استاندار مازندران گفت: سال گذشته بودجه فرهنگی ما صفر بود و ناجیان غریق که در نقطه کور ساحل، 8000 نفر را نجات دادند، حقوقی دریافت نکردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سیدعلی اکبر طاهایی ظهر امروز در نشست ساماندهی سواحل استان های شمالی کشور در استانداری مازندران، با اشاره به اینکه بخش خصوصی برای توسعه در سواحل به زیرساخت نیاز دارد، گفت: اکنون بسیاری از متولیان طرحهای دریا برای تامین زیرساخت ها در سواحل با کمبود بودجه مواجه هستند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته سه میلیارد تومان از اعتبارات سازمان میراث فرهنگی برای توسعه زیرساخت سواحل مازندران به بسیج سازندگی اختصاص یافته است، افزود: هنوز زیرساختهای سواحل مازندران برای استفاده گردشگران بخوبی تامین نشده است.
استاندار مازندران ادامه داد: این مبلغ نمیتواند پاسخگوی نیازهای طرحهای دریا باشد.
طاهایی با بیان اینکه طی دو سالی که بودجه فرهنگی داشتیم، مشکل پرداخت دستمزد ناجیان غریق، مطرح نبود، گفت: سال گذشته بودجه فرهنگی ما صفر بود و ناجیان غریق که در نقطه کور ساحل،8000 نفر را نجات دادند، حقوقی دریافت نکردند.
وی از نجات 8200 نفر از هموطنان کشور که سال گذشته توسط ناجیان غریق در سواحل مازندران خبر داد و گفت: دریای مازندران دریای عجیبی است و ارتفای موج این دریا در برخی نقاط به 9 متر مربع میرسد و حالت اقیانوسی آن برای گردشگران بیاطلاع خطرآفرین است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه گفته بودیم در ماه رمضان، خدمات رسمی شنا نداریم، افزود: نگفتیم طرح دریا تعطیل است.
طاهایی با بیان اینکه مدیریت دریا در ماه رمضان، کار پیچیدهای است، بیان کرد: بعد از ماه رمضان، موج جدید سفرها را در پیش داریم.
وی در ادامه از وجود مشکلات تامین آب شرب شهرهای گروه الف و برخی روستاهای مازندران به دلیل کمبود منابع بودجهای خبر داد و گفت: استان مازندران در بسیاری از حوزهها خدمات ملی ارائه میدهد؛ ولی بودجههای آن استانی است که نیازمند توجه بیشتر مسئولان کشوری است.