به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام زارع مهرجردی شب گذشته در نشست «هم اندیشی راهکارهای مشارکت مردم در تامین منابع مالی فعالیتهای قرآنی» در هشتمین نمایشگاه بین المللی مشهد، با بیان اینکه اگر در آیات نورانی قرآن کریم دقت کنیم آیهای که به صورت صریح بحث وقف را توصیه کرده نداریم، گفت: اما آیاتی در قرآن کریم وجود دارد که از عموم این آیهها می توان به اهمیت وقف پی برد.
وی با اشاره به آیه 177 سوره مبارکه بقره و همچنین آیه 92 سوره مبارکه آل عمران گفت: توجه به عموم مطالب بیان شده در این آیات و برخی دیگر از آیات قرآن کریم ما را با اهمیت وقف در کلام الهی آشنا خواهد کرد.
رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد گفت: در مباحث قرآنی دو بحث، ضرورت توجه به موقوفات قرآن و راهکارهای که این ضرورت را ایجاد میکند وجود دارد که اهمیت آن برای جلب نظر مردم، برای رفتن به سمت وقف قرآنی است.
مهرجردی با بیان اینکه مردم بیشترین وقفها را در موضوع عترت انجام میدهند، گفت: این مهم به دلیل فرهنگ سازی است که در طی سالها شکل گرفته و مردم احساس میکنند این کار اثرات مثبتی در زندگی آنها دارد.
وی با تاکید بر توجه مردم به قرآن گفت: اگر مردم میخواهند بسیاری از مشکلاتشان حل شود باید به قرآن روی بیاورند.
رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن افزود: اگر این باور در جامعه ایجاد شود که حاکمیت قرآن در زندگی یک اثر ملموس دارد، خانواده و جامعه را از همه امراض موجود در جوامع بشری در امان نگه میدارد و مسلما همه به قرآن روی خواهند آورد.
زارع مهرجردی با اشاره به وصیت نامه امام خمینی(ره) در خصوص رفع مهجوریت قرآن و توجه به زندگی قرآنی گفت: در صورتی که برکات و معجزاتی قرآن در زندگی ما ملموس شود و آن تبدیل به فرهنگ کنیم، خواهیم دید حرکت جامعه به سمت و سوی قرآن چگونه خواهد شد.
وی با تاکید بر نقش رسانهها در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه بیان داشت: اگر همین فضایی را که رسانههای کشور در زمان انتخابات ایجاد کردند که در نهایت منجر به حماسه سیاسی شد در مباحث قرآنی هم شکل بگیرد، آنوقت خواهیم دید که در و دیوار کشور قرآنی میشود.