به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از مشهد، شب گذشته همزمان با شب میلاد مولی متقیان امیر المومنین(ع) و شب آزادی سازی خرمشهر، همچنین بیست و پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید مهندس سید محمد تقی رضوی مراسمی از جنس شهادت و ایثار در بیت شهید رضوی و با حضور جمعی از جهادگران و همرزمان شهید و مسئولان کشوری لشکری و شهری برگزار و یاد و خاطره آن شهید والامقام گرامی داشته شد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: سردار شهید رضوی شخصیتی مومن و معتقد و دارای قلبی مطمئن، مجاهدی شجاع و نترس بود.
حجت الاسلام حسن هاشمی گنابادی همچنین با اشاره به ولایت مداری این شهید بزرگوار بیان کرد: به گفته همه همرزمان شهید، وی دارای روابط عاطفی بسیار خوبی با همرزمان دیگرش بود و فردی دور اندیش خطر پذیر و بی اعتنا به دنیا و با اخلاص شناخته میشد.
وی گفت: سرمایههای بسیار بزرگ و عزیزی همچمون شهید رضوی برای استواری انقلاب اسلامی ایران داده شده است و امروز که ما در آستانه انتخاباتی بزرگ هستیم نباید هیچ چیزی مانع اجرای اهدافی که این شهدای عزیز بخاطرش فدا شدند شود.
لازم به ذکر است سید محمد تقی رضوی با آغاز جنگ تحمیلی به جبهههای نبرد حق علیه باطل میشتابد و نقطه عطفی در زندگی این شهید والا مقام شکل میگیرد.
وی سپس با عضویت در ستاد جنگ های نامنظم شهید مصطفی چمران به دفاع از اسلام و سرزمین اسلامی ایران میپردازد و پس از مدتی به جهاد خراسان میپیوندد.
وی در آغاز به عنوان «مسئول ستاد جنگ جهادخراسان» مشغول و در طول خدمتش آنچنان ابتکارات و رشادت های از خودش نشان می دهد که در مدت چند سال به عنوان قائم مقام فرماندهی قرارگاه خاتم النبیاء منصوب و در این سمتش نیز منشاء خدمات بسیاری میگردد.
شهید رضوی به رغم داشتن مسؤولیت بالا، هر جا که احساس نیاز میکند ، فوراً وارد عمل میشود ، از زدن خاکریز با لودر و بولدوزر تا ایجاد جاده و پل به عنوان اولین تجربه درامر مهندسی و رزمی ، در عملیات «طریق القدس»جادهای ابتکاری از پشت تپههای «الله اکبر» احداث میکند که نیروهای رزمنده با استفاده از آن جاده، دشمن را دورزده و با تصرف توپخانه دشمن، به پیروزی عظیمی دست مییابند .
شهید رضوی با پشتکار وابتکار فراوانی که در عملیاتهای گوناگون از خودنشان میدهد، توجه مسؤولان و فرماندهان جنگ را جلب میکند، وی پس از ماهها خدمت در مسئولیت فرماندهی مهندسی جهادسازندگی، به عنوان«مسؤول ستاد کربلا» و «فرماندهی مهندسی جنگ جهادسازندگی » و نیز«معاونت فرماندهی قرارگاه مهندسی رزمی قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) منصوب شده و به هدایت مهندسی – رزمی جنگ میپردازند.
سید محمد تقی رضوی در سوم خرداد ماه سال 66 در منطقه سردشت بر اثر اصابت ترکشی که از گلوله توپ به پیکر مقدسش برخورد می کند عاشقانه به سوی معبودش می شتابد تا نشان دهد همچمون دیگر فرزندان مادرش زهرای اطهر(س) ذره ای برای دفاع از اسلام و ولایت کم نخواهد گذاشت.
شهید سید محمد تقی رضوی در قسمتی از مناجات عاشقانه اش می گوید:
خدایا! عاشقم عاشق ترم کن به دیدارت
خدایا خطا کردم به بزرگی و عظمتت ببخشم
خدایا با همه گناهانم ببخش و بیامرز و شهادت را نصیبم گردان