آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۳۸۱
اوج حماسه سیاسی - 23

اعلایی:‌ وجود 450 بازرس در هیات‌های بازرسی در استان خراسان رضوی / انتخابات بدون هیچ مشکلی در استان در حال برگزاری است

رئیس هیات بازرسی استان خراسان رضوی گفت: حدود 450 بازرس در سطح استان در هیات‌های بازرسی حضور دارند و به صورت کلی حدود 750 نفر در قالب هیات‌های بازرسی شعب پیش بینی شده‌اند.

محمد مهدی اعلایی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در ستاد انتخابات استان در مشهد گفت: حدود 450 بازرس در سطح استان در هیات‌های بازرسی حضور دارند و به صورت کلی حدود 750 نفر در قالب هیات‌های بازرسی شعب پیش بینی شده‌اند.


وی بیان داشت: شهرستان‌ها و بخشداری های مختلف نیز دارای بازرس هستند؛ البته اکیپ‌های بازرسی سیار هم در شهرستان‌ها تدارک دیده شده‌اند.


اعلایی افزود: در شهر مشهد 40 اکیپ بازرسی سیار وجود دارد که در واقع می‌توانیم بگوییم در هر 10 شعبه اخذ رای یک بازرس حضور دارد.


رئیس هیات بازرسی استان با اشاره به برخی تخلفات صورت گرفته پیش از آغاز رای گیری گفت: برخی تخلفات مربوط به قوانین بود که تذکر داده شد؛ اما برای ارائه آمار این تخلفات هنوز گزارش آن در استان جمع بندی نشده است و در این لحظه هم انتخابات بدون هیچ مشکلی در حال برگزاری است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار