آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۵۹۳

اردوغان به منظور گفت‌وگو با اوباما راهی آمریکا شد

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه به منظور دیدار و گفت‌وگو با اوباما درباره سوریه راهی آمریکا شد.
اردوغان به منظور گفت‌وگو با اوباما راهی آمریکا شد

به گزاش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از حریت، رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه به منظور دیدار و گفت و گو با اوباما درباره بحران سوریه راهی آمریکا شد.

 

اردوغان بعدازظهر امروز از آنکارا و پس از دو دیدار جداگانه با عبدالله گل، رئیس جمهور و احمد داوداوغلو، وزیر امور خارجه، همراه با چند تن از اعضای کابینه و 90 فعال اقتصادی به سوی واشنگتن حرکت خواهد کرد.

 

این در حالی است که به گفته تحلیلگران، انفجارهای پیاپی ریحانلی نشان داد که حساسیت سیاسی نشست نخست وزیر ترکیه و رئیس جمهور آمریکا، می تواند مسیر تحولات سوریه را دستخوش تغییر کند و در شرایط کنونی دست اردوغان برای تشویق آمریکا به مداخله در سوریه پرتر از گذشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار