آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۷۴۵
مناظره خیابانی «کافه انتخاباتی» شیراز-2

نماینده جلیلی: غرب در دوران ولایتی با تمام امتیاز‌دهی‌ها و کوتاه‌آمدن‌ها وقاحت بیشتری نشان داد/ نماینده ولایتی: نمی‌توان به دولت آن زمان اتهامی وارد کرد

دومین مناظره «کافه انتخابات» شب گذشته بین نمایندگان جلیلی و ولایتی در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دومین مناظره در نخستین شب از برپایی «کافه انتخابات» بین نمایندگان جلیلی و ولایتی در بوستان آزادی شیراز برگزار شد.

 

علی نیری به نمایندگی از ستاد ولایتی و علی دوست‌فاطمه به نمایندگی از ستاد جلیلی به مناظره پرداختند.

 

در ابتدا که به قید قرعه آغاز بحث با نماینده جلیلی بود وی به بیان نکاتی درباره اقدامات و تفکرات کاندیدای مورد حمایت خود پرداخت و هر کدام از نمایندگان 10 دقیقه فرصت داشتند تا صحبت‌های خود را مطرح کنند.

 

نماینده ستاد مردمی سعید جلیلی در استان فارس با اشاره به اینکه این کاندیدا فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) است، گفت: حوزه تخصصی وی، مسائل خارجی ا‌ست و از سال 86 ریاست دبیر‌خانه شورای عالی امنیت ملی را به عهده داشته‌است.

 

دوست‌فاطمه ادامه داد: فعالیت‌های این شورا بخوبی تشریح نشده ‌است و اگر این فعالیت‌ها دقیقا تبیین شود، می‌توان شناخت بهتری از این شورا و کاندیدای مورد حمایت ما حاصل شود. 

 

وی با اشاره به اصل 127 و 176 قانون اساسی بیان کرد: طبق این دو اصل، شورای عالی امنیت ملی در حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی ورود پیدا می کند و شخصی که در راس این شورا قرار می‌گیرد، اشراف کاملی به مسائل کشور دارد.

 

دانشجوی حامی سعید جلیلی درانتخابات پیش‌رو عنوان کرد: مسائلی که در وزارت خارجه وجود دارد در دبیر‌خانه شورای عالی امنیت ملی با حساسیت بیشتری دنبال و کار‌گروه‌های ویژه‌ای تشکیل می‌شود که بعضی از آنها با حضور معاون اول صورت می‌گیرد که این موضوع نشان از اهمیت کاراین شوراست. 

 

دوست فاطمه بیان کرد: کدام دولت بوده که حتی برای داشتن اقبال عمومی، در پی برطرف کردن مسائل اقتصادی و فرهنگی نبوده‌ باشد؟ که کاندیدا‌های مورد نظر ما برطرف‌کردن این مشکلات را در اصلاح ساختار‌های اداری می‌داند.

 

وی همچنین با اشاره به پیشرفت های علمی کشور در زمینه‌های نانو فناوری، انرژی هسته‌ای و هوا‌فضا تاکید کرد: اگر مانند دیگر کشور ها در مسیر پیشرفت، روال عادی را در پیش گرفته‌بودیم، برای پیمودن این مسیر باید بازه زمانی بیشتری را طی می‌کردیم؛ اما اکنون مرز‌های دانش را گذرانده‌ایم.

 

در ادامه این مناظره نماینده ستاد انتخاباتی علی‌اکبر ولایتی با اشاره به تجربه بالای کاندیدای مورد حمایت خود و در پی آن در خصوص تعریف دولت متمم گفت: این دولت بر مبنای تدین، مشورت‌پذیری، تخصص، معتدل‌بودن و با تجربه‌بودن معرفی شده‌ است.

 

نیری افزود: این کاندیدا تمام تلاش‌ خود را به کار می‌گیرد تا شرایط نا‌بسامان موجود را سامان بخشد و آرامشی را که سال‌هاست در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از میان مردم ما رخت بسته‌است را بازگرداند.

 

وی ادامه داد: دولت متمم برنامه‌های کامل و جامع خود را ارائه داده‌است؛ در صورتی که برخی کاندیدا‌ها، تنها به کلی‌گویی و باز‌نکردن شرایط می‌پردازند.

 

دانشجوی حامی علی‌اکبر ولایتی با اشاره به زندگی علمی این کاندیدا تاکید کرد: ولایتی در بهترین دانشگاه‌ها حضور داشته و 40 کتاب در زمینه‌های پزشکی، اسلام‌شناسی، فرهنگ و سیاست داشته و با 1000 نظریه، کتاب و کتابچه، عمر خود را برای مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی گذاشته ‌است.

 

نیری بیان کرد: در زمینه اجرایی، این کاندیدا مدتی وزیر امور خارجه و پس از آن سالیان سال، مشاور ارشد مقام معظم رهبری بوده‌است.

 

اکنون زمان برای نمایندگان ستاد‌ها از 10 دقیقه به 5 دقیقه کاهش یافت

 

نماینده ستاد مردمی حامیان جلیلی در استان فارس بیان کرد: رسالت سیاست خارجی بر حفظ ارزش‌ها، حقوق ملت و منافع ملی استوار است و باید ببینیم در این مورد چه کار‌هایی انجام شده‌است.

 

دوست‌فاطمه افزود: اگر پرونده هسته‌ای را از سال 82 بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که این پرونده از جایی شروع می‌شود که غربی‌ها این بحث را به بن‌بست کشانده‌بودند و زمانی را شاهدیم که تنها سه سانتریفیوژ در کشور فعالیت داشته‌است.

 

وی ادامه داد: غربی‌ها در این مسئله رفتاری تحقیر‌آمیز داشته‌اند؛ اما با ورود اصول‌گرایان این روند تغییر می‌کند که در اصل باید گفت با ورود جلیلی، از سال 87 هیچ قطعنامه‌ای علیه ایران صادر نشده و آنهایی هم که صادر شده، توانسته در شورای حکام به اجماع برسد؛ اما در آخرین مذاکرات از جمله آلماتی2 با پیشنهاد‌های دقیق ایران، شاهد انفعال غربی‌ها بودیم.

 

نماینده جلیلی عنوان کرد: در دوران هشت‌ساله ریاست جمهوری هاشمی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه بودند و وی پیگیر مسیر نظم نوین جهانی و تعامل با تفکر بوده‌ است که بر خلاف انتظار آنها، غرب با تمام امتیاز‌دهی‌ها و کوتاه‌آمدن‌ها، نه تنها با ما راه نیامد، بلکه وقاحت بیشتری نشان داد و کار به جایی رسید که ایران را در کنار عراق و کره شمالی «محور شرارت» معرفی کرد.

 

در ادامه نماینده علی‌اکبر ولایتی گفت: امیدواریم که به پشتوانه حضور مردم بویژه شهروندان شیراز در انتخابات پیش‌رو، بتوانیم شرایط کشور را بهترکنیم.

 

نیری در پاسخ به سخنان طرف مناظره خود درباره بحث هسته‌ای بیان کرد: نمی‌توان به دولت آن زمان اتهامی وارد کرد؛ چرا‌که نمی دانیم در آن زمان چه شرایطی وجود داشته و حتما موردی بوده که چنین تصمیم‌هایی گرفته شده‌است و مجبور به پذیرش گزینه‌هایی بودیم.

 

وی در ادامه این سوال را مطرح کردکه چرا آقای جلیلی کلی‌گویی می‌کند و برنامه‌ای دقیق ارائه نمی‌دهد و در پاسخ به سوالات مربوط به فرهنگ و اقتصاد به سراغ سیاست خارجه می‌رود؟

 

نماینده ستاد مردمی سعید جلیلی در پاسخ به این سوال مطرح کرد: برنامه‌های کامل و جامع جلیلی در سایت وی موجود است که تنها نیاز به خواندن دارد و از جمله برنامه‌های فرهنگی این کاندیدا توجه به مسجد، خانه و مدرسه به عنوان سه نهاد اصلی اشاره و نگاه ویژه‌ای به مادر، امام جماعت و معلم در مقام سه عنصر تاثیر‌گذار دارد.

 

دوست‌فاطمه ادامه داد: جلیلی همچنین در زمینه آموزش‌عالی و علوم انسانی برنامه‌هایی دارد؛ چرا که ما در برزخ مدل غربی و اسلامی مانده‌ایم و به دلیل اینکه اعتقادی به مبانی غرب نداریم، نتوانستیم چشم‌انداز خوبی را در علوم انسانی ارائه دهیم.

 

پس از آن شخصی از میان جمعیت، دو طرف مناظره را به بیان دیدگاه‌های اقتصادی دو کاندیدا دعوت کرد و گفت که مهم نیست چه کسی رئیس‌جمهور شود، بلکه مهم این است وضع اقتصادی که مردم از آن ناراحت هستند را بهبود بخشند.

 

همچنین از نکات جالب این مناظره، تعویض نماینده ولایتی در میان صحبت‌ها بود که در اقدامی جالب شروع به بیان مصداق و نام بردن از افرادی که اشتباهاتی در استان داشته‌اند، کرد و در ادامه که با تذکر بانویی مبنی بر اینکه به تیپ مناظرات دانشجویی و در فضای دانشگاه صحبت نکرده و به تخریب اشخاص نپردازد، برخوردی نامناسب داشت.

 

در پایان این مناظره، دو طرف به بیان برنامه‌های اقتصادی و فرهنگی کاندیدا‌های مورد حمایت خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰
من در اصولگرايي اين اقايان شک دارم،اي کاش به توافق مي رسيدند،نتيجه خودخواهي اين آقايان تبديل شدن سيل عظيم به چند نهر کوچک است و دادن يک فرصت بي نظير به اصلاح طلبان براي بيان پايگاه اجتماعي و ادامه حيات ننگين سياسيه(حتي اگه روحاني رئيس جمهور نشه).يک نفر بيشتر که نمي تونه رئيس جمهور بشه چه خوب در زمين دشمن بازي کردند ،
از ماست که بر ماست.اين همه شهيد شهيد مي کنند حداقلش اينه که سر سوزن فداکاري هم داشته باشن ولي حب قدرت بهتر بگم عدم تقوا اين انتخابات را به کام ملت تلخ خواهد کرد.در ضمن اينکه همه اش بگين مشکل اقتصادي درست نيست چون انقلاب ايران در سال 57 در اوج ارزش پول ملي ايران و رفاه انجام شد چون مردم خواهان استقلال آزادي و عدالت بودند.موج اين انتخابات اين سه کانديداي مدعي اصولگرايي روغرق ميکنه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار