سخنانش افزود: افزایش آگاهی مردم از نحوه ابتلا و پیشگیری از بیماری ها در کاهش ابتلا به انواع بیماریها موثر است.
 
وی، بر ارتباطات علمی و به روز رسانی آخرین دستاوردهای پزشکی تاکید و تصریح کرد: تکنیکهای خوبی در جراحی قلب در استان مازندران وجود دارد.
 
یوسف نیا، با بیان اینکه جراحی ها در حال حاضر به سمت جراحی غیر تهاجمی در حال پیشرفت است، گفت: جراحان قلب خدمات شایسته ای را به مردم ارایه می دهند.
 
گفتنی است اولین کنگره قلب جراحی در مازندران در روزهای 19 و 20 اردیبهشت در هتل سالار دره ساری در حال برگزاری است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار