آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۷۱۷

آغاز همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی و گروه ملی صنعت فولاد ایران

پژوهشگاه مواد و انرژی و گروه ملی صنعت فولاد ایران تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
آغاز همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی و گروه ملی صنعت فولاد ایران

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، این تفاهم نامه با حضور علی اصغر توفیق ریاست پژوهشگاه مواد و انرژی و مهندس علی محمد شهر باف مدیر عامل صنعت فولاد ایران و به منظور هم فکری و همکاری های علمی پژوهشی در عرصه های تخصصی منعقد شد.

در ابتدای این نشست دکتر توفیق ریاست پژوهشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت: توسعه علوم و فناوری در سطح کشورها یکی از دستاوردهای مستقیم همکاری مراکز علمی و پژوهشی با صنایع می باشد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه های مختلف در پژوهشگاه اظهار داشت: ارتباط سازنده و هدفمند پژوهشگاه و صنایع یکی از موضوعات مهمی بوده که در چند سال اخیر مورد توجه ما بوده است تا بتوانیم ارتباط سازنده و پایداری را با صنعت برقرار کنیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی تشریح کرد: مرکز ارتباط با صنعت در ابتدا با هدف ایجاد و تسهیل نمودن ارتباط بین پژوهشگاه و صنعت و بالا بردن حجم پروژه های قابل جذب از صنعت شروع بکار نمود. و همواره در تلاش بوده است تا بتواند به نیازهای کاربردی صنایع گوناگون در بخش های مختلف اقتصادی از طریق ‏برقراری ارتباط سیستماتیک با واحدهای صنعتی،شناسایی نیازهای فنی و تحقیقاتی آنها در زمینه های ‏کاربردی ،تعریف و اجرای پروژه های تحقیق وتوسعه ،ارائه آموزش های علمی و فنی- کاربردی و اجرا و پیاده سازی دستاوردهای نتایج تحقیقات کاربردی در قالب سیستم های توسعه فنی ‏وصنعتی در تعامل با متقاضیان خود پاسخ دهد.‏

 توفیق تبادل تجربیات و انجام آزمایشات تخصصی مورد نیاز یکدیگر، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک نظارت بر پروژه های تحقیقاتی، مشارکت در ایجاد دوره های آموزشی حین خدمت، همکاری در تعمیر و ارتقای تجهیزات، کمک به ارتقاء سطح علمی کارکنان به ویژه با محوریت تحصیلات تکمیلی و دوره های دکتری پژوهش محور را از زمینه های همکاری برشمرد.

 

در ادامه مهندش شهر باف مدیر عامل گروه صنعتی فولاد گفت: مجموعه فولاد ایران، شرکت تولید محصولات فولادی است که ظرفیت تولید 5/1 میلیون تن قطعه فولادی و 430 هزار شمش فولادی را دارد.

وی افزود: گروه ملی صنعتی فولاد ایران به منظور ارتقاء سطح کیفیت، طی دو سال اخیر با روی آوردن به رویکرد علمی سعی دارد طی ارتباط با مراکز علمی و پژوهشی و همکاری های دو جانبه بتواند دستاوردهای اقتصادی و علمی داشته باشد.

مدیر عامل صنعت فولاد ایران در راستای اجرائی نمودن زمینه های همکاری اضافه کرد: کار گروه مشترکی متشکل از نمایندگان پژوهشگاه مواد و انرژی و گروه ملی صنعتی فولاد ایران مسئولیت انتخاب و اجرائی نمودن محور های تحقیقاتی مورد توافق دو طرف را بر عهده خواهد داشت.

در ادامه مهندس نور علی اشکان پور معاون طرح و برنامه صنعت فولاد گفت: معاونت طرح برنامه گروه ملی فولاد از چندین کارخانه تشکیل شده است که در نوع خود در سطح کشور بی نظیر هستند و انواع مختلف فولاد را تولید می کنند.

وی گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی با برخورداری از نخبه های علمی می تواند با تصمیم گیری و هم اندیشی به طور مستمر در تصمیم گیریهای هوشمندانه موثر باشد و به تناسب تنوع و جذابیت تولید در صنایع ملی فولاد از لحاظ مسائل پژوهشی بسیار موثر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار