به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، کامران باقری لنکرانی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در یاسوج، با اشاره به راه کارهای حل مشکلات اقتصادی گفت: آنچه چالش مدیریتی کشور است این است که نشان دهیم که در عرصه اقتصادی می توانیم مشکل اقتصادی کشور را حل کنیم و می توانیم پاسخگوی نیاز های اقتصادی کشور و ایجاد یک کشور مقتدر در عرصه های مختلف باشیم و برای این خواسته چند راه حل پیشنهاد می شود.
وی افزود: برخی از افرادی که این موضوع را هدف قرار دادند معتقدند که مشکلات ما با جهان خارج حل می شود و اولویت کاری شان در دولت یازدهم تنش زدایی، سیاست لبخند و سیاست حل مشکلات با جهان است اما ما فکر می کنیم در شرایطی که در ان قرار داریم، حتی اگر قطب توجهمان در سیاست خارجی را از کشور های اروپای غربی و آمریکای شمالی به سایر قطب های اقتصادی و سیاسی تغییر دهیم، باز هم اگر تمرکزمان را برای حل مشکلات بر تعامل خارجی قرار دهیم، باعث ضعیف شدن موضع ملت می شود زیرا هر کشوری که احساس کند کلید برون رفت ایران از مشکلاتش در دست اوست، باعث می شود که تلاش کند تا منافع ملی ما را تحت تاثیر قرار دهد.
نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: در این شرایط باید تمرکز ما بر اقتصاد مقاومتی، استفاده از ظرفیت های درون زای کشور و حل مشکلات در وهله اول با امکانات داخلی باشد و اولویت اول ما ظرفیت های درون زای خودمان باشد.
تقابل در انتخابات بین ترویج هندگان خط سازش و دنبال کنندگان خط مقامت است
وی انقلاب اسلامی را مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص) دانست و گفت: اسلام ناب محمدی در تقابل با اسلام آمریکایی قرار دارد؛ اسلام امریکایی منتهی الیه جریان خط سازش است و ما تقابل را در این انتخابات بین کسانی میدانیم که خط سازش را ترویج می کنند و کسانی که خط مقاومت را دنبال می کنند.
لنکرانی افزود: اگر همه تلاش کنیم که ظرفیت های کشور را در جهت خط مقاومت و اقتصاد مقاومتی به میدان بیاوریم و شعار هایی ندهیم که خارجی ها در ان طمع بکنند این موضوع به منافع ملی نزدیک تر خواهد بود.
وی ادامه داد: کسانی که شعار هایی می دهند که باعث خوشحالی کشور های خارجی می شوند، و باعث می شود که آنها فشار های اقتصادی شان را بر کشور ما مضاعف بکنند، باید در پیشگاه مردم ایران پاسخگو باشند که به جای اینکه ظرفیت رقابت انتخاباتی را برای اقتدار ملی به کار می گیرند برای باج خواهی خارجی ها آماده می کنند.
کاندیدای مطرح شده از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، نامزدهای انتخاباتی را به دقت در موضع گیری هایشان توصیه کرد و گفت: کاندیدا های ریاست جمهوری در موضع گیری هایشان باید دقت کنند که برای بیگانگان و دشمنان ملت در این انتخابات طمعی بوجود نیاید.
لنکرانی به ائتلاف برخی نامزدهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: پیش بینی صاحب نظران و بزرگان در مورد ائتلاف این بود که این ائتلاف ها معلوم نیست که به پایان برسد؛ اما ما به رصد تحولاتی که در آرایش سیاسی کاندیداها هست می پردازیم ولیکن مهم تر از آرایش سیاسی کاندیدا ها نگاه گفتمانی به انتخابات است.
وی افزود: گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمان اقتصاد مقاومتی و گفتمان خط مقاومت در برابر خط سازش باید تلاش کند در این انتخابات با یک پرچم حاضر شود که به عنوان یکی از وظایف خود در پیگیری های آینده آن را دنبال می کنیم.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم به شیوه چینش کابینه دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: مبنا بر این است که در کابینه یازدهم حلقه مدیدریتی را گسترده تر کنیم و از این چهارچوب های فعلی موجود خارج کنیم؛ بنا براین برای دولت یازدهم باید ظرفیت های بیشتری را به کار بگیریم که برخی از این ظرفیت ها نیروهای نخبه متعهد و کارآمد استانی هستند.
وی افزود: تلاش می کنیم کابینه ای را معرفی کنیم که نماد انسان های مومن، کارامد، با نوآوری و نگاهی جوان به مسایل روز کشور باشد.
اصلاح طلب ها برای ایجاد یک همسویی در دفاع از آقای هاشمی با چالش های جدی روبرو هستند
لنکرانی به سناریوی هاشمی و اصلاح طلب ها اشاره کرد و گفت: اصلاح طلب ها دچار شکاف جدی در نحوه تعاملشان با کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی هستند ؛ برخی به خاطر مصلحت اندیشی سیاسی تصمیم گرفتند از او حمایت کنند و گرنه هنوز هم در جلسات خصوصی شان همان موضوعات عالی جناب سرخ پوش را با عناوین دیگری تکرار می کنند.
وی افزود: حمایت بخشی از اصلاح طلب ها از حضور هاشمی بیش از اینکه یک حمایت گفتمانی باشد حمایت سیاسی به جهت تلاش برای حضور در مناصب قدرت است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: بخش دیگری از اصلاحطلب ها که خودشان را در تقابل با نگاه هاشمی می دیدند از او اعلام برائت کردند و در مجموع اصلاح طلب ها برای ایجاد یک همسویی در دفاع از آقای هاشمی با چالش های جدی روبرو هستند.
وی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را انتخاباتی چند قطبی عنوان کرد و گفت: در بین طرفداران قطب های مختلف، بیش از اینکه نگاه، نگاه گفتمانی باشد، نگاه شخصیتی است و اگر این نگاه دنبال شود این تفاوت ها به صورت چند قطبی باقی خواهد ماند اما اگر تلاش شود که این نگاه به نگاه گفتمانی تغیر پیدا کند، باید همه کاندیداها محور تلاشان را این قرار دهند که تکلیف خود را با گفتمان سازش در برابر گفتمان مقاومت به صراحت روشن کنند.
لنکرانی تصریح کرد: الزامات گفتمان مقاومت الزاماتی است که با برخی از شعار هایی که این روزها در برخی ستاد های انتخاباتی گفته می شود مطابقت ندارد.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد اظهار نظر متفاوت یکی از شاخه های جبهه پایداری استانها، گفت: جبهه پایداری یک هویت واحد دارد و در اساسنامه این جبهه تاکید شد که تصمیمات کلانی که در شورای مرکزی گرفته می شود ،به تایید شورای فقاهتی برسد سپس اعلام می شود، جبهه پایداری در استان ها نمایندگی مستقلی ندارد.
در تعامل با جزیانی که در حاشیه دولت قرار دارند خط قرمز پر رنگ داریم
کاندیدای جبهه پایداری در پاسخ به سوالی که در مورد احتمال اشتراک نظر گروه موسوم به انحراف با جبهه پایداری در مورد کاندیداتوری شخصی خاص، گفت: ما در تعامل با جزیانی که در حاشیه دولت قرار دارند خط قرمز پر رنگ داریم و اگر برخی در حاشیه دولت تصمیم بگیرند که کاندیدایشان را با جبهه پایداری مشترک بکنند ما از این تصمیم مشترک اعلام برائت خواهیم جست.
وی در پاسخ سوالی که وزارت بهداشت را سابقه اجرایی و مدیریتی ندانست گفت: در کشور ما دومین وزارتخانه بزرگ وزارتخانه بهداشت است و از نظر سطح تسهیلات بالاترین وزارتخانه است ؛حیطه وظایف وزارت بهداشت وظایف گسترده ای است و همه سیاست های اجتماعی به نوعی با سلامت در ارتباط هستند.
لنکرانی افزود: اگر نگاه علاج جویانه به مشکلات کشور را با محوریت سلامت اجتماعی مبنا قرار دهیم خروجی اش مفید تر از این خواهد بود که با نگاه حزب گرایانه، منفعت طلبانه و چسبندگی به قدرت به مدیریت کلان کشور نگاه کنیم.
وی مبنای جبهه پایداری در معرفی کاندیدا را حجت و وظیفه شرعی دانست و گفت: مبنای جبهه پایداری این است که بر اساس وظیفه و حجت شرعی در صحنه های مختلف حضور پیدا کند و حجت شرعی راه اثباتش راه مشخصی است به صرف ظن و گمان به حجت شرعی نمی رسیم و با جو سازی هم حجت شرعی کسی تغییر پیدا نمی کند.
لنکرانی تصمیم گیری با در نظر گرفتن مبانی دینی و و ظرفیت های واقعی را مسیر همیشگی جبهه پایداری دانست و گفت: حضور شورای فقاهتی در اساسنامه جبهه پایدری تلاشی در این جهت بود که تصمیمات ما بر اساس سلیقه سیاسی نباشد بلکه از پشتوانه این نگاه تکلیف محور با بصیرت و هوشمندی مومنانه برخوردار باشد.