آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۵۶۳
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی:

وجود 30 بخش نمایشگاهی در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی به تنوع زیاد بخش های نمایشگاهی اشاره کرد و گفت: امسال توانستیم 30 بخش نمایشگاهی را جهت تنوع محتوایی و موضوعی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید سعیدسرابی امروز در نشست خبری که درباره نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در اداره ارشاد استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد با بیان این که از چند ماه پیش ستاد اجرایی هشتمین نمایشگاه بین المللی قران کریم تشکیل شده است گفت: نخستین جلسات  را با حضور شهردار،امام جمعه و معاون سیاسی امنیتی استاندار و جلسات بعدی با حضور جدی دست‌اند کاران و همکاران سایر سازمان‌ها برگزار شد که طی آن پیشنهادات، اعلام آمادگی‌ها برای همکاری‌ها گفته و برنامه ریزی‌های لازم انجام شد.


وی به خصوصیات هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت که آن را از سایر نمایشگاه‌ها جدا می‌کند اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی این نمایشگاه برگزاری آن در پایتخت معنوی ایران در کنار مضجع شریف امام رضا(ع) است که ما به همین دلیل جشنواره را جشنواره قرآن و عترت نامیده‌ایم تا روح این موضوع در تمام نمایشگاه جاری باشد.


نیازی ندیدیم نمایشگاه مشهد بعد از تهران برگزار شود


سرابی نمایشگاه قرآن و عترت مشهد را مستقل از نمایشگاه  قرآن تهران در تمام جوانب دانست و گفت: سعی ما بر این بود که این نمایشگاه درابتدای ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است برگزار شود و نمی‌خواستیم آن را بعد از نمایشگاه تهران و در اواخر ماه مبارک برگزار کنیم و نیازی هم نبود منتظر تمام شدن جشنواره قرآن تهران باشیم چون نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مخاطبان خاص و پیگیر خود را دارد.


وی حضور سازمان‌ها را در نمایشگاه مشهد قابل توجه دانست و گفت: دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلفی در نمایشگاه حضور بهم رساندند، می‌توان گفت نمایشگاه قرآن و عترت مشهد ترکیبی از فعالیت‌ها و خدمات دستگاه‌های مختلف متولی امور قرآن و فرهنگ در استان است.


مسئول برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت مشهد با بیان این که همکاری سازمان‌ها در برپایی این نمایشگاه قابل تقدیر است گفت: با این که ریاست ستاد بر عهده اداره کل ارشاد است ولی هر کدام از سازمان‌ها از جمله شهرداری، استانداری، آستان قدس رضوی، اوقاف و امور خیریه و اداره تبلیغات اسلامی و میراث فرهنگی هرکدام به نوبه خود کمک بسیاری به ما کردند.


سرابی مشارکت جدی و همکاری شهرداری مشهد را هم بسیار مثمر ثمر ارزیابی کرد و گفت: سطح مشارکت شهرداری نسبت به سال گذشته بسیار گسترده‌تر بود و شهرداری از لحاظ مکانی نمایشگاه بین المللی را رایگان در اختیار ما قرار داد، بودجه افطاری 9 شب غرفه داران و سایر مسئولان حاضر در نمایشگاه را تقبل و در تبلیغات سطح شهر به ما کمک کرد.


30 بخش نمایشگاهی نشانگر تنوع محتوایی و موضوعی


مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی به تنوع زیاد بخش های نمایشگاهی اشاره کرد و گفت: تلاش ما بر این بود که بخش های نمایشگاه منحصر به چند بحث اصلی نباشد و تنوعی از خدمات و فعالیت های قرآنی در نمایشگاه ارائه شود و توانستیم امسال 30 بخش نمایشگاهی را  جهت تنوع محتوایی و موضوعی داشته باشیم.


وی در رابطه با بیان اینکه طولانی تر شدن دوره برگزاری نمایشگاه از اهداف برگزار کنندگان آن می باشد افزود: در سال های گذشته نمایشگاه شش روزه برگزار می‌شد و امسال آن را 9 روزه برگزار می‌کنیم و سعی داریم به یاری خدا آن را به 15 روز در سال‌های آینده برسانیم که به تدریج به این سمت حرکت خواهیم کرد.


مدیر کل اداره ارشاد استان خراسان رضوی در پایان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر سبک زندگی اسلامی – ایرانی گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال های 91 و 92 با موضوع سبک زندگی اسلامی – ایرانی شعار نمایشگاه بین الملی قرآن و عترت مشهد سبک زندگی اسلامی از منظر اهل بیت است که تلاش کردیم این موضوع در کل نمایشگاه ساری و جاری باشد ودر این راستا هم همایش‌هایی با حضور اساتید مخصوص در روزهای مختلف در محل نمایشگاه برگزار خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار